Времето лети, а ние нямаме търпение за първата среща с ОКТОМВРИЙСКОТО Творение

• 13 377
  • 304
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, ОКТОМВРИйки 2008, моля за съдействие, дайте координати на частната клиника на д-р Бойчев в Тутракан, телефон или сайт....
От търсачката на Бг-мама: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=183953.msg4148491
От Гугъл: http://www.google.com/search?hl=en&rlz=1B3GGGL_enBG176BG215& … D&btnG=Search

Моят съвет е да пратиш лично съобщение на майките, които казват, че са раждали при него с молба за координати. Успех!

Последна редакция: чт, 17 юли 2008, 14:27 от barabina

# 61
*Pukanka*, много полезна статия  bowuu
Е, за мен е малко късно вече, че съм извън нормите...
Аз имам книгата "какво да ядеш, когато чакаш дете" ;американска е, има и за кърмачки меню и рецепти, но само я прочетох Laughing Някои неща не мога да си представя да ги ям-кафяв ориз и всичко кафяво и безвкусно, което се сетя Sick и едва ли не трева от полето.Особено ако преди бременността си ял друго яче, изведнъж, точно когато си най-изнервен и гладен да ядеш незадоволителни неща...Или ти е начин на живот или не.
Относно статията, аз лично ако съм гладна трудно ще мина с едно кисело мляко, най-много да се залъжа за 20мин hahaha А 2 часа права да стоя без да поседна вече не мога, ама това е щот вече съм понатежала доста Embarassed

# 62
  • Варна
Статията я пуснах за вас. LaughingНали сте ми маниячки. hahaha  Аз не се съобразявам с такива статии,както вече знаете. Joy

# 63
  • на Земята
ТЕЗИ КОШЧЕТА ЗА КОЛИЧКИ 3 В 1 ,КОИТО СТАВАТ И ЗА КОЛА МАЙ НЯМА ДА МОЖЕ ДА СЕ ПОЛЗВАТ ДРУГАТА ПРОЛЕТ И ЛЯТО . ДАВАТ ГИ ДО 6 МЕСЕЦА. ТОГОВА ЗА ЗИМНИ БЕБЕТА Е ПО ДОБРЕ 2 В 1. КОША ЗА КОЛА ОТДЕЛНО ДА СЕ КУПИ. ТАКА ЧЕТОХ ЗА МОДЕЛИТЕ НА МАКСИ-КОЗИ.НЕЗНАМ ДРУГИТЕ МОЖЕ ДА СА ЗА ПОВЕЧЕ МЕСЕЦИ. НЯКОЙ ,КОЙТО ИСКА 3 В 1 МИСЛИЛ ЛИ Е ПО ТОЗИ ВЪПРОС? newsm78

# 64
  • Варна
Мацки, относно количките, не сте ли мислили за вариант Порт бебе и лятна количка. Според мене е изгоден и удобен вариант, освен ако нямате намерение всеки ден да разхождате бебо през зимата. Порт бебето си е като зимните кошове, разликата е само че се носи като чанта. Те също имат начини да се захващат в колата, което измества и функциите на коша за кола мисля. Аз имам порт бебе и май ще го ползвама по-често от коша за кола и зимния кош на количката.

*Pukanka*, TTsvetySS, pokjei, barby85, fleur bleue, shikimiki, Госпойца Димитрова, sun 82, Ариана, deedee, Zorri, Nedialka_81, didique, pechurkova, Elichka_mama и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Леле, днес сме много четени. Crazy Crazy Flutter Flutter Party Party

# 65
  • В моята приказка
TTsvetySS, какви марки са тези колички.
Първата е на фирма Cam http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=40_41_109&products_id=4242, а втората е на Джордани . Това са и характеристиките:
омбинирана количка GIO TRIO
Количката е с алуминиева конструкция, комбинирана 3 в 1.
Още от раждането 3PER8 е подходяща за разходка на вашето бебе.
Удобна за бързо растящи деца.
8 бр. гуми, включително 4 въртящи се колела
GioLink система за закрепване на зимния кош и кошницата
Компактна в сгънато положение,лесна за транспортиране.
Въртящ се сенник.
Облегалка с 4 позиции.
Зимният кош е с вентилационна система в основата на количката, осигуряваща добра циркулация на въздуха.
Алуминиева дръжка за лесно пренасяне. Вкъщи или на разходка, зимният кош е компактен и лесен за пренасяне.
Столът за кола/кошница има голям сенник, осигуряващ пълна защита от слънцето. Проектирана за най-първите излизания на бебето. Има фиксирана и люлееща позиция.
Мрежа против комари.
Ергономичен адаптер към кошницата за бебета 0 мес.
Голям кош за багаж.
Покривало за кошницата и зимния кош.
Дъждобран.
Подходяща количка от самото раждане на бебето.
Peace

