Болница ТОКУДА-2

• 139 784
  • 1 282
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Тонкабонка, те епидуралната,аконе ти я сложат на 4 см разкритие, по-добре да не ти я слагат. Забавя родовата дейност.
Консултирахме се с адвокат да съдим Кръстанова, но ни беше обяснено, че просто няма смисъл, защото е много трудно да се осъди лекар и екипа му в нашата мила държавица  Peace Моята дума срещу тяхната колективна, не струва нищо!

Как така няма смисъл  newsm78. Винаги има. Що за адвокат ви е съветвал да си мълчите. Имаш епикриаза на теб и на детето. Можеш да извикаш някой от лекарите за свидетели и те са длъжни да се отзоват. А като цяло, можеш да съдиш направо болницата, а не Кръстанова в частност. На тях хич няма да им хареса да се шуми в отрицателен асптект и могат да ти предложат извънсъдебно споразумение.
Моля те не се предавай Peace
P.S.: Сигурно ти се струва странна моята реакция, но от дълги години се борим семейството ми със съдебната система, търсейки си правата и вече ми се случи по един казус да получа възмездие, макар и със закъснение. Докато има такива "адвокати" и не ни се занимава "защото такава е системата" ще сме на този хал и само ще си приказваме по форумите. "Кучетата лаят, кервана си върви"

# 796
radi81 ако можем да разберем как се казва доктора, та да го препоръчваме. Аз ще пробвам на страницата на болницата, ако има снимка, но ако някоя друга мама знае как се казва, моля да се включи Grinning

# 797
  • София
Как така няма смисъл  newsm78. Винаги има. Що за адвокат ви е съветвал да си мълчите. Имаш епикриаза на теб и на детето. Можеш да извикаш някой от лекарите за свидетели и те са длъжни да се отзоват. А като цяло, можеш да съдиш направо болницата, а не Кръстанова в частност. На тях хич няма да им хареса да се шуми в отрицателен асптект и могат да ти предложат извънсъдебно споразумение.
Моля те не се предавай Peace
Niandre, в епикризата са спестени много неща! А са добавени НЕВЕРНИ! Епикризата ми е фалшива с една дума, защото почти нищо в нея не отговаря на истината  Sad  Кръстанова дори се опита да ми намекне, че ми е спасила живота, защото съм била в много лошо положение (а да ти кажа, положението ми си беше отлично преди да ми поеме раждането, както и изследванията ми бяха съвсем нормални). Всъщност така и не разбрах кое ми е било "лошото положение"... Но след като ме изписаха, около месец след това се чувствах много зле, виеше ми се свят, бях напълно отпаднала, повръщаше ми се. Сама разбираш, че не съм имала сили бебето да си гледам, пък какво остава дела да водим. А сега от позицията на изминалото време, вече не ми се и занимава, по-скоро не ми се връща назад, защото е прекалено болезнено. Поне се опитвам тук в темата отвреме навреме да предупреждавам бъдещите майки да внимават много на какъв лекар поверяват своя живот и този на детето!
Благодаря ти много за подкрепата  Hug

# 798
  • ул. "Мечтание"
И в моята епикриза не е описано всичко... Спестени са доста важни подробности...

За жалост в случая е наистина безмислено да се търси съдебна отговорност. Става нейната дума срещу думата на цял екип и болница, която няма интерес да бъде подведена под съдебна отговорност.

Вече трябва да влизаме в болница под ръка с нотариус и адвокат, че иначе  Sick... Срамота!

# 799

За обезболяването - попитах д-р Димитров и той ми каза, че не е необходимо допълнително обезболяване, те достатъчно добре обезболявали (намекна ми, че мога да си ги спестя парите, защото аз бях готова да доплатя за епидурална).
  Раждах със секцио.Анестезиолог-др.Илиев.Пожелах и епидурален катетър за постоперативното обезболяване,но това после не беше калкулирано в цената!И анестезиологът и опериращата ме др.Кирякова бяха страхотни.

# 800

За обезболяването - попитах д-р Димитров и той ми каза, че не е необходимо допълнително обезболяване, те достатъчно добре обезболявали (намекна ми, че мога да си ги спестя парите, защото аз бях готова да доплатя за епидурална).
  Раждах със секцио.Анестезиолог-др.Илиев.Пожелах и епидурален катетър за постоперативното обезболяване,но това после не беше калкулирано в цената!И анестезиологът и опериращата ме др.Кирякова бяха страхотни.

