Вече почват АВГУСТовските купОни с много ТоРтИ и бАлОнИ!

• 19 866
  • 298
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ади, верно, че вие и рибки имахте!  Grinning Нали няма как да ги докопа, отгоре покрит ли е с нещо?  Laughing Много е готин Шаги!  Heart Eyes

# 16
  • София
Бубче може и да има, ама е съмнително  Wink

За прахосмукачката няма какво да се смеем - Калоян има такава от няколко месеца и старателно имитира баща си, който вършее у дома с голямата  Joy

Елфче така или иначе срастванията се виждат с ехограф, но и да бъдат регистрирани нищо не се прави. Почти 99,9 от оперираните - не само секцио - правят сраствания, защото е нормално. Евентуално, ако си навита на второ дете - при ресекциото се отстраняват, доколкото е възможно, затова обикновено вторите операции са малко по-дълги и доста по-кървави - извинете за натурализма.  Mr. Green

# 17
  • София
Нана, знам че се получават сраствания, но се надявам да не са много все пак  Praynig  и като споменахме вторите операции - Мадонка и Елена биха могли да споделят дали е така  Wink При моята кума второто секцио наистина е било по-тежко, за третото да не говорим, но тогава беше и с плацента превиа, та съвсем е затруднила д-рите.

# 18
  • варненка от София
ЧРД и от нас на Кари, с пожелание за безгрижно детство и много, амам много здраве!

Ние тази седмица го раздаваме курортисти, ходим сутрин на плаж, а като се върна в къщи започвам с домакинската работа и да си призная тази "почивка" и идва в повечко.

За РД-то вече сме запазили място в една сладкарница с детски кът. Не съм се оплаквала сигурно, но във Варна детски клубове няма, просто е трудна работо с това къде да се празнува, къде да си оставиш детето, абе едно поле за нов бизнес има тук, но на който му стиска. Та за подарък ще вземем количка на за кукла на Фишер прайз, чакаме основно подаръци на Литъл пипъл, това е нещото со което си играе най-много, та за това са и такива поръчките ни, като цяло забраних на бабите и дядовците да правят големи подаръци, нямам място за колела, люлки и т.н. Мислехме пързалка да й взимаме за при баба й, но за сега се отказахме.
Тортата ще е от самата сладкарница, но то е защото ни задължават от там да я поръчаме, иначе за вкъщи за бабите и дядовците ще си направя аз тортичка на момичето. След дълга чуденка каква да е тортата решихме в сладкарницата ще е Мечо Пух, а вкъщи Телетъбис и двете любими филмчета на Шушел.

Цвети, стискам палци всичко да е наред с майка ти! Да знаеш, че много те мисля Hug! Иначе да ти дам един съвет за играчките, а и за всички, които ще пазарувате. Значи Феликстойс имат склад и магазин на едро в София прес, там е значително по-евтино и цялото разнообразие на Хиполенда го има там, просто защото Хипотленд е верига магазини на Феликстойс. В Хиполенда цените са ужасно високи, за това по-добре да се пазарува от склада им  Peace Знам го от първа ръка това, просто защото брадчедката работи в склада.

# 19
  • София
Бубче стискам палци всичко да е наред с майка ти.

Велмар - не могат да ти изплатят отпуск на заплата отпреди две години. Има си правила, по които се плаща по време на отпуска.

# 20
  • София
Иначе да ти дам един съвет за играчките, а и за всички, които ще пазарувате. Значи Феликстойс имат склад и магазин на едро в София прес, там е значително по-евтино и цялото разнообразие на Хиполенда го има там, просто защото Хипотленд е верига магазини на Феликстойс. В Хиполенда цените са ужасно високи, за това по-добре да се пазарува от склада им  Peace Знам го от първа ръка това, просто защото брадчедката работи в склада.

Марулка това е чудесно, ама може ли да се пазарува на дребно, защото обикновено по такива складове не разрешават. Иначе още утре ще се метна с колата дотам, а и работно време, ако каже братчедката, цена няма да има  Hug

# 21
  • варненка от София
Иначе да ти дам един съвет за играчките, а и за всички, които ще пазарувате. Значи Феликстойс имат склад и магазин на едро в София прес, там е значително по-евтино и цялото разнообразие на Хиполенда го има там, просто защото Хипотленд е верига магазини на Феликстойс. В Хиполенда цените са ужасно високи, за това по-добре да се пазарува от склада им  Peace Знам го от първа ръка това, просто защото брадчедката работи в склада.

Марулка това е чудесно, ама може ли да се пазарува на дребно, защото обикновено по такива складове не разрешават. Иначе още утре ще се метна с колата дотам, а и работно време, ако каже братчедката, цена няма да има  Hug

Работят на дребно, за това го казвам. Мисля, че до 18 работят.

# 22
  • София
ЧРД на Кари!

Нана, знам че се получават сраствания, но се надявам да не са много все пак  Praynig  и като споменахме вторите операции - Мадонка и Елена биха могли да споделят дали е така  Wink При моята кума второто секцио наистина е било по-тежко, за третото да не говорим, но тогава беше и с плацента превиа, та съвсем е затруднила д-рите.

Аз нямах никакви сраствания. Новият белег почти не личи. Нана, учудвам се, че си лепена, не е ли голяма раната, за да се  лепи  newsm78 Мен ме шиха и този път.

Бубче , стискам палци всичко да е наред  Hug

Иначе вкъщи са болни, вечерта на рождения ми ден, Марти повърна, след това повръща цяла нощ. На следващия ден пак беше зле, отпаднал, с диария. Мъжът ми си взе отпуска да ми помага и той се разболя, сега Марти е по- добре, но таткото лежи и му е зле  ooooh! Дано скоро да се оправят и да лепне нещо и малкия  Praynig Той е по- кротичък от баткото, почти не му се чува гласчето.  Heart Eyes

# 23
Честит Рожден Ден на Кари!
Принцеске малка, желая ти от сърце да си най-веселото и усмихнато дете!

За рождения ден, аз вече пуснах поканите на мамите на ЛС  Grinning Ще сме 7 деца и 7 мами в нашата квартирка - гарсониерка  Crazy Ще ни е тясничко, ама важното е сърце да е широко и дечицата да се забавляват. Живот и здраве ще пусна после снимки да гледкате  Grinning
За подаръците току що излизахме със систъра и тя купи зимна количка за кукли, много готина и супер стабилна. Аз голямо търсене търсих стабилна и накрая звънях в софия на "Мони" , защото видях ТИЯ модели и супер ми харесаха
Оказа се, че количките ги правила русенска фирма - за моя радост Wink, а те само ги пепродавали  Crazy Не искаха да кажат коя е фирмата, ама аз ги открих и даже от фирмения им магазин я взехме сега  Laughing И цените естествено са по ниски от тия в нета.  Ако някой си ги е харесал може да ми пише, само не знам колко по евтино ще излязат с транспортните  newsm78
иска ми се и колело ли, и аз не знам нещо бутане, но да и е забавно на нея да вземем.

Велмар, Пух е права  Peace аз имам общо 70 дни отпуска и ме карат даже да си ги взема през тази година, само как ще стане не ми е ясно, като имам право само август да излизам  Joy За сега си пуснах целия август пък ще видим после  Crazy

Бубче, и аз стискам палци  Praynig

Ох ко щях да пиша още не помня ...ама да взема да поработя малко  Mr. Green
Айде цунки  Heart Eyes

# 24
Бубче, ще стискам палци и аз с майка ти всичко да е наред  Peace.
Валка, как е Али? Предполагам, че не ходи на ясла  Rolling Eyes.

# 25
  • София
Аз нямах никакви сраствания. Новият белег почти не личи. Нана, учудвам се, че си лепена, не е ли голяма раната, за да се  лепи  newsm78 Мен ме шиха и този път.

Ами явно не е  Grinning Моята лекарка твърди, че така е по-добре, защото се отхвърля възможността да направиш алергия към конците. А и казва, че вече я мързяло да шие  Joy
Като гледам разрезът е бил около 13-15 см, но сега просто вече не личи. Всъщност се лепи само най-горният слой т.е кожата - отдолу останалите 7 пласт тъкани се шият разбира се, то иначе няма как.

# 26
Валка, как е Али? Предполагам, че не ходи на ясла  Rolling Eyes.
Не мило, не сме я пускали...тя всъщност беше и болна, но се гледат с бабата сега....бабата на моменти мрънка че и се работило ама се правим че не чуваме, просто не ми се иска да изживявам пак кошмара който беше  Tired

# 27
Днес ви чета на почивки, че да вляза поне малко в час. Дори и да беше останал акълец нейде под проскубаните ми руси сичури- в тая жега се изпари, тъй че не помня много от прочетеното.
Блу, радвам се, че Ния приема очилата добре. Стискам палци зрението да се коригира  Praynig
Бубче, дано всички изследвания на мама да са наред Peace  Пиши като излязат...
Ужас... нищо друго не помня. А със сигурност исках още 100 неща да напиша.
Марго, аз със сигурност щях да преживея културен шок на твое място... Колкото и широко скроена да смятам, че съм.   newsm78 Чета разказите ти с удоволствие- пишеш увлекателно и за момент се чувствам и аз там... Успех на шофьорски изпит!  Peace
Като ви чета колко сте запознати със секциото... И двата пъти раждах така. Вярно , че втората операция беше по- дълга, защото отстраняваха срастванията, но според лекарката съм имала учудващо малко  newsm78. И двата пъти ме бродираха, така че не съм наясно с лепенето Simple Smile
Нашият индианец бърбори непрекъсното - вече от фазата "Моля те, кажи на мама..." влязохме във "Викторе, млъкни!  Crazy" Особено като за 3768 път ми е казал "Вики къпка баята" /Вики ще се къпе в банята/ Никога не прави от раз това, което очаквам от него. Очаква да се съобразявам с неговите желяния, така че вече не се ядосвам толкова- стига действието да не е неотложно- чакам той да ми каже, че ще прави нещо.
Таткото ще се връща в Бг около седмица след РД и мисля да отложим празника до след завръщането му. Иначе в яслата ще почерпим на самия ден.
Ще ставам, по- късно пак ще се включа.

# 28
  • София
Елена, бързо да се оправят големите мъже!  Peace Радвам се да чуя, че Криси е кротко бебе  Simple Smile Това опровергава твърдението на Пепър за ужасните бебета-раци  Laughing Или може би е изключението, потвърждаващо правилото  Crazy  Wink
Относно лепенето, д-ра каза че може би така е трябвало да постъпи при мен, но и тогава не се знае как ще реагира моето тяло  Crazy
Валка, много сладко ми стана това - зимна количка за кукли  Laughing Ама друго си е момичешки играчки да купува човек, а не разни мотори, коли и роботи  Crossing Arms

# 29
  • София
Ама друго си е момичешки играчки да купува човек, а не разни мотори, коли и роботи  Crossing Arms

eee, не е задължително....ние сме на перални  Joy  и нашата е бяла с розово  hahaha  супер любима играчка.

днес съм настроение за глупости -та се сетих какъв подарък може да подаря на Миташки, който той да оцени след години....В момента е луд фен на Невена от мюзик айдъл - по цял ден слуша диска, танцува, след всяка песен вика Браво и пляска, а като свърши . -....се провиква Кака-кака и така докато не му пуснем отново  #Crazy ....това в промеждутаците, в които не пере  Mr. Green  ( ама в нашата пералня, защото неговата я счупи вече)....та един приятел работи с Невена и ми беше предложил да му вземе автограф.... newsm78 та мога и това да прибавя към подаръците....

Елена - това, че малкият е по-кротък звучи успокояващо за нас, които са решили да имат второ, че няма да е така плачливо като първото.... Joy значи с две думи " има господ"  Laughing  лллеее, как звучи от устата на една даже некръщавана....

Общи условия

Активация на акаунт