Случи ми се нещо странно.. II част

• 119 458
  • 863
  •   1
Отговори
# 120
@}:sUnNily:{@ , без да се обиждаш,ама нищо не виждам. Rolling Eyes Нищо не е на фокус.

# 121
Трябва да се вгледаш малко повечко.Има две женски лица.Едното е с тъмна спусната коса а другото с руса на опашка. Wink

# 122
Май видях.Обаче от дясната страна,където си отбелязала с червено.Там ми се струва,че виждам лице,но е без коса.Иначе с пуснатата коса.Не знам дали гледам правилно.

# 123
@}:sUnNily:{@ , без да се обиждаш,ама нищо не виждам. Rolling Eyes Нищо не е на фокус.

И аз

# 124
Точно дан мен е русата с опашката и до нея с тъмната коса.Тая с тъмната коса се пада от ляво.

# 125
Gery_Cherry погледни сега.Очертах ги по прилежно. Wink

# 126
  • Пловдив
Gery_Cherry погледни сега.Очертах ги по прилежно. Wink
И аз видях, само че по-ясно се вижда тази с тъмната коса  #Shocked, русата нещо .... не мога да я фиксирам.

# 127
за това говоря Wink значи не ги виждам само аз Sad

# 128
  • Пловдив
за това говоря Wink значи не ги виждам само аз Sad
Ами да, вижда се съвсем ясно  newsm43

# 129
@}:sUnNily:{@ ,позволяваш ли да драсна това,което виждам аз,онова гологлавото и е в профил?Иначе оная с дългата коса я видях.

# 130
@}:sUnNily:{@ ,позволяваш ли да драсна това,което виждам аз?Иначе оная с дългата коса я видях.
   да разбира се  Wink

# 131
Готово.Прилича ми на мъж с отворена уста.Изглежда много изстрадал.

# 132
И аз имам някои снимки  дето се виждат лица и сенки.В изоставени сгради,на мои и чужди снимки.Но вече ги изтривам за да не се стресирам.

Последна редакция: сб, 19 юли 2008, 16:49 от mimistefanova

# 133
Ооооо видях още 2 жени.Чакайте да пусна.Аз се развихрих  Laughing

# 134
ужас newsm43 какво да правя сега?Дали са духове или си внушаваме?

Общи условия

Активация на акаунт