Случи ми се нещо странно.. II част

• 119 161
  • 863
  •   1
Отговори
# 780
  • ГО
Може да ви се стори шантаво, ама на мен клепачите ми потрепват в зависимост какво ме очаква.
Левия ми трепти на хубаво, десния на лошо - много лошо.
Левия ми е трептял 3 пъти.
Първия беше когато вечерта преди годежа ни бях в банята. След като излязох ми се обади брат ми да ми каже, че баба ми е починала. Cry
Втория беше когато редих багажа в новият ни дом. Тогава се зачудих какво може да ме очаква, та аз бях най-щастлива. Толкова очаквах този миг на отделяне. На другата вечер майка ми почина. Cry Cry
Вчера ми потрепна пак и не след малко малкия падна от колелото по гръб. Направо изтръпнах.
Радвам се, че левия мнооооого често ми трепти и наистина ми се случват хубави неща или плановете ми се осъществяват.

# 781
   Ерика, сигурно е много натоварващо това, което усещаш. Интересно защо си срещнала нерзбиране от страна на приятелите ти, с които си сподели. А за Декстър - надявам се да си права.

Е, щото така съм си го направила  Simple Smile Казвала съм го само като съм сред приятели на маса- кой да ме вземе насериозно. Но е факт. Умишлено не търся инфо кой цвят аура какво означава- имам си собствени интерпретации. Това изобщо не ми е стряскащо- отбелязвам го наум като факт и толкоз.
Стряскащо е това със "обречените", така съм ги кръстила....рядко се случва, но определено е ..потъващо- така бих го нарекла...два пъти съм познавала, за останалите случаи нямам инфо.  Confused
Не мисля, че имам някакви кой знае какви способности, а и хич не ми трябват  Whistling

Ти провери ли се за екстрасенсорни способности?

http://www.psychic-experiences.com/psychic-tests/

Ако виждаш аурата, значи би трябвало да виждаш забелявания и магии-те се проявяват в аурата.

# 782
да се запиша и аз в темата, от месеци само чета ли четаааа

Преди десетина дни бях в България на гости на мама и всяка вечер приказки до късно през ноща, споделихме си много неща.
  Та какво ми разказа мама,
когато починал свекър и, и всички трябвало да пренощуват в апартамента и на другия ден било погребението. Та тя млада булка, ляга си посреднощ и още не се е завила със завивката, някаква бяла светлина се явава и и казва, че трябва да направи пита, защото на погребението се раздавало пита. Майка ми идея си нямало как се меси, точи...и се стъписала, но този някой бил стар човек с дълга голяма брада и светещо сияние и казал че на еди си кой рафт има една дебела книга от там да вземе рецептата. Всички спяли, свекърва и, дъщеря и, родата...тя изпълнила всичко, месила, точила, пекла в кухнята в пълна тишина, за да не събуди някой. Но нали за първи път правила пита, прегорила я и тя станала суха и корава.Тогава майка ми я скрила в гардероба и незнаела какво да прави.Легнала обратно в леглото и тъкмо отново се завила и опитала да заспива, защото било вече 4 посреднощ, усеща как някой и хваща ръката и и благодари за питата. На сутринта дошла майката на майка ми и като разбрала какво се е случило взела препечената пита и я раздала на нейните си комшийки за бог да прости. /Майка ми я е било досрамяло да покаже на свекърва си своето творение, а и свекърва и не била вярваща жена/.
     И още нещо ми се случи лично на мен, тъй като съм свикнала да се моля сутрин и вечер преди лягане, когато бях сега в България, точно в този апартамент, където е починал дядо ми преди 30 и..год. още първата вечер коленича пред леглото казвам си вечерната молитва и тъкмо свършвам, когато тока изгасва за 5 сек. На втората вечер чух дрънчене на тенджери от кухнята, сякъш се стовари шкафа на пода, на третата вече се молих по-рано вечерта и майка ми беше с мен в стаята.  Попитах моята кръсница, която е екстрасенска - какво е това, което става след като се моля, а тя се замисли и ми каза, че това е дядо ми, който е дошъл да пази и закриля моя син, докато сме в България и, че много се радвал за нас. От тогава всяка вечер докато бях на гости в България казвах си молитвата и благодарях на дядо ми, че е до нас и се чувствах щастлива

# 783
Само с две думи- виждам аурите на хората (не на всички).
Усещам скорошна смърт (при някои хора, без да ги познавам).
Според мен, този изчезналия Декстър-фотографа, си е жив и здрав.

Просто приеми способността си като дар от Бог и считай, че ти е дадена за да те пази от недобронамерени хора. Разчитайки аурата на някого, можеш да разбереш не само дали страда от болести или проклятия,  но и също така с какъв човек си имаш работа и дали ти мисли доброто или лошото.

# 784
Прясна случка от преди малко. Уточнявам не съм видяла с очите си. Нали  епразник и майка ми се върна от църква. Разказа, че от една запалена свещ е капало кръв. И тя не е видяла, защото докато стигне до там ( имало е опашка ) свещта изгоряла. Но имало много хора които са видели как кръвта се стича.
Не смея да коментиран, въпреки че съм скептично настроена, все пак не съм богохулка.
Хората са коментирали, че Богородица ни предупреждава за нещо. Rolling Eyes

#Crazy #Crazy #Crazy
Ей такова нещо не бях чувала

# 785
  • Кьолн
да много странно е това със свеща. Това ме подсети за миналата година. Работех в църква. И бях в началото на бременноста ми. Един ден ме заболяват два неизвадени зъба които са за вадене но много ме беше страх. Адски болки. Цяла нощ не мога да спа и чак към сутринтасъм заспала и сънувам че една жена ми казва да намеря иконата на св Димитър.Ставам сутринта и я търся но не мога да я намеря. Някъде преди месец бях подарила на мъжа ми такава малка защото той е Димитър. Тръгвам на заболекар и той ми бие двойна упойка. Извади ми зъбите и аз отивам на работа. Някъде след обяд се почувствах много зле. Едвам гледам. И в този момент влиза в църквата някаква жена. И ми казва че е професор по богослов и търси иконата на свДимитър. Аз я погледнах учудено и тя ми разказва, че той е най-добрия светец. Не знам дали има връзка но според мен няма случайни неща. Докато работех в църквата ми разказваха хора за различни чудеса.

# 786
Вчера гледах внимателно новините и не знам само на мен ли ми се стори или онази баба се млатеше сама по главата! newsm78 #Crazy

# 787
  • Кьолн
Забравих да напиша че вечерта като се прибрах ми стана много лошо вдигнах температура и не бях на себе си може би жената ме предупреждаваше в съня ми за това.

# 788
Вчера гледах внимателно новините и не знам само на мен ли ми се стори или онази баба се млатеше сама по главата! newsm78 #Crazy
  И на мен ми се стори интересно.Имаше едно бабе ,което си удряше главата- и аз си помислих,че тя сама се налага. smile3538Но дадоха и една друга,пак е седнала на земята но тази икона беше доста бърза и се вдигаше,въртеше........все пак е дърво 1м.-на 0.70см.-тежи си.Незнам-може да изпадат в някакъв транс.......... newsm78Може и истина да е.........отиват хора там специално за деня.....да вземем догодина да се организираме и ние да отидем там........ Laughing Peace

# 789
  И на мен ми се стори интересно.Имаше едно бабе ,което си удряше главата- и аз си помислих,че тя сама се налага. smile3538Но дадоха и една друга,пак е седнала на земята но тази икона беше доста бърза и се вдигаше,въртеше........все пак е дърво 1м.-на 0.70см.-тежи си.Незнам-може да изпадат в някакъв транс.......... newsm78Може и истина да е.........отиват хора там специално за деня.....да вземем догодина да се организираме и ние да отидем там........ Laughing Peace
А видяхте ли как млатна едно детенце/ майката го беше гушнала и беше взела иконата! Милото!

# 790
За тази млада майка-нямам какво да кажа............ Confused Като иска да сяда сама,но и да травмира детето??????????Ами то си плачеше горкото......Аз дори в присъствието на синът ми няма да седна.........
Момичета извиняваме се за ОФаааааа,спираме!

# 791
  • out of space
Ксения, пробвах се, но съм много зле с английския и почти нищо не разбрах...  Confused

# 792
Ксения, пробвах се, но съм много зле с английския и почти нищо не разбрах...  Confused

Е за някои тестове не ти е нужен английски. Това е най-разпространения тест за екстрасенсорни способности, с него даже се прави отбора в Ясновидци- теста на Зенер.

http://www.psychic-experiences.com/psychic-tests/zener-cards.php

Целта е да познаеш картата. След като натиснеш старт, целта е да разбереш коя карта е скрита зад въпросителния и съответно натискаш конфигурацията която смяташ. Веднага ще получиш правилния резултат, както и отчитане колко вярни и колко грешни отговора имаш.

Пробвай първо на това после може да ти обясня другите.

# 793
Ерика, специално за теб. Ако ти излизат ченгели натисни третия правоъгълник под "прозорчето" и ще се оправи.

http://translate.google.com/translate_t?sl=en&tl=bg

Последна редакция: сб, 16 авг 2008, 12:00 от Рамбо Силек

# 794
  • Варна
Това с биещата икона снощи си беше абсолютна истерия. Ако аз я взема, едва ли ще ме удари. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт