МАЛЪК СЕЧКО ДОГОДИНА, МАМА С ФЕВРУАРЧЕ ЩЕ ДАРИ !!!!

• 14 135
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
мамита хубава вечер аз излитам от офиса.   bouquet

# 211
  • Велико Търново
Завърнах се от лекар, имаме си сърдечна дейност  Hug Ох, така се успокоих  Simple Smile Само, че ми е ниско кръвното и доки каза, че не било много хубаво. Задължително кафе, кола, тоник, чай с мед и айран със сол. Айранчето добре, ама газирано хич не обичам, а пък от кафето ми се гади. Ама ще се жертвам, какво да се прави.
Лека вечер от мен, отивам да дремна  Laughing

# 212
carbo:  моята докторка като чу за котарака направо подскочи. Веднага да се маха ит.н имала в стомаха спори??- аз обаче питах ветиринаря Simple Smile и той каза -ГЛУПОСТИ
прочетих, че при теб само изследване е имало? Не знам няма на кой да го дам котака....
Ама тя моята докторка всичко ми забрани- секса!! котката!! почти всичкото ядене.....само овесени ядки можело. Аз такъв фураж никога не съм опитвала.....

А вярно ли , че ни се полагат само 2 бр. ехогр. по здр.каса?

# 213
 newsm51 newsm51 newsm51 на куклата на mother-of-pearlS .Да е жива и здрава и нека много радва мама,татко и всички близки.Не успях да налучкам как да сложа картинки,а избрах 3.Имам да се усъвършенствам Simple Smile  bouquetВесела вечер!
А на другите бъдещи мамчета повечко усмивки!

# 214
lukrecciana, освен ако бременността ти не е проблемна ми се струва, че докторката ти доста прекалява със забраните. Ти не си болна, само си бременна! Как така ще ядеш само овесени ядки? Откъде накъде няма да правиш секс?  За котето-ако се тествате за токсоплазмоза и ти и котето-няма проблем. И ние имаме котак, нямам намерение да го махам.  Ако продължава така да те наплашва за всичко тая докторка може би ще трябва да я смениш. Според мен бременността трябва да е един хубав и щастлив момент от живота, а не изпълнен със страх и забрани!

# 215
  • Бургас
lukrecciana, сменяй я тая докторка! При секса се отделя хормона на щастието, който ощастливява и бебо! И ние бяхме поспряли за 3 седмици, но просто защото страшно много ми се гадеше, и честичко повръщах, но сега гаденето намаля и повръщане няма, а аз преследвам моичкия често-често. Преди малко се върнах от ЖК, където попитах мойта лекарка точно за секса и тя ми обясни точно това "При секса се отделя хормона на щастието, който ощастливява и бебо!". Става въпрос за нежни ласки, а не садо-мазо, де!  Joy  И ако нямаш медицински показатели (отлепяне на матката или друго) сменяй доФторицата!
 Колкото до мен-да ви се похваля- отидох с нагласата да гледам сърчице, ама направо видях живо същество, с ръце, крака, врат, глава, което не се спираше и за секунда, дори и да го снимаме за албумче! А на мен не ми трябваше много за да се разплача от КЕФ! Страхотно е!

# 216
И аз утре съм на лекар, надявам се всичко да е ОК с Бебчо  Praynig Момичета, само да Ви питам - имате ли вече коремчета или аз си внушавам, че вече имам, но наистина коремчето вече и сутрин не е плоско, а може и да е от храната, добре си похапвам от седмица насам  newsm78

# 217
  • Стара Загора
Lukreciana,сменяй я тази дофторка.Бременността не е болест!Туй да не ядеш,онуй да не ядеш,туй не прави,онуй не прави,аааааааа
 #2gunfire

# 218
ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ БРЕМЕЛИНКИ!  Hug
MIMINCA-много да се пазиш! Дано всичко си е наред! Мисли си за хубави неща!  Praynig
MOTHER-OF-PEARLS-Честит рожден ден на малката принцеса! Да ти е жива и здрава и много да те радва! newsm38   nbirthday
Аз се чувствам отлично! Виждам, че някои се притесняват от това, че им е добре! За тяхно успокоение, ще кажа,че откакто съм забременяла съм повръщала само веднъж, като цяло нямам оплаквания! А на прегледите всичко е нормално! Мамчета, не притеснявайте! Щом ви е добре, радвайте се!  newsm62
От днес започнах да работя на половин ден и съм свежа като морков! За първи път си тръгвам от работа без да съм смазана! Това е много добър вариант за бременни, ако имат възможност!
 Целувки! Лека вечер!   love001

# 219
Леле,колко сте изписали-едва ви изчетох.Утре и аз съм на лекар,мисля че ще ми пуска изследвания док.Аз имам корем като за 5 месец,а ям колкото и преди,дрехите и на мен не ми стават,дали има нещо общо с обърната матка,защото док ми каза че имам newsm78.До сега(не завиждайде)не съм Sick веднъж,нито ми се е изменил апетита,само ми се спи,а не бях от поспаланите-убий ме ,не можех да спя през деня,а сега -яла ме виж. Със сиямката сме се разбрали да не се върти много в нашата спалня,ама тя май е забравила и все я влече да спи на леглото като ни няма  #2gunfireЛека вечер и сладки сънища момичета

# 220
Аз такъв корем съм отпрала ,че чак днес не можах дори да си обуя дънките, който преди ми бяха големи.Но от толкова време го очакваме това дете,че ако щете ми вярвайте се радвам на всеки признак на бременноста дори да ми е ужасно лошо,да усещам слаба болка,та ако ще да и стана 200кг до края.Ще премина стоически през всичко само и само да го гушна бебчо на края.
Момичета така ме наплашихте с тези котки.Свекър ми има 2 и ни моли да се преместим у тях ,тъй като ще пътува 2месеца и няма кой да ги гледа.Няма как да му откажем, а в същото време не искам да се излагам на риск,колкото и глупаво да ви звучи това.

# 221
  • Sofia
ох,ох,вижте тази темичка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=203372.20
чета и хем ми е мъчно за малките сладури, хем ми е смешно и сладко....Simple Smile
кой знае и ние какви ще ги вършим след време....

лека нощ! Hug

# 222
Абе мацки да ви завъпросвам, аз по принцип ходя на преглед в частния кабинет на моя доктор. Миналата бременност ходех на две места- в частнен кабинет и в ЖК в Майчин дом заради болничните. Сега съм безработна, в смисъл не ми трябват болнични или разни там такива документи. Въпросът ми е според вас трябва ли да да се запиша на ЖК в някоя болница/поликлиника или да си карам само на частно Thinking

# 223
здравейте, февруарки! Току що се регистрирах  Grinning По мои изчисления  newsm78 терминът ми би трябвало да е на12.02.2009г. ,още не съм ходила на лекар, защото ме лудват всякакви коментари за добри и лоши лекари.Тъкмо си избрах един и дори щях да ходя утре но се разколебах след като чух лоши отзиви за него. Вече стана много късно така че ви желая спокойна нощ и хубав и прохладен 17.07.2008г.

# 224
Emym,ако се самоосигуряваш може би е добре да си и на ЖК.Нали болничните трябват после за майчинските..А то в частен кабинет също би трябвало да издават болнични.Ако не се самоосигуряваш наистина няма смисъл,т.е. и без друго няма да ти се изплащат болничните(9 мес след раждането).Май и аз не знам всъщност.....

Общи условия

Активация на акаунт