Случи ми се нещо странно.. II част

• 119 384
  • 863
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
и аз съм от тия с огледало в ръката, дето съм викала дамата в притъмнената стая...внушение-невнушение - видях сянка на жена на стената...мисля,че Ксения писа в предната тема, че било опасно..

# 106
хехе, кученце щеше да си имаш, какво друго  Mr. Green

Спомням си в 6-7 клас по лагерите все дама пика викахме. Та, затворили сме се 10-12 момичета в стаята, пердета дръпнати ( че два следобед и това слънце пече ли, пече, а уж тъмно трябва, ама стиска ли ни на нас вечер да го правим  Laughing ). И се започва - огледала, карта, парфюми, една от нас до пердетата, че ако стане страшно да ги дърпа - дама пика от светлина бягала.  Crazy Застанала съм пред огледалото и повтарям 100 пъти "Дама пика, появи се!Дама пика, появи се...." и като стигам на 99 вече всички се шубе до няма и къде ама...ще трябва да кажа и стотния път. Е в тоя момент, вратата на стаята се отваря с гръм и трясък и едно от момчетата нахлува с дивашки вик  Shocked Shocked Shocked Няма да ви казвам какви писъци, какво чудо беше! Изпати си после горкия от нас: остана му прякора Дама Васко, че и брат му поктрай него го отнесе :Дама Наско  Twisted Evil
Не ми беше странна историята, но пък ме подсети за нея поста на pisti4ka    bouquet

Аз мога да викам Дама Пика и през нощта.Не ми пречи.Мога и сама.Не съм от много бъзливите на такива теми.

wee.jess-Може би сте я викали не за друго ами да разберете каква е тая Дама Пика,какво прави и как действа.
Аз не съм я викала,защото съм чувала,че ако не изречеш заклинанието за връщане на Пика до 3 минути остава на белия свят и ти прави злини.-Не бих искала да рискувам,но и мен ме влече

# 107
Искам и аз да разкажа едни по-скоро нелепи съвпадения ,но аз все пак си мисля ,че има връзка между събитията Rolling Eyes
Казват ,че на Задушница не бива да се работи ,не са бара къщна работа,отдава се почит на мъртвите.Позната на майка ми някога се е омъжила в събота,на задушница.Тогава не им се е сторило странно ,поне по комунистическо време ,не са ходели на църкви и т.н.
Но е факт ,че жената починала една година след сватбата си и мама се кълне ,че това е заради святия ден ,който те не са почели Rolling Eyes
Моята кумица си избира рокля точно на Задушница.Предупредих я ,че това не е подходящ ден ,можем да отидем до Асеновград и следващата седмица ,но тя настоя.Отидохме ,купихме рокля.Наложи се два пъти да я стесняват.Тя я премери след първата корекция,но след втората я мързеше и реши да я вземам така,без да я пробва.
Когато си отишла у тях установила ,че роклята все едно не е била стеснявана никога  ,била си същия размер ,широка.Обадила се в магазина и вдигнала скандал ,но жената отрекла да има вина.Много странно ,все пак я коригирали и тя се омъжи.Беше бременна и загуби първото си дете,просто малкото живя няколко дни и почина.Не искам да си втълпявам,но смятам ,че е защото си избира роклята на Задушница

# 108
данчето с трабантчето:На Задушница никога не върша работа или нещо такова просто от съображение и от суеверие

# 109
е ,да .Суеверие ,но щом хората са казали ,че не трябва,значи не трябва Rolling Eyes
Някои неща просто трябва да приемем ,че са така и да не търсим обяснянение за тях
Лично на мене скоро не ми се е случвало нещо странно,или поне сега не си спомням нещо ффрапиращо.Иначе живея на улица ,която води към гробищата и като дете беше въпрос на чест да отидеш с колелото  там ,през нощта.Какви ли не истории съм чувала.

# 110
Записвам се,защото нямам време сега да 4ета Peace

# 111
Иначе на английски под "white saturday" наистина се разбира "Велика Събота".  Peace

божке, момичета аз съм родена точно в събота преди Великден, настръхнах докато ви чета  newsm09, а и едни мексиканки така ужасно се хилят отвън. като студентка четях к. кастанеда и имах едно преживяване на сън, което ме уплаши и се отказах от тези си опити. за човек роден на "печелившия ден" мога да кажа, че съм доста сетивна, сънувам починали близки и си говорим отвреме-навреме, но нищо наяве или по- особено. и на мен често ми се случва са си поглеждам часовника в 11.11, учудих се, че сме толкова много Grinning   

# 112
  • Кьолн
Аз да кажа за себе си- нищо не си измислям. Който го е преживял знае , че после все те е страх. Поне при мен е така.  Преди 6 месеца почина свекърва ми. Не бяхме в добри отношения а живеехме в една къща.С различни входове. Но банята и тоалетната ни е обща. Може да ме сметнете за луда , но с един страх все слизам до банята. Тя много ме следеше да не и крада нещо защото се минава през нейната кухня. И сега имам чувството ,че пак ме следи. Ставам вече параноичка. А иначе спазвам много това на църковни празници да не пера е само на децата пера защото е позволено. А вие спазвате ли това?

