Случи ми се нещо странно.. II част

• 119 471
  • 863
  •   1
Отговори
# 135
Дай ми точния линк на снимката,че не мога да я намеря

# 136
Няма какво да правиш Wink.Според мен всичко е игра на въображението и според мен е случайност.Преди имаше една подобна тема,ще я потърся и ще ви я покажа.

# 137
плс някой да ми даде тая снимка,че не я виждам на линка който е даден

# 138
И аз имам някои снимки  дето се виждат лица и сенки.В изоставени сгради,на мои и чужди снимки.Но вече ги изтривам за да не се стресирам.
@}:sUnNily:{@ виждам и двете лица.Странно е,че са се появили само на 1 снимка newsm78
Попринцип се появяват на почти всички фотоси които си снимала на едно място
  точно защото  само на една са се появили(изключвам тех. повреда Laughing) започвам да се плаша.всички други снимки са ми страхотни.

# 139
# 140
# 141
И аз имам някои снимки  дето се виждат лица и сенки.В изоставени сгради,на мои и чужди снимки.Но вече ги изтривам за да не се стресирам.
@}:sUnNily:{@ виждам и двете лица.Странно е,че са се появили само на 1 снимка newsm78
Попринцип се появяват на почти всички фотоси които си снимала на едно място
  точно защото  само на една са се появили(изключвам тех. повреда Laughing) започвам да се плаша.всички други снимки са ми страхотни.
Спокойно.Според мен са навсякъде около нас така,че не се стряскай!

# 142
Гледахте ли Вера Кочовска по-миналата година по "Горещо",точно на Бъдни вечер или на Коледа беше?!Тогава тя каза че мъртвите са навсякъде около нас,страхуваме се от тях,а не трябва да е така.
Аз го гледах повторението ,което го даваха лятото.Трябва да ви кажа че така се издухах ,че цяла нощ не съм спала.Моят приятел и на него не му се спеше (не от предаването) и отиде да гледа филм в хола.Мен така ме хвана бъзето,че и аз след него.Легнахме си в 5h.
Много се бях впечатлила от предаването и почвам да му разправям,а той "Не ме занимавай с глупости" Crossing Arms Мъже... Tired

# 143
  • Пловдив
Готово.Прилича ми на мъж с отворена уста.Изглежда много изстрадал.
Да и аз го видях "този"  Shocked

# 144
Гледахте ли Вера Кочовска по-миналата година по "Горещо",точно на Бъдни вечер или на Коледа беше?!Тогава тя каза че мъртвите са навсякъде около нас,страхуваме се от тях,а не трябва да е така.
Аз го гледах повторението ,което го даваха лятото.Трябва да ви кажа че така се издухах ,че цяла нощ не съм спала.Моят приятел и на него не му се спеше (не от предаването) и отиде да гледа филм в хола.Мен така ме хвана бъзето,че и аз след него.Легнахме си в 5h.
Много се бях впечатлила от предаването и почвам да му разправям,а той "Не ме занимавай с глупости" Crossing Arms Мъже... Tired
Да,аз го гледах.Като разбрах,че тя ще бъде там реших,че ще гледам Горещо.И мен много ме беше бъзе обаче....

# 145
@}:sUnNily:{@ видях снимката.според мен няма нищо.Взирах се колкото можех,но обяснението ми е такова:Формата на дървото /клоните му/ са образували такива фигури.
Някой да е пушил цигара по време на снимките?
Не се стряскай няма нищо зад теб,пред теб или до теб!Наистина така изглежда,но няма нищо уверявам те.Много често такива храсти,дървета или предмети образуват образ на лице или нещо такова.

# 146
Намерих темата,за която споменах http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=244119.0

# 147
Сега вече забелязах нещо на снимката обаче не е отбелязано и не е над теб,не е и в дървото.Загледайте се най вдясно.

# 148
Слагам още една снимка, която е направена 14 мин. след тая на същото място.Вижте разликите.

# 149
  • Пловдив
Сега вече забелязах нещо на снимката обаче не е отбелязано и не е над теб,не е и в дървото.Загледайте се най вдясно.
една голяяяяма глава видях най-в дясно от всичките  #Crazy newsm78 Sick

Общи условия

Активация на акаунт