Вече почват АВГУСТовските купОни с много ТоРтИ и бАлОнИ!

• 19 841
  • 298
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Добро утро и от мен!

Елфче, да ти е жив и здрав рожденика! Много да те обича и слуша  Wink  bouquet

Душе, Честит рожден ден, мила!  Hug  bouquet

ЧРД и на бабата на Гого!  Simple Smile

Ванче децата вече са достатъчно големи, за да сънуват или преживяват емоциите от деня по време на сън. Може би затова Лоринка плаче. По-емоционална е просто. Другият вариант е да са зъби.

# 46
  • у дома
Elwing, ЧъРъДъ на татито ви  smile3525  ura

dusheee, ЧъРъДъ!!!  newsm51 newsm51 newsm51
аз пък се притеснявам, че въобще не е влизала и писала във форума от месец и половина, да не говорим и че е офлайн на скайпа   Thinking dushe, силно се надявам, че при вас всичко е наред и дано драснеш някой ред скоро  Praynig Hug  bouquet

Честит РъДъ и на скритите рожденици  Mr. Green Hug

bubche  Praynig Hug

# 47
Пух, аз съм будна още от 3.30  Crazy Лоринка си спи сега и не й пука - ама аз яко се разсъних и не можах да заспя. Незнам лекарката каза, че няма зъбче, което видимо да я тормози. Нана, знам ли, може пък и да преживява нещо   Thinking Абе нямам идея какво става, ама нищо не я успокоява, какво ли не пробвах  Rolling Eyes Лошото е, че аз лесно се разсънвам и за последната седмица не ми се събира много сън  Tired

Бубче, имаш ли вече новини за майчето ти  Hug

И аз си мисля, че няма никакъв проблем дечицата сега да играят с всякакви играчки - та нали сега главно копират какво правим ние.

Днес е много гадно времето навън  Cry, а аз се надявах да излезнем малко, че да се поразсъня.

# 48
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на половинката на Elwing!   bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Dusheto!  bouquet
И аз забелязах, че не е влизала доста време.Дано са добре! Hug

За играчките - Вики от няколко дена си играе с едно камионче.Тя рядко се заиграва с играчка въобще, така че аз съм доволна.С каквато играчка иска да си играе, само да има 10 минути спокойствие, без да ме преследва с книжките и непрестанното - "чети". Grinning

# 49
  • София
Привет! Благодаря ви за пожеланията!  Grinning
Дано всичко е наред с ДушетоPraynig
Вст, а как са й ушенцата? Ние нали много патихме от тях, та все това ми е в акъла  Rolling Eyes Дано всичко да е наред!  Praynig А за времето - нали знаеш - на мен така повече ми харесва  Blush но от утре пак иде вашето царство  Wink Hug
За играчките - и мен не ме притеснява Иво да си играе с кукли - преди няколко дни навън много се занимаваше с едно барби на една девойка Crazy Дали пък да не му купя някоя кукла, за ужас на мъжете вкъщи  Laughing  hahaha
Ралка, за белезите - едва ли ще ти покажа моя  Blush, много "надолу" е  Blush Не ми притеснява вида му, както писах, срастванията също, но дано не пречат много за в бъдеще Praynig

# 50
  • София
Опа, понеже съм много "наблюдателна", пропуснах - честит имен ден на Юлиана! Здраве, късмет и щастливи мигове с любимите хора!

# 51
  • гр.Добрич
Честито на всички рожденици!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Бубче, пиши 2 реда как са нещата.

# 52
Честит рожден ден на Кари и от мен (на патерица)!
Честит рожден ден на половинката на Elwing!
ЧРД и на Душето!
Да ви се похваля-моето дете се отбива вече, съвсем сам, без да си мръдна пръста! От няколко дни остана само вечерното сукане за приспиване. Нощем не се буди, а дори да се събуди заспива сам, без да суче. Сутрин ставам за работа преди да се е събудил, а през деня не се сеща (или ако се сети му казвам че ще му дам по-късно и забравя). Смятам да оставя нещата така за още 1-2 седмици и постепенно да се опитвам да го приспивам и без сукане. То баба му успешно го приспива и сега, ама аз искам вечерното приспиване да си остане наш си ритуал и както досега всичко да си стане лесно и без усилие Grinning
vst_80, моя син се събужда и плаче неутешимо.....когато му се допишка нощем. Преди редовно се будеше за пишкане и дори си казваше, но от 2-3 месеца стиска през нощта. Мноооого рядко се случва да му се допишка, и очевидно е забравил и не знае как да реагира... случайно го открих...

# 53
  • софия
запис

# 54
Дани не се измъквай само със запис. Чакаме разкази в картинки за морската почивка. Wink

# 55
Привет  Laughing

Елфче,честит празник, да ви е жив и здрав татито и все така се обичате   bouquet Peace
ЧРД и на Душето -пожелавам ти здраве,щастие и много да те обичат любимите хора   bouquet
Миленка,браво на Марти-голяма госпожица е вече  Heart Eyes
Дани,добре дошла отново  Hug
Ади,засрамих се и взех,че качих малко снимки  Embarassed, на който му се гледа може да "хвърли едно око"  Laughing
    http://www.snimka.bg/album.php?album_id=259335& … sp;    
Ох и в Пловдив духа вятър,но нещо вече не ни свърта в къщи и майче ще се обличаме да излизаме  Rolling Eyes

# 56
Честит имен ден на Юлиана 

Елфче, и ухото го проверихме - не е. А за нашето време  Laughing - дано да си права, че това хич не ми харесва  Crossing Arms
Янаст - знам ли  Thinking Тя няма никакви такива помисли и желания да използва гърне или тоалетна. Може пък само на сън да й се иска  hahaha Браво на порасналато ти момченце  Hug

Дали пък да не му купя някоя кукла, за ужас на мъжете вкъщи  Laughing  hahaha 
Joy Joy Joy

Дани не се измъквай само със запис. Чакаме разкази в картинки за морската почивка. Wink
Peace Hug

# 57
ЧъРъДъ, Душе! Желая ти много щастие и любов!

Най-добри пожелания и за Юлиана и мъжа на Елфчето!

Бубче, всички се надяваме да се включиш с добри новини за майка ти!
Дани, този "запис" го приемам като "толкова добре си изкарахме, че се чудя откъде да започна да разказвам"  Wink.

# 58
  • софия
здравейте,мацки!
ЧЕСТИТО НА МЛАДАТА НИ МАЙКА  Hug!ЧЕСТИТО И НА ПРАЗНУВАЩИТЕ РОЖДЕННИЦИ ДНЕС  Hug!
няма да мога да ви изчета  Rolling Eyes,но ще се включва от тук на сетне по-често
на морето беше райско.на 29 заминаваме пак до 5 август и се прибираме за р.ден на джвъчката и после пак.
ходих да запазя маси за 7.08 в ресторанта "на върха".мноооооого голям двор масите са под шатри има пързалка и люлки,има зайчета,пауни и разни други пернати  Laughing
а гледката е невероятна!
найа е станала по-послушна,много красива,баща й изкарва пари и изобщо е екстра партия,но не знам защо ви го казвам при положение,че вече май е ясно кой е избраника  Wink!
тези дни ще пусна  снимки от морето.
прибрахме се в неделя следобед,а свекито пристигна по-късно вечерта Mr. Green!
малката се събуди и ще ставам да не правя лошо впечатление пред родата  Laughing

# 59
Ето каква била причината за невключването на Дани  hahaha Желая ти много сили, мила, ама след това ще си починеш подобаващо  Hug Ще чакам снимки на красавицата  Heart Eyes Hug, като заспи свеки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт