, например предизвиква контракции и матката се прибира много по-бързо отколкото, ако не се кърми. Моето бебе, го сложих на гърда няколко часа след като се роди. Искаше да суче непрекъснато, събираха ми се очите в точка, а лекарите се чудеха, че така са протекли процесите при нас
После има няколко дена слабо кървене, по-слабо дори от менструация. Корема ти е като балон с въздух няколко дни след операцията, а лохиите представляват контракциите на матката след раждане. При нормално раждане така се отстранява плацентата, но също и се изпомпва излишната вече кръв от матката - към края на бремеността матката тежи около 1кг. Така, че дори и при секцио пак има лохии. Кърменето действително помага - предизвиква тези остатъчни контракции.
!
. Във ВИП и Лукс стаите има ли телевизор ? И колко се доплаща на вечер за спане и на таткото ? 
Или просто моето мислене е изкривено вече и като се каже Токуда и си представям някак си по-големи числа....

Аз казах на всички, че възможността таткото да присъства на първите дни на детето е причината да избера тяхната болница и това ги караше да замълчат. Не се е случвало един и същ човек да пита два пъти. 

Знам, че колкото по-скоро, толкова по-добре...
Хем бях в самостоятелна стая и таткото седеше до мен... защо не си го поисках по-рано, така и не мога да обясня... 

Препоръчани теми