Отговори
# 105
  • София-Лозен
barboran4e, е ние с теб добре сме се намерили. Аз също съм с отрицателен резус фактор Rh-, а таткото е с Rh+.  Sunglasses  За по-специфинчите изследвания, демек за доплера и ФМ ходя при Димитрова във Фемина и тя ги следи тези неща, защото е в час с тези генетични мутации. Та доплера го правим още от началото от първия преглед де. А за това с Rh-то не се притеснявай, вече не се води "проблем" както е било едно време. Всичко ще бъде наред!  Hug

# 106
Вие сте си добре, а аз като трябва да избирам двойна количка ще видя зор, макар че вече има много компактни и маневрени колички и за близнаци.

Както бях казала по-рано на мен моята приятелка ми е подготвила всичко, необходимо за новородено, за съжаление само количката и няма да ползвам, която е доста голяма, лека и е супер удобна. Аз не харесвам триколките, моя кум имат такава и като гледам бебето как е свито и няма достатъчно място, мисля, че количката трябва да е удобна и просторна.

За кошарките, също знам, че са удобни и стабилни, моите приятелки си гледат децата в такива.

И аз съм с RH-, но вчера си взех изследването и няма намерени антитела, но ще трябва да се следим често.

# 107
barboran4e, е ние с теб добре сме се намерили. Аз също съм с отрицателен резус фактор Rh-, а таткото е с Rh+.  Sunglasses  За по-специфинчите изследвания, демек за доплера и ФМ ходя при Димитрова във Фемина и тя ги следи тези неща, защото е в час с тези генетични мутации. Та доплера го правим още от началото от първия преглед де. А за това с Rh-то не се притеснявай, вече не се води "проблем" както е било едно време. Всичко ще бъде наред!  Hug

Мен ме следят в Св. софия (на Мазнейкова), защото ми е безплатно къ здравното осигуряване в работата! Там бях вчера и на ФМ, но може да си запиша час и при Димитрова, за да ми обясни по-подробно за тези генетично мутации! Благодаря ти за инфото! Знам, че Rh- вече уж не е такъв проблем, но още ми е пресен спомена от миналогодишния мисед и искам тази бременност да звърши успешно!
Леко бременеене на всички!

# 108
  • София
Аз не харесвам триколките - карах една такава и е доста нестабилна - поне за моето усещане. Освен това в подлез е абсурд да слезеш.  Naughty
Старата ни количка я дадох на едни приятели и затова сега ще си купувам нова. Харесала съм си вече, не е много лека, ама аз няма да я мъкна по етажите, така че......

# 109
какво е това поверие за шапчицата.за пръв път го чувам може ли да ми се разясни стана ми интересно и нямам нищо против да го спазя ,

# 110
какво е това поверие за шапчицата.за пръв път го чувам може ли да ми се разясни стана ми интересно и нямам нищо против да го спазя ,
И аз съм чувала че първата покупка за бебчо трябва да е шапчица но не знам защо newsm78

# 111
Ох, за мен най ще е труден изборът на количка. Още преди време бях пуснала една тема за количките, и масовият съвет беше да е комбинирана, поради сезона и да е лека. За някои дори първите 1-2 месеца не се е налагало ползването на количка, и вярно ако е някоя люта зима .....а аз както не я обичам никак зимата от сега ми е свито сърцето. ooooh! Аз изобщо не харесвам триколките, много са ми смешни. Куини и Пер-перего са много скъпи варианти за мен и знам, че ще ми е трудно в избора. А и нямам кой да ми даде каквото й да било от неговото бебе, а и по принцип не искам.

# 112
И аз съм чувала че първата покупка за бебчо трябва да е шапчица но не знам защо newsm78

за да се роди с главата напред  Simple Smile

# 113
Аз четох някъде за това поверие за шапчицата. Купувало се първо шапчица на бебо, за да се роди с главата напред. Инвизибъл, писали сме едновременно. hahaha

# 114
  • На брега на реката
Едва ли ще съм точна, но беше нещо свързано с ума му. А другото е, да излезе с главата напред  Laughing Все поверия, ама пък това си е шапчица, какво толкова ако е първо тя  Rolling Eyes

# 115
Вие сте си добре, а аз като трябва да избирам двойна количка ще видя зор, макар че вече има много компактни и маневрени колички и за близнаци.

Както бях казала по-рано на мен моята приятелка ми е подготвила всичко, необходимо за новородено, за съжаление само количката и няма да ползвам, която е доста голяма, лека и е супер удобна. Аз не харесвам триколките, моя кум имат такава и като гледам бебето как е свито и няма достатъчно място, мисля, че количката трябва да е удобна и просторна.

Нинка, аз пък малко ти завиждам дори Blush, че ще купуваш от всичко по 2. Много бих искала близнаци, може пък следващият път да стане Simple Smile
И дори си мисля, че да отгледаш близначета е по-лесно, отколкото например 2 дечица с 3-4 год. разлика. Всичко накуп, и по две (вкл. и ядовете сигурно де)  Laughing

# 116
между другото има някаква логика -да се роди с глават напред ,но както казва пупинка това си е някакво поверие ,само че на нас не ни пречи ни най-малко да го спазим а и все пак нашите бебчета ще са зимни бебчета и така или иначе ще трябва да се купуват шапки а пък защо не това да е първата покупка ,но като сезамисля шапчиците ще ни трябват и то много особенно ако е голям студ

# 117
наистина това с близнаците си е огромна радост и то война ,и на мен ми звучи доста примамливо а като ги видя по улицата 2 еднакви направо си умирам от кеф и не мога да отлепя очи от тях а скоро даже видях и тризначки бяха на около3 годинки и бяха НЕВЕРОЯТНО сладки направо супер. йоанка пожелавам ти от все сърце за второ двечки да са ти

# 118
  • Бургас
В Бургас миналото лято имаше бебета тризнаци. В количката двете гледаха напред, а едното срещу тях. Много готини.
Някой може ли да даде по-подробно инфо за Магигланд колички - модел, плюсове и минуси. Много малко има писано за тях из нета.

barboran4e, от какво зависи притока на кръв към бебето, че се шашнах пак. За това ли трябва да пия аспирин?

# 119
все още не съм решила за кошарка, защото не съм решила дали ще се преместим в новата къща дотогава
там бебето има отделна стая, но е на един етаж в началото, а нашата спалня е на другия етаж в края
То и момчето ми неговата стая е срещу на бебето, а той е вече на четири и си заспива с мама
Мъжът ми държи бебето да е в отделна стая, но това означава аз да слезна да спя при него, пък и ще съм точно до баткото и ще си спим тримата заедно  Crazy
Ако реша да останем с старият апартамент до другото лято, ще взема преносима кошарка, а дървеното легълце, в което сега спи баткото си е много хубаво и просто ще дообзаведем детската стая. Ще видим, само здраве да е.

За количка съм избрала това http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 8/products_id/740 защото от баткото всичко изподарих - тамън три колички... Много ме дразнят надутите цени по нашите магазини, всичко с поне 50% отгоре. Същата количка от Италия сестра ми ще ми я донесе за 270 евро. Даже сега мъжа й като пътува август направо ще ми я донесе. Големи обирджии са нашите и много неща направо сестра ми ще ми ги купи и прати.
Най се ядосах на люлката на фишър прайс, която тук е 320 лв, а в щатите 54 долара, ами ще си я поръчам, ще си платя доставка, мито, даже и мито няма да има защото е под 50 евро, ддс и пак ще ми излезе 150 лв. Направо не знам тези хора на кой свят живеят и как си ги мислят тези цени.

Общи условия

Активация на акаунт