Вече почват АВГУСТовските купОни с много ТоРтИ и бАлОнИ!

• 19 854
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
vst_80, аз дадох изпишкването на моето диване само за пример-защото пишкането нощем беше нещо нормално за него. Сега е забравил, и понеже не знае как да ми каже че пак иска да пишка-плаче. При Лори може да е нещо друго-дали има някакъв бебешки нощен навик, от който се е отказала? Наистина, може просто емоциите през деня да и идват повечко.....

# 61
Ами всъщност има, мила  Laughing Махнахме бибата преди около месец ли беше  newsm78 Тя се приспиваше с нея. Махането стана лесно, не е плакала,вече дори не се сеща да я търси. Знам ли, може пък това да е причината  Thinking Аз като я питам какво иска и тя винаги ми казва нещо - сокче, млекце, да спи при нас, да й дам ръчичка, да я гушкам...ама след това като получи това което иска, продължава да си пищи  Cry Ох, незнам, дано да е някакъв период и да отмине бързо. Ако е така на морето, незнам какво ще правя  ooooh!  Иначе днес татито я гледа, за да мога да поспя малко, че едвам си държа очите отворени. Ама нали е лошо времето я водил в клуб да си поиграе, станало му скучно и си я доведе вкъщи  Laughing В резултат Лори през 10 мин. нахлуваше в спалнята с вик "мамкееееее"  hahaha и мен сега яко ме цепи глава. Абе с две думи пак ви мрънкам.
Ще взема да си оправя настроението със снимчиците на Даяна  Heart Eyes А и съм се хванала да правя едни сватбени картички за брат ми и компанията му  Crazy Един от приятелите им се жени и са ми дали поръчка , та поне като не спя си имам занимание  Laughing

# 62
  • София
Благодаря ви,че ни мислите. Включвам се с два реда,защото наистина нямам сили и нерви вече. За съжаление в първите изследвания се появииха атипични клетки и се почна ходене по мъките. Днес цял ден бяхме в онкодиспансера и онкоболницата. Правихме безброй изследвания, от които слава Богу резултатите са обнадеждаващи - няма засегагнати други органи и кости. Остава утре да взема резултата от тумоирния маркер и вече да се събира комисия да решава има ли нужда от химиотерапия преди операцията или няма нужда. За съжаление при такива случаи биопсия се прави чак в хода на операцията и втори път след нея, така че еднозоначно мнение какво точно е образуванието ще имаме чак тогава. Обещавам пак да пиша,но сега вече едвам се държа будна и с бистър акъл!

# 63
  • гр.София
 Бубче , Hug Praynig!

# 64
4РД КАРИ!БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И МНОГО УСМИВКИ! Темата е страхотна наистина доиде на6ия месец винаги си припомням валенията от бремеността.Подараците са страхотни Peace,аз незнам какво да му купя newsm78 има вси4ко,и колело,мотор на батерия,робот колкото него с дистанционо,малак футбол няма ве4е място в хола, всеки ден коли4ка му купувам,и станаха ве4е цял ко6.Сега и рибка имаме ,мислех някакво животин4е 4е умира за животни.6те го празнуваме на Макдоналс с около 10 деца,тук ги рисуват имат игри и парзалка с надуваеми ду6еци.Ами това е мацки пак 6те се вклу4ваме Hug[/color][/size]Буб4е Hug

# 65
Бубче, кураж!  Hug
Моля се всичко да е наред при майка ти!  Praynig

# 66
  • София
Бубче  Hug Praynig кураж.

# 67
Бубче, дано лечението да е успешно! Praynig Hug

# 68
# 69
Bubcheto15, стискам палци всичко да мине успешно! Praynig Peace

# 70
Бубче, много те прегръщам, мила  Hug Hug Hug
Сили, кураж и много късмет  Praynig Praynig Praynig

# 71
Бубче, кураж и късмет  Hug. Ще се радвам всичко да е наред  Peace.
Мис, Даяна е много сладка и пораснала. И май е одрала кожата на татко си  Peace.
Честито на празнуващите вчера!   bouquet   bouquet   bouquet  Heart Eyes

# 72
Имам въпрос към компанията от Люлин: Ходили ли сте скоро в "Бъфало"? Чух, че имали детски кът и се чудя дали става за РД с около 15-20 деца? Има ли достатъчно място за тичане и игра на двора?

Бубче, къде се намира образуванието на майка ти? Преди няколко години и аз имах подобен проблем и правих прегледи и изследвания в гинекологичното отделение на Онкологията. Ако става дума за това бих могла да споделя опит, мнение за лекарите и координати.
ВСТ, искрено ти съчувствам. От колко време е проблема с нощното будене? При нас е имало инцидентни будения през нощта и обикновено помага гушкане на любима играчка и песничка.  ако летне по-късно от обичайното пак ли е същото?

# 73
Момичета вижте това:
http://dnes.dir.bg/2008/07/17/news3205085.html

Може да е от полза ако детето не е прието на ясла. Не е лошо като идея.

Бубче стискам палци изследванията на майка ти да са добри. Praynig

# 74
Това инфо е точно за Валката и Албенка. Аз толкова време се чудех дали да взимам бавачка и все пенсионерки ми препоръчваха познати, ама не можеше, трябваше да са безработни. Това само предложение ли е или има срок за влизане в сила?

Общи условия

Активация на акаунт