Вече почват АВГУСТовските купОни с много ТоРтИ и бАлОнИ!

• 19 841
  • 298
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ама друго си е момичешки играчки да купува човек, а не разни мотори, коли и роботи  Crossing Arms
eee, не е задължително....ние сме на перални  Joy  и нашата е бяла с розово  hahaha  супер любима играчка.

Ние сме както казах на прахосмукачка - лилаво-розова  Mr. Green Сега и пералня ще трябва, че се изпокараха с гаджето кой да пере на нейната пералня  Joy
Елфче кой каквото заслужил, злато  hahaha /майтапя се, разбира се  Hug/

# 31
Много хубаво заглавие си имаме. Създава настроение за празник. На мен все още не ми е ясно къде ще го празнуваме. Фаворит ми е "Всички звездички", но е малко бебешки за нашите 7-годишни гости, които са ми най-големия проблем. Миленка, би ли споделила актуални цени?
Стефчо все още е със страшно разстройство и днес му купих "Ентерол", но са ми го дали без инструкцията. Сега се чудя в колко вода се разтваря и по колко пъти на ден се дава. Не искам да се обаждам на педито, защото ще ми се сърди, че още не съм го завела на реваксинация с Пентаксим.
Елфче, и моя белег хич не е красив, но честно казано това не ме притеснява. Даже не бях се замисляла, че срастванията са проблем, мислех че са нещо нормално при операция. Като се видим ще си ги премерим за взаимно успокоение  Laughing.
Относно подаръците, аз имах чудесна идея за нашия - к-т бормашина с две коли за разглобяване, но мъжа ми много го хареса и го купи още миналия месец. Малкия по цял ден разглобява и сглобява. Другата му любима играчка е тротинетка с две гуми отзад.  А който няма количка за бутане с крака е крайно време да купи, невероятно забавно за децата.

# 32
Ралка би ли показала снимка на този комплект с бормашината. И моя синковец си пада майстор и само върви да вади на баща си отверките. Може да му е интересно.

# 33
Кайли, ето тук първите 4 играчки са от този тип http://eshop.marseltoys.com/index.php?cPath=33&osCsid=e576b6 … 91c704fd791d8d91b. Ние имаме последната, тази от 35 лв. Бормашината има три позиции - завиване, развиване и застопоряване, освен това в к-та има и отверка и глухо ключе за ръчна работа.

# 34
  • София
Това за кротко бебе Криси се надявам да си остане така, но може и да се променят нещата, не смея да се зарадвам.
Ралка, аз ентерола го смесвам с около 5 мл вода, за да мога да му го дам с пипетата от Панадола. В аптеката ми казаха, че се дава сутрин и вечер.
Пентексим и ние не сме слагали още, все е болен, сега мислех да я сложим, той пак се разболя. Живи и здрави като слагаме на Криси първата ваксина, ще го боцнат и Марти.
А сега кажи за тези коли дето се разглобяват, от къде ги взехте и колко струват?

# 35
Споко Елена, кротко ще е, денят се познава по заранта  Simple Smile. А играчката я купихме от кварталния м-н за играчки, но я има в Марселите, те са вносителите. Четири вида са, трите струват по 29 лв., а четвъртия 35 лв. Мисля че разликата е само в колите. Ако ти се отваря линка от предишния ми пост може да ги разгледаш, ако не виж в сайта на Марсел - играчки за момчета.

# 36
  • Някъде там...
запис.

Ч.Р.Д Кари! Бъди жива ,здрава и послушна!    bouquet

# 37
  • варненка от София
И ние харесахме играчка от Марсел и тя ще е подаръка както казах. Иначе в това, че момченца и играят с бебешки колички или перални и прахосмукачки не виждам нищо лошо, Шушата и тя си играе с на баща си отвертките, болтчета и други инжинерни джаджички.
Ами децата един ден стават големи и започват да си играят със същите играчки но вече гс други размери. Беше ми станало адски странно от думите на един баща, който коментираше факта, че едно момченце буташе количка за кукли и той изръси, че това било педалско  #Crazy, ами ти бе, дришльооооооо, нали и ти буташ количка с бебето си вътре, това педалско ли е?!?!?!?! Абе има големи гурели, много се нервя.

Иначе бях харесала една кухня за Стефани, бях писала на брат ми да я прати, предвид цената в долари си е направо евтино, тук ако я има ще е сигурно към 200 кинта, но за съжаление кашонът бил много голям и не се вписвал в мерките за пращане и няма как да я прати, та се отказахме, иначе ето я и нея http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2945323

Та сега ще купуваме ето тази количка от Марсела:

# 38
elen@, при мен също второто дете се оказа по-кротко от първото, като бебе, но аз го отдавам на факта, че вече имах опит и не скачах при всяко промрънкване. Просто бях много по-спокойна  Peace. Дано мъжлетата ти се оправят бързо  Hug.
Ралка и аз Ентерола го разтварям с малко вода, а може и в сок. Дава се два пъти по едно прахче, тя Elen@ е написала.
Марулка, кухнята изглежда много готина, но и количката е хубава. Боби едва тази година започна съвсем съзнателно и майчински да си играе с количките и бебетата. Преди само ги буташе, сега ги храни, приспива, гуши и т.н.

