Препоръчайте фирма за кухни по поръчка!

• 362 202
  • 828
  •   1
Отговори
# 480
  • в колонките
   Да си кажа и аз мнението...не ми харесва пералня в кухнята.Грозно е където се готви да се и пере.Би трябвало да има съдомиялня някъде. Поддържам мнението на Сиссс, че има много свободна траектория,която може да се оползотвори. Осен кухнята  да е практична,трябва да бъде и естетично проектирана и мебелирана. Не желая да засегна никой,мнението си е мое. Naughty. Преглеждам темата,защото предстои да вземем къща,но обзавеждането е от голямо значение - по него можеш да разбереш и вкусът, та даже и характера на стопанинът на дома. Peace
          Хубав ден желая.  bouquet

# 481
И друго искам да кажа по повод показания проект...Нито една сериозна фирма не би направила проект на KitchenDraw! Това е програма за аматьори! Ако проектите са им на тази програма и изглеждат по този начин,тогава не ми се мисли какво им е производството! ooooh!

# 482
Just а Woman не е ли правила този супер ориентировъчен проект за лични цели само???
Или не съм схванала идеята.
Тя допълни, че "има няколко допълнения правени впоследствие: "
и спомена, че вуйчо й е монтажник Simple Smile

# 483
Just а Woman не е ли правила този супер ориентировъчен проект за лични цели само???
Или не съм схванала идеята.
Тя допълни, че "има няколко допълнения правени впоследствие: "
и спомена, че вуйчо й е монтажник Simple Smile

Този проект е правен за нашата кухня от съпруга ми, който също е монтажник /не е дизайнер и не използва ефектни програми/! Никъде не съм споменала, че имам фирма! Другото което също искам да кажа, че дали фирмата е сериозна или не, зависи от крайният резултат, а не от проектите! Някъде из темата се говореше точно за такива големи и сериозни фирми, които май нищо друго, освен добри дизайнерски решения не правят...докато се вземат парите на хората...ама хайде, аз невежата в тази област няма да се обаждам повече....

Да си кажа и аз мнението...не ми харесва пералня в кухнята.Грозно е където се готви да се и пере.Би трябвало да има съдомиялня някъде. Поддържам мнението на Сиссс, че има много свободна траектория,която може да се оползотвори. Осен кухнята  да е практична,трябва да бъде и естетично проектирана и мебелирана. Не желая да засегна никой,мнението си е мое. Naughty. Преглеждам темата,защото предстои да вземем къща,но обзавеждането е от голямо значение - по него можеш да разбереш и вкусът, та даже и характера на стопанинът на дома. Peace
          Хубав ден желая.  bouquet

Само да спомена, че кухнята ни е 10кв. и не ми се иска да влизам в "шкаф" и да пълня с боклуци шкафовете само, за да запълня траектория, другото което е до пералнята мястото е пригодено за съдомиална машина /вградена/, и само да кажа, че пералнята в хола или спалнята няма да си сложа, защото иначе банята ни е 3кв. Simple Smile))

Не се засягам, само уточнявам.  Hug

Хайде със здраве!

# 484
сусссс ето един проект http://mebelito.ucoz.com/photo/1-0-153 на КД и има много фирми който правят проектите на 3дмакса но на крайни резултат си оставят ръцете

# 485
  • Русе
Ооо, и моя проект е на КД, но много добре направен и още по-добре направена кухня. Проекта на 100% отговаря на действителността. Аз съм показвала снимки.

# 486
Just а Woman, много си подробна, сега остана да им кажеш и какво ще сготвиш;)  Peace

# 487
Just а Woman, много си подробна, сега остана да им кажеш и какво ще сготвиш;)  Peace

Hug

cook Ако някой иска идея за вечеря и това ще направя Mr. Green, стига да съм от полза.

Но иначе ми се струва, че някак си не е добре, да четем и коментираме, само това което ни ....изнася, за да направим другите на по....Ъъъъ аматьори newsm78.

bouquet

# 488
  • в колонките

Само да спомена, че кухнята ни е 10кв. и не ми се иска да влизам в "шкаф" и да пълня с боклуци шкафовете само, за да запълня траектория, другото което е до пералнята мястото е пригодено за съдомиална машина /вградена/, и само да кажа, че пералнята в хола или спалнята няма да си сложа, защото иначе банята ни е 3кв. Simple Smile))

Пак съм аз,и пак моля без сръдни. Naughty Жилището ти колко кв.м. е ? Панелка ли е ? Както писах преди ние търсим къща и от моята гледна точка се изразих.Но в кухня от 10 кв.м.  newsm78.Няма ли възможност да се направи кухненски бокс,ако не е панел.Много е малко пространството. Sad

# 489
Това, което ми хареса в този проект е мивката под прозореца - обожавам такова разположение.
иначе - пералнята - винаги съм казвала - няма място в кухнята - в коридора, в гардероб е най-добре. и много място ще отвори в кухнята

# 490
  • Русе
Изключително рядко фирма, която работи ПДЧ и МДФ, работи и с масив. Там машините са различни.

# 491
  • Раковски
Не съм съгласен Meggysan, има фирми които се занимават само с врати (масив, боядисани) и не е проблем този който се занимава с ПДЧ да направи кухня като вратите и са от масив или боядисване. Има един въпрос и той е дали този на който се възложи работата да направи вратите ще се справи понеже много хора неискат проблеми на главата си заради това, че друг не си е свършил работата както трябва.

# 492
А и вече много трудно се намира добре изсъхнал масивен материал! Сушат го в сушилни-изкуствено и от там идват после проблемите на производителите! А и с ПДЧ всеки може да се направи на мебелист! Масивът е друго нещо.Там трябва да си професионалист! Wink

# 493
Така е.С масив се работи с различни машини, материалът е значително по скъп, майсторлъка е голям.За съжаление последния потомствен истински дърводелец когото познавам, беше дядо ми.Сега също има много способни майстори, но аз знам в провинцията.Имам и такъв познат тук в София, но поради трудоемкостта и скъпия краен продукт сам вече се занимава с други неща.Дърводелството му е само хоби и слава Богу го предава на сина си.
А за това, че с ПДЧ всеки може да се направи на мебелист, няма да се съглася, защото и там много лесно лъскат непресметнатите и недомислените елементи.

# 494
  • в колонките
        Привет, Hug
  dun da , Hug,благодаря ти мила за инфото,както и на всички,които се включиха относно масивът. Аз лично хич не съм веща в дърводелството,предстои до лятото да вземем къща в, или близо до Пловдив,но във всички случаи обзавеждането ще е масив. Може и да е някой,който е добър майстор,с опит,не държа непременно да е фирма. Да е качествено направено и в срок.Разбира се,че ще е по-скъпо,но пък всеки ден няма да се обзавеждам. Laughing.
     Приятна петъчна вечер на всички.    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт