Отговори
# 120
Аз мисля да пробвам тази http://www.shtarkel.com/m3.html. Да побръмча из магазина и да разбера дали е удобна. Пък там продавачките могат да ми предложат и нещо друго.
Води се Куини и е 295 лева.

# 121
Аз си харесах няколко варианта от "Штъркел" а и цените са приемливи, незнам по другите магазини как е, но така или иначе май ще е голямо обикаляне.
http://www.visvitalisbg.com/Stokova%20_borsa_igrachki.html - тук например има голям избор , но как варират цените трябва на място да се провери.

# 122
Като модел и марка за колички, аз знам, че на Peg Perego са едни от най-добрите. Като гледам и тук в България могат да се намерят, но не е толкова богат избора.

# 123
  • София
Аз мисля да пробвам тази http://www.shtarkel.com/m3.html. Да побръмча из магазина и да разбера дали е удобна. Пък там продавачките могат да ми предложат и нещо друго.
Води се Куини и е 295 лева.

Ей точно тази си харесах и аз! И цветовете са ми любимите. Дано да е добър избор!  Peace

# 124
Нямам време от работа да изчета какво сте писали, но минавам да ви "почерпя" за моят РД днес. Макар, че не ми е много до празнуване....  Наздраве!
 smile3510

# 125
bubabo,
аз пия аспирин, заради вече споменатия генотип, който ми откриха в кръвта-просто обяснено кръвта ми имала склонност да се съсирва по-бързо и това не е добре, когато си бременна, а аспирина разрежда кръвта и забавя съсирването! Този генотип се открива чрез изследване за тромбофилия (кръвно изследване, в което изследват 4 гена)! Така че ти въобще не се притеснявай и не пий аспирин без да си се консултирала със специалист! Знам, че такива аномалии се срещат сравнително рядко! При теб всичко ще е наред!

# 126
Аx колко мило обсъждате креватчета и колички, аз си умирам да разглеждам бебешки магазини...но мисля да не купувам нищо преди бебо да се роди! Креватче ше взема от майка ми (имам сестричка на 5 години и тя обеща да даде нейното старо креватче за бебето:о), а за количка ще се ориентирам (благодарение на вас и с разходки по магазините), но ако нашата малка принцеса се роди около нова година надали ще ми трябва количка от първия месец! А знам, че милата ми майка има вкус и ще купят страхотни дрешки за изписването  (с моя мъж под ръчичка). Иначе със сигурност ще ползвам и бебешки дрешки от моята сестричка (ако 70% момиченце се сбъднатза нашето бебе-още по-добре). Кумата ми и близки приятелки също са заделили нови дрешки от вече порастналите им мъничета! Протви съм излишното хвърляне на пари за покупки около бебето, не че не мога да си го позволя, но все пак разточителството ми се струва излишно! Ние с мойто мило винаги сме били скромни в покупките,но пък така имаме пари за екскурзии в чужбина, а някой ден и за нов дом (че този ще ни стане тесничък-искам ми се да имаме поне 2 дечица), образование на децата и т.н.

# 127
Като модел и марка за колички, аз знам, че на Peg Perego са едни от най-добрите. Като гледам и тук в България могат да се намерят, но не е толкова богат избора.

Отначало се бях ориентирала и аз към Пег Перего, но сестра ми се разубеди и една приятелка, която въобще не е доволна. Отказах се, иначе видях близнашките и за теб си мислех  Simple Smile Че нали и аз отначалото по тях се заглеждах и се бях втрещила от цени  Simple Smile

Нямам време от работа да изчета какво сте писали, но минавам да ви "почерпя" за моят РД днес. Макар, че не ми е много до празнуване....  Наздраве!
 smile3510

Наздраве!
Много  хубави новини и емоции ти пожелавам. Ти още чакаш резутатите, нали? Всичко ще бъде наред!  bouquet

Протви съм излишното хвърляне на пари за покупки около бебето, не че не мога да си го позволя, но все пак разточителството ми се струва излишно!
Аз също мислех като теб първият път и количките ми бяха хубави, но подарени, дрехи не съм купувала, абсолютно нищо. То не бяха люлки, шезлонги и тн т Само столче за кола и хранене сме купували.
и защо? сега съм решила, ще купувам и за първото. Не че не може, но е по-сладко да имаш хубаво и ново...

# 128
Кика, честит рожден ден!
Хубав празник и добри резултати ти пожелавам!  bouquet

# 129
Кой знае може и аз да мисля като теб при втората си бременост, Каспър (дай боже и този момент да дойде):о) Все пак аз още не знам какво е да си мама! Сигурно е по-сладко да купуваш ново, ама аз пък не разбирам за кого по-точно...бебето със сигурност няма претенции за тези покупки, за които ние се вълнуваме! А и от опита, който имам със сестричката ми...нито количката ползвахме (на нея не и се седеше в нея), нито играчките (които бяха купища), нито дрешките са и правили впечатление...сега когато е на 5 г. е различно и се хвали като и купят нова дрешка...Важно е да растът здрави децата и по-важно е да имаш достатъчно пари за тях, когато те ще имат нужда от това...езикови курсове, компютри, екзкурзии и други неща, които ще им помогнат  в живота по-нататък!
Между другото разглеждах www.tonbonbon.com , страхотна работа имаш!

# 130
Kика, честит рожден ден!  party041 Gift
Много здраве и усмивки, радостни новини!
И здраво и щастливо бебче на финала.   bouquet

# 131
Kika, честит рожден ден!   bouquet Желая ти от всички хубави неща по много и едно  здраво и сладко бебче през декември!!!  newsm59

# 132
Здравейте, мамчета Hug
Аз от два дена не съм влизала тук и какво да видя - нова тема, даже тя е  почти преполовена. Сега ще се върна да прочета какво сте писали.
Приятна вечер на всички  bouquet

# 133
Здравейте мами,за АСПИРИНА искам да кажа ,че и аз го пия като превантивна мярка,но другата седмица съм на ФМ пр доц.Томова и ще попитам дали е нужно да се пие

# 134
Честит рожден ден Кика

Знам , че не е хубаво да се пие аспирин въобще по време на бременност / освен в случаите когато се налага, както в случая на barboran4e/ тъй като загрява и е опасен за бебето.

Общи условия

Активация на акаунт