# 39
# 40
Запис и от мен  Hug
Блу,Кайли    bouquet  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА КАРИ  newsm59  bigdance2

Утре ще пиша повече  Grinning

# 41
 Ей,голям кеф ми беше днес с Марти.Направо е пораснала за 1 седмица.Прави изречения,повтаря всичко,пишка в тоалетната,храни се обилно през целия ден.....идеално се разбирахме.Направо не мога да повярвам,че не се е тръшкала и аз не съм викала днес.Дано е все така.
Ралка-във "Всички звездички" цените са 13.50лв на дете за 2 ч. с включено меню по избор,което е 6.50лв,4бр. какички,украса за РД,рисуване на лице.Аз обаче за децата няма да поръчвам меню,защото са малки и по мое наблюдение никога не го изяждат.Ще им поръчам от кетъринга пилешки хапчици,картофки и някакви мини пици,които са по 1лв. и сокчета.Така,че ми излиза по 7лв. на дете за 2ч.Специална програма -тип куклен театър,пиратско парти и от сорта също не съм предвидила.Не съм смятала какво и колко ще поръчвам за възрастните.Тортите са на "Лагуна" и "100гр. сладки",но и торта не съм поръчала още.Ако децата са под 6 бр. обаче,искат наем на клубчето в размер на 80лв на час. Confused ,ама се надявам да има повече от 6 деца,които няма да са на море.  Rolling Eyes Това е в общи линии.Доволна съм,че ми поискаха само 50лв капаро,така че ,ако вали (ще проверя 10-дневната прогноза) може и да ги прежаля  и да мисля за резервен вариянт,защото вътре ми се видя доооста малко,а пък за родители май хич няма място.Дано съм ти била полезна. Hug За навън мисля,че ще става и за 7 годишни с някакво организирано занимание. Peace

Бубче-излязоха ли изследванията? Стискам палци да са добри. Praynig

Моят белег от секциото си е голям,ама почти не си личи.Не е червен,нито подут.Не съм го мазала с нищо.Нямам идея ,дали имам сраствания. Thinking

# 42
  • София
Влизам за малко, само да почерпя - днес си имам рожденик вкъщи - таткото се опитва да ме догони на години, ама все изостава с една  Laughing

Честит рожден ден и на Душето! Да е здрава, щастлива и дано ни прости и се разпише някой ден! ЧРД и на бабата на Гого, ако помня правилно!
Утре, ако имам възможност, ще ви чета и пише повече.
 Hug Лека нощ!

# 43
Здравейте  Hug
Блу, Кайли, благодаря за новата ни темичка   bouquet

Честит рожден ден на Кари и от мен /със закъснение  Embarassedbdbaloni
Честит рожден ден и на Душето  Hug newsm51 И на мен ми липсва и се надявам скоро да намери сили да прости грешките ни и да се включи  Peace
Елфче, честит празник, мила  Hug Да ви е жив и здрав татито и много да ви глези  Wink
Доверявам се напълно на твоята памет и честитя и на бабата на Гого   bouquet

Миленче, браво на порасналата Марти  Heart Eyes Hug А това с пържолката беше много готино  Laughing - и Лори обожава пил.шишчета и пържолки  newsm22

За съжаление не помня какво друго сте обсъждали - трудно ми е да си събера мислите  Embarassed Лори от една седмица много плаче нощем  Sad Дере се с цяло гърло и нищо не помага  ooooh! Какво е това чудо, незнам, тя като бебе не ми е плакала и не сме имали проблем със спането. Какво става сега, не мога да разбера  Thinking

# 44
  • София
Добро утро  Grinning
ВСТ като видях ранния ти пост се учудих, че вие нали по принцип спите по това време, ама явно не винаги става така. Да не би да никнат зъби на Лори, дано по-бързо се оправи и да спре да плаче нощем  Praynig

Душе честит рожден ден  newsm59 желая ти всичко най-най-хубаво. Как Начко?

ЕЛфче чистит празник и на теб. Много-много да те слуша съпруга ти   bouquet

И честито и на бабата на Гого.

Марулка и аз въобще не се притеснявам, че детото харесва такива играчки, няма значение дали за момиче или момче, все още са твърде малки, и на тях всичко им е интересно. Беше ми много смешно когато мъжът на приятелката ми беше категорично забранил да купи на детето или да му дава чужди бебешки колички ( момченцето е с 4 месеца по-голямо от нашите деца), да не се объркал нещо  hahaha
  виж ако е например на 10 години и иска да приспива кукли и да им шие дрехи, малко бих се притеснила....ама пък може да стане дизайнер  Wink...в крайна сметка това си е заложено в човек и не може да се промени.... Пък и на рекламата на тази кухня ( много готина между другото) има момченце, а не момиченце  Joy 

Ммилена - браво на Марти, е друго са понякога бабите  Wink

Общи условия

Активация на акаунт