Препоръчайте фирма за кухни по поръчка!

• 362 265
  • 828
  •   1
Отговори
# 420
Здрвейте, моята кухня е от Диалог, бяла, лачена. Противно на очакванията много лесна за почистване. Много съм доволна, хората правят само кухни и явно си разбират от работата.

# 421
  • София
а как са цените в диалог?

# 422
  • Раковски
а как са цените в диалог?

Цените са според това което желаеш. Материалите и обкова са с различни цени и може да се получи немалка разлика при кухня идентична на външен вид. Мен все ме питат кажи горе-долу колко ще струва това, но си научих урока преди 6-7 години, всичко се смята индивидуално и така излиза накрая сметката.

# 423
  • София
съгласна съм с това, което казваш, но все пак има места, които са си известни с по-високите и надути цени. тъй като нямам представа от това диалог и ми е интересно някакво мнение, някой да изкаже. благодаря за съвета. успех Peace

# 424
# 425
най -  добре снимки, вид на материала и цени

# 426
  • София

Има ли в темата някой, който е правил кухнята си в GTC?

Ще бъда благодарна да споделите за качеството, обслужването и цените в тази фирма  bouquet

# 427
  • София

Има ли в темата някой, който е правил кухнята си в GTC?

Ще бъда благодарна да споделите за качеството, обслужването и цените в тази фирма  bouquet
Не сме правила кухня, а стая с тях. Биват, но ако трябва да ги сравня с Кухни Диалог, които ни правиха кухнята, има доста какво да се желае. Като цени ми се струва, че и двете фирми работят при сходни условия.
 (Мога само да съжалявам, че Диалог правят единствено кухни, а не и други мебели... имам вече опит с 3 фирми и те определено са най-добри като обслужване, качество на изработката, механизми и т.н.)

# 428
  • София
Джанка, благодаря за отговора!
Очаквам оферта от тях.
Ще поискам и от Диалог иииииииии почвам да отсявам Peace

# 429
  • I want it all and I want it now.
Правихме си кухнята при мебелист. Избираш си плоскостите и механизмите и ти излиза по евтино от големите вериги. Така ,че може да се обърнете и към най близкият квартален магазин да ви направят оферта.  Peace

# 430
Aз направих всичките мебели в апартамента ни в GTC. Много доволна останах от девойките в офиса на ул. Мила родина. Хората в офиса на ул. Нишава не можаха да ме впечатлят.

# 431
  • София
Аз съм с добри впечатления от хората в GTC, но не чак толкова от изпълнението, сравнявайки го с това на Диалог.
Успех, Есенна соната , която и фирма да избереш! Simple Smile

# 432
  • София
Момичета, благодаря ви за споделените мнения  bouquet

Ще анализирам, ще избирам и накрая ще се доверя на интуицията си  Joy

# 433
  • София
Здравейте,аз преди време питах за фирма.Направихме кухнята в Стенимакс и сме много доволни,спазиха си и срока за изработка и монтиране,любезно отношение,изчерпателни обяснения и за това реших да ги похваля  Grinning

# 434
  • Sofia
Не съм прочела подробно темата и се извинявам, ако някой вече е препоръчал, но аз съм безкрайно доволна от фирма Дофи. Правили са ни 2 кухни и двата пъти страхотни. Много качествени, добри материали, добре монтирани, огромен избор на материали, цветове, профили, аксесоари, спазват срокове, изобщо - разбират си от работата. Офисът им е на бул. Черни връх (поне беше до преди 2 год), мисля че и сайт имат.

Общи условия

Активация на акаунт