# 113
Иначе на английски под "white saturday" наистина се разбира "Велика Събота".  Peace

божке, момичета аз съм родена точно в събота преди Великден, настръхнах докато ви чета  newsm09, а и едни мексиканки така ужасно се хилят отвън. като студентка четях к. кастанеда и имах едно преживяване на сън, което ме уплаши и се отказах от тези си опити. за човек роден на "печелившия ден" мога да кажа, че съм доста сетивна, сънувам починали близки и си говорим отвреме-навреме, но нищо наяве или по- особено. и на мен често ми се случва са си поглеждам часовника в 11.11, учудих се, че сме толкова много Grinning   
Не се шашкай!Има хора които не са родени в събота и пак имат такива преживявания.
wee.jess-Може би е имало нещо от рода.Ако я извикаш ще ти изпълни желание или нз и аз

# 114
Аз да кажа за себе си- нищо не си измислям. Който го е преживял знае , че после все те е страх. Поне при мен е така.  Преди 6 месеца почина свекърва ми. Не бяхме в добри отношения а живеехме в една къща.С различни входове. Но банята и тоалетната ни е обща. Може да ме сметнете за луда , но с един страх все слизам до банята. Тя много ме следеше да не и крада нещо защото се минава през нейната кухня. И сега имам чувството ,че пак ме следи. Ставам вече параноичка. А иначе спазвам много това на църковни празници да не пера е само на децата пера защото е позволено. А вие спазвате ли това?
Ами да спазвам  такива неща майка когато почина 9 дена не прах .Това е най малкото.Повечето карат от уважение до 40 .Да но аз с тези деца и постоянно цапащсе мъж (професията му е такава) не  можех да не пера.А и майка не би искала да спязвам  но това е най малкото което бих могла да направя

# 115
Искам да ви разкажа нещо,което не се е случило лично с мен.Имам съседка,чийто мъж почина скоро от рак.Много сплотено и мило семейство на средна възраст.Той беше следовател.Последните му дни бяха на легло (лека му пръст на човека).Два дни преди да почине се случва това,което ще опиша.Влиза тя в стаята и той( от къде е събрал сили?) е седнал на леглото и говори.Тя го попитала-добре ли е,какво говори,че не го е чула ако я е викал.И той казал:``Аааааа говоря си с майка ти.(починала е доста отдавна)Разказва ми за доста интересни неща.``----------Тя съответно го попитала:``Е как така бе, Мишо?Знаеш,че мама почина преди години.И какво си говорите?``------------Той:``Нееееееее ето тука е!Седнала е на стола.Мен не ме питай,ти  си я питай-не я ли виждаш?``
Това е с две думи.Доста ме впечетли случката и реших да си я споделя с вас.
И дядо ми известно време преди да почине виждал майка си, тя го целувала ( в стаята където лежеше).

# 116
Ами да спазвам  такива неща майка когато почина 9 дена не прах .Това е най малкото.Повечето карат от уважение до 40 .Да но аз с тези деца и постоянно цапащсе мъж (професията му е такава) не  можех да не пера.А и майка не би искала да спязвам  но това е най малкото което бих могла да направя

Съжалявам за майка ти! Praynig

# 117
Като четох за Дама Пика си припомних,че и аз с една приятелка я викахме.Спомням си един ден седим на стълбите на къщата им и викаме викаме оная.Ако щете вярвайте на огледалото почна да се появява образа както е на картата.Тогава се развикахме,разревахме и избягахме.По-късно уплашени от случката разправяме на някаква какичка,не я помня коя беше,някаква позната,и като почна да ни плаши......беше ужасно.И Дама Купа викахме,ама нямам спомени какво стана,мисля че се беше появило сърце. Rolling Eyes

За "мъжките работи" и аз като малка много се занимавах - жици,клещи,оправях си намачканите касети,винаги съм разбирала от техника.Сега пък разбирам от компютри и телефони (ако това се приема за мъжко забавление).

# 118
Здравейте! Първо искам да кажа, че не обръщам много внимание на такива работи.Никога не ми са се случвали такива неща.Просто когато пътувахме за Гърция по пътя спряхме на една църква, да си направим снимки.Така предложи момчето, което ни караше.Всичко беше ок.Снимахме се и си продължихме по пътя.Когато извадих снимките всички си бяха ок, с изключение на една която ви показвам .Аз не и обърнах внимание, но майка ми е много запалена по такива неща.Когато видя снимката, тя веднага ми показа тия два женски силуета, които са над мен.Държа да отбележа, че снимката не е поправяна от мен(освен червеното заграждение), който иска да ми вярва и вижте в колко часа е направена.
www.snimka.bg потребител:liina парола:123456

# 119
Е,това с Винету всеки уважаващ себе си шестокласник го е правил.Аз пък исках да съм му дъщеря.

Сори за офф-а.

Аз пък жена Rolling Eyes.

По темата-имам приятелка, която живееше в 6 блок, 6 вход, 6 етаж. 666 Sick. Не вярвам, че е заради това, но докато не се премести от там нищо хубаво не видя  Tired.

Общи условия

Активация на акаунт