Много странно, че не са го калкулирали, мои познати, които раждаха няколко дена преди мен бяха с избор на анестезиолог (за да ти сложат епидурален катетър трябва да избереш анестезиолог) и им го таксуваха по 150 лв. А и в ценоразписа пише, че се плаща  Peace

# 801
Zdraveite,
Mislia da rajdam pri doktor Dimitrov v Tokuda. DOvolni li ste ot nego? newsm78
Ot foruma ne mi stana iasno dali dr. Iliev e anasteziolog ili akushero-ginekolog?
Koi anasteziolog shte preporuchate za estestveno rajdane?
Dovolni li ste  ot paket bebe?

Niakoi tatko bil li e na rajdaneto? Chudim se dali da sme dvama..

Blagodaria Vi predvaritelno

# 802
Здравей,  аз родих при Димитров, нормално,без упойка и с таткото. Личното мивпечатление е, че Димитров  е привърженик на секциото. 
Забравих да кажа, че на нашия татко му позволиха да среже пъпната връв и да присъства на визитациите на бебето. Simple Smile

# 803
  • Sofia
Има двама Илиеви. Единият е анестезиологът, за който се говори по-горе, другият акушер-гинеколог, който е отскоро там, преди това доколкото разбирам е бил доста хвален лекар в Шейново. Той направи моята операция, заедно с д-р Кирякова (по стечение на обстоятелствата, дотогава не бях чувала за него, точно беше постъпил).
При нормално раждане няма проблем таткото да присъства, сестра ми JeniB сигурно ще се включи с коментар тук, понеже нейният мъж беше на раждането. Peace

# 804
  • София
Здравей,  аз родих при Димитров, нормално,без упойка и с таткото. Личното мивпечатление е, че Димитров  е привърженик на секциото. 
И аз останах с такова впечатление защото  пое моя  случай с  уговорката  ,че съм секцио  Confused .

# 805
  • ул. "Мечтание"
Аз нали бях за нормално раждане и през цялото време в предродилна мъжа ми беше при мен.

# 806

Много странно, че не са го калкулирали, мои познати, които раждаха няколко дена преди мен бяха с избор на анестезиолог (за да ти сложат епидурален катетър трябва да избереш анестезиолог) и им го таксуваха по 150 лв. А и в ценоразписа пише, че се плаща  Peace

Честно казано и на мен ми се стори странно,че не се плаща.А избор на анестезиолог не съм правила!Освен да са забравили ..или пък може да са имали други съображения...но както и да е.

# 807
Някъде по-нагоре прочетох, че се чудите кой е бил анестезиологът различен от Илиев. По описание на външен вид мисля, че е моят - Грозев. Бях планово секцио с екип Димитров и Диков (като втори опериращ). Грозев не съм го избирала, просто беше на смяна. Доколкото мога да преценя си разбира перфектно от работата, защото се чувствах добре по време на операцията и след това, обезболяваха ме съвсем малко, не са ми слагали инжекции, нямах силни болки. Обезболяване с катетър в гръбнака не избрах, защото изпитвам ужас от неща напъхани по мен и реших че ми стига гадния абокат в ръката и другия катетър, още един щеше да ми дойде много. Може и да греша. Грозев е шегаджия - каза, че ако съм доволна да пиша по форумите за него и докторите, разказваше ми вицове, на които аз не можех да загрея хумора, не ми беше до това Simple Smile Но си беше и строг - каза ми че съм много уплашена и нервна, че дигам много шум, което страшно ме изненада, защото аз бях доста спокойна по моите критерии, но исках да се уверя че няма да ме остави да ме почнат докато не е хванала упойката и го изнервих. Беше малко циничен, но то с тяхното напрежение, според мен това е начинът да оцелеят. Димитров е много мил, моите впечатления са, че неговата сила е в хирургията (той прави много гинекологични операции освен секцио), но не ме е притискал за секцио, просто на мен ми се налагаше за съжаление заради проблеми с очите. Някакси целия екип ми вдъхваше спокойствие и увереност, така че преживяването не беше травмиращо, а напротив, чувствах се, че правят най-доброто за мен.

# 808
Някакви отзиви да имате за мамолог в Токуда?Аз утре имам час при д-р Герганова и ще я питам и нея?Ама и вашите мнения са ми важни?

# 809
За мамолог е най-добре да се отиде при такъв, който е хирург.

Общи условия

Активация на акаунт