Препоръчайте фирма за кухни по поръчка!

• 362 208
  • 828
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета,

Може ли някой да ми препоръча фирма за проектиране, производство и монтаж на кухня във Велико Търново/Горна Оряховица? Много държа на проекта - искам да видя всичко предварително..

Благодаря предварително  bouquet и се извинявам ако се повтарям  Embarassed

# 196
  • Оранжевата стая
Аз съм доволна от тази фирма   Peace  Peace  Peace
Има снимки на сайта им - изпипват детайлите, работят много качествено  bowuu

# 197
Ами, както споменах вече и в някоя друга темичка, моят мъж се занимава именно с изработката на мебели и всичко вкъщи е от него, така че е излишно да говоря за качество..... само мога да се оплача, че естествено всички други поръчки бяха с предимство пред моята, точно както се казваше: "На обущаря семейството босо ходи"....така и аз доста почаках докато ми стане кухнята  hahaha

# 198
Здравейте момичета,

Може ли някой да ми препоръча фирма за проектиране, производство и монтаж на кухня във Велико Търново/Горна Оряховица? Много държа на проекта - искам да видя всичко предварително..

Дано не се възприеме като реклама, но с две ръце мога да препоръчам фирмата, която прави нашата кухня - http://www.merian-bg.com/
Нямам никакви забележки към работата им   bouquet

# 199
А къде е седалището на тази фирма Мериан?

# 200
А къде е седалището на тази фирма Мериан?
Във Велико Търново е, ул. Полтава - точно под военното училище, в т.нар. португалски блокчета.

# 201
Благодаря  bouquet. Ама под старото военно или новото?

# 202
Здравейте момичета,

Дано не се възприеме като реклама, но с две ръце мога да препоръчам фирмата, която прави нашата кухня - http://www.merian-bg.com/
Нямам никакви забележки към работата им   bouquet

Благодаря ти MamaMira  bouquet А правят ли кухни по проекти, различни от качените в сайта им?

# 203
Под  новото военно училище е. Правят индивидуален проект за всеки. Мога да кажа, че съвсем геройски изтърпяха всичките ми чуденки, претенции, смяна на мнения... Simple Smile

# 204
някакви коментари за “Мебели Диктатор” ООД .....  Laughing

# 205
Само да кажа, че в тема, която пуснах специално за фирми за мебели за хол и кухненски бокс, пък и за цялостно обзавеждане почти никой не ми отговори, а прочитайки вашата тема намерих страхотни фирми, които сте препоръчали! Тепърва ще звъня на Няколко. Много ви благодаря за подробната информация, която сте споделили!   bouquet

# 206
Момичета, чували ли сте нещо за "Масив Дизайн" Горна Оряховица?  newsm78 Занимават се с проектиране, изработване и монтиране на кухни. Офисът им се намира близо до Данъчното.

# 207
Аз ще съм много благодарна да ми препоръчате за Варна.
Предстои ни голям ремонт и идия си нямам ,къде и точно ,каква кухня да си поръчам.

# 208
Здравейте, нанасяме се в нов апартамент и ни предстои да го обзавеждаме целия. Може ли някой да ми препоръча фирма за цялостно обзавеждане, кухнята и хола са ми заедно, така че трябва да са в еднакъв стил... Четох по-назад във форума, но освен караници, не открих отговор на въпроса си.  Simple Smile

# 209
Мариета, аз цели теми бях пускала ако може някой да парепоръча такава фирма, но освен да ме оплюят, че пиша къде ли не, много полезни отговори не получих! Sad Реално идеи за фирми взех от тази тема за кухните и предстои да звъня...

Общи условия

Активация на акаунт