Случи ми се нещо странно.. II част

• 119 211
  • 863
  •   1
Отговори
# 765
Довечера гледайте БТВ новините. С половин ухо чух случайно че ще дават някаква икона на Богородица как бие и скача. Смешно звучи, но бабите така се изразиха, даже едната каза че иконата я биела в главата Mr. Green

Joy

Ех, тая Богородица... Само чака да стане 15 август и започва да се бие с хората...  Joy 
Честит празник на имениците!!!   bouquet

# 766
Довечера гледайте БТВ новините. С половин ухо чух случайно че ще дават някаква икона на Богородица как бие и скача. Смешно звучи, но бабите така се изразиха, даже едната каза че иконата я биела в главата Mr. Green

Joy

Ех, тая Богородица... Само чака да стане 15 август и започва да се бие с хората...  Joy 
Благодаря!   ura Tada

# 767
Това за биещите икони съм го чувала и преди, бие ги,защото са грешни.

# 768
Не му е чиста на бабето работата/ знаех си ааз/

# 769
  • out of space

Глупости, а другите- небитите са ангелчета...Всеки на този свят е грешен.

По темата ме е страх и срам да се изкажа, на всеки, който съм споделила ми се смее.

# 770
  • Варна

Joy

Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 771

Глупости, а другите- небитите са ангелчета...Всеки на този свят е грешен.

По темата ме е страх и срам да се изкажа, на всеки, който съм споделила ми се смее.
ее, кажи дее! няма да се смеем! Аз няма, обещавам!

# 772
  • out of space
Само с две думи- виждам аурите на хората (не на всички).
Усещам скорошна смърт (при някои хора, без да ги познавам).
Според мен, този изчезналия Декстър-фотографа, си е жив и здрав.

# 773
верно/ ох това си е страшничко

# 774
  • София
Според мен, този изчезналия Декстър-фотографа, си е жив и здрав.

Ерика, никак не те мисла за луда! Незнам това нещо, което виждаш дали е дарба или проклятие, дано да съумееш да се справиш с това, което виждаш! Напълно ти вярвам, че е така. Имах позната, която виждаше хората като на ренген, знаеше кой каква болест има, от какво може да се разболее, къде са слабите места в организма му... И това на непознати хора, които случайно среща по улиците. Не обичаше да излиза от тях. С времето се научи да контролира някак си тези си видения! Сега живее "в мир" с виденията си и ги "ползва" само когато пожелае! Незнам какво е това нещо, нямам обеснение, незнам от къде идва, как е провокирано, как се бори с това, но със сигурност не е измислица!

А това за Декстър, дано да си права.  Praynig  Всеки ден влизам в темата с надежда за добра вест!

# 775
Вече нищо не ме очудва на този свят.Аз какво да кажа като сънувах следното.Гледаме с мъжа ми едни кръвни изследвания, знам че са негови и му казвам, че хемоглобина му е паднал на 50.Не, че вярвам на това, което съм сънувала, но ще му кажа да си пусне едни кръвни изследвания/той е с наследствена анемия/, ей така за успокоение.

# 776
   Ерика, сигурно е много натоварващо това, което усещаш. Интересно защо си срещнала нерзбиране от страна на приятелите ти, с които си сподели. А за Декстър - надявам се да си права.

# 777
Има хора с такива способности, какво срамно има в това.Те се наричат екстрасенси и виждат биополето на хората.

# 778
Този случай с иконата на Света Богородица, която биела бабичките съм го срещала и преди, май го даваха в документалния филм Чудесата на църквата.

# 779
  • out of space
   Ерика, сигурно е много натоварващо това, което усещаш. Интересно защо си срещнала нерзбиране от страна на приятелите ти, с които си сподели. А за Декстър - надявам се да си права.

Е, щото така съм си го направила  Simple Smile Казвала съм го само като съм сред приятели на маса- кой да ме вземе насериозно. Но е факт. Умишлено не търся инфо кой цвят аура какво означава- имам си собствени интерпретации. Това изобщо не ми е стряскащо- отбелязвам го наум като факт и толкоз.
Стряскащо е това със "обречените", така съм ги кръстила....рядко се случва, но определено е ..потъващо- така бих го нарекла...два пъти съм познавала, за останалите случаи нямам инфо.  Confused
Не мисля, че имам някакви кой знае какви способности, а и хич не ми трябват  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт