Нали няма как да ги докопа, отгоре покрит ли е с нещо?

и като споменахме вторите операции - Мадонка и Елена биха могли да споделят дали е така
При моята кума второто секцио наистина е било по-тежко, за третото да не говорим, но тогава беше и с плацента превиа, та съвсем е затруднила д-рите.
! Иначе да ти дам един съвет за играчките, а и за всички, които ще пазарувате. Значи Феликстойс имат склад и магазин на едро в София прес, там е значително по-евтино и цялото разнообразие на Хиполенда го има там, просто защото Хипотленд е верига магазини на Феликстойс. В Хиполенда цените са ужасно високи, за това по-добре да се пазарува от склада им
Знам го от първа ръка това, просто защото брадчедката работи в склада.
и като споменахме вторите операции - Мадонка и Елена биха могли да споделят дали е така
При моята кума второто секцио наистина е било по-тежко, за третото да не говорим, но тогава беше и с плацента превиа, та съвсем е затруднила д-рите.
Мен ме шиха и този път.
Дано скоро да се оправят и да лепне нещо и малкия
Той е по- кротичък от баткото, почти не му се чува гласчето. 
Ще сме 7 деца и 7 мами в нашата квартирка - гарсониерка
Ще ни е тясничко, ама важното е сърце да е широко и дечицата да се забавляват. Живот и здраве ще пусна после снимки да гледкате 
, а те само ги пепродавали
Не искаха да кажат коя е фирмата, ама аз ги открих и даже от фирмения им магазин я взехме сега 
аз имам общо 70 дни отпуска и ме карат даже да си ги взема през тази година, само как ще стане не ми е ясно, като имам право само август да излизам
За сега си пуснах целия август пък ще видим после 

Мен ме шиха и този път.
Моята лекарка твърди, че така е по-добре, защото се отхвърля възможността да направиш алергия към конците. А и казва, че вече я мързяло да шие

Пиши като излязат...
Чета разказите ти с удоволствие- пишеш увлекателно и за момент се чувствам и аз там... Успех на шофьорски изпит! 
. И двата пъти ме бродираха, така че не съм наясно с лепенето 
" Особено като за 3768 път ми е казал "Вики къпка баята" /Вики ще се къпе в банята/ Никога не прави от раз това, което очаквам от него. Очаква да се съобразявам с неговите желяния, така че вече не се ядосвам толкова- стига действието да не е неотложно- чакам той да ми каже, че ще прави нещо.
Радвам се да чуя, че Криси е кротко бебе
Това опровергава твърдението на Пепър за ужасните бебета-раци
и нашата е бяла с розово
супер любима играчка.
....това в промеждутаците, в които не пере
та мога и това да прибавя към подаръците....
значи с две думи " има господ" Препоръчани теми