Последна редакция: чт, 17 юли 2008, 14:51 от TTsvetySS

# 66
  • Бургас
Пуки ,като сме интересни,полезни и забавни ще ни четат ! Laughing
На нас ни подариха порт бебе,ама не  е за количка ,но мисля да го използвам в началото като разнасяме бебчето насам-натам.Струва ми се удобно,защото бебо ще си лежи като в легълце!
Права ли съм или си внушавам!

# 67
  • Варна
Пуки ,като сме интересни,полезни и забавни ще ни четат ! Laughing
На нас ни подариха порт бебе,ама не  е за количка ,но мисля да го използвам в началото като разнасяме бебчето насам-натам.Струва ми се удобно,защото бебо ще си лежи като в легълце!
Права ли съм или си внушавам!

Ами те порт бебетата не са за количка. Точно това е идеята ми, да се спести разнасянето на количката през зимата. Следващата зима пък по-удобни сигурно ще са ни кенгурата и така.  newsm78

# 68
  Наде,айде в 11 часа ти кажи къде ти е най-удобно,на Славейков или ЦУМ???Аз засега нямам други планове,ако случайно ми изникне нещо ще ти кажа.

# 69
Момичета, чували ли сте, че кючека помага за по-леко раждане  Mr. Green
В тази връзка ви поздравявам с един вечно неугасващ летен хит  Crazy Laughing Mr. Green
http://www.vbox7.com/play:a250d6bf

# 70
  • Варна
Момичета, чували ли сте, че кючека помага за по-леко раждане  Mr. Green
В тази връзка ви поздравявам с един вечно неугасващ летен хит  Crazy Laughing Mr. Green
http://www.vbox7.com/play:a250d6bf

Адина, утрепа ме с това. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 71
Как ви се струва идеята да си взема т.нар. "президентски" стол за кърменето(с което искрено се надявам да успея да се справя)? Говоря за стол от този тип: http://shop.yavor-bg.com/index.php?catid=124&subcat=91

Пък после ще изхвърлим стария работен стол на мъжа ми от кабинета му и пак ще се ползва по друго предназначение?
Винаги съм мечтала да си имам люлеещ се стол, който съм сигурна, че ще е много удобен покрай кърменето, но мястото вкъщи не го позволява.

adina, кви кючеци, кви пет лева са те подгонили пък тебе бе, душата?  ooooh!  Crazy

# 72
adina , айде като сме тръгнали...

http://www.vbox7.com/play:e7e528cf

# 73
Здравейте момичета   bouquet
Върнахме се от първата почивка.Бяхме на планина и беше прохладно и спокойно  Grinning.Сега сме около 10 дни в Пловдив и пак изчезваме  Grinning Мъжо като е в отпуска 2 месеца и само се чудя къде да идем.......(то само голямата отпуска обаче е предимство на учителите )
Таз темичка я започнах да я чета,но нямам време сега да я дочета ,че днес ми е денят за преглед и след малко тръгвам.Нямам никакви очаквания,дано поне този път доки ме изненада приятно......с преглед на ехограф примерно.... Thinking

Пловдивски мами незнам дали сте се събирали за срещичка  newsm78 Хайде искате ли тези дни да се видим??? Аз само в събота(19.07 )и сряда(23.07)съм заета.
Лек следобед   bouquet

# 74
  • Варна
Привет-за Сиси и всички останали,на които им е трудно с титлата ми-Госпойца Laughing, могат да се обръщат към мен с Тони,Тончо,Тонимирка, а всъщност се казвам Тонислава bowuu

Пуки,аз пак да си предложа и изрекламирам "моето" Грако-то има такова порт-бебе
За TTsvetySS -ако се чудиш за количките-САМ е по-удачния вариант. Брезента на Джорданито хич не ми хареса като я видях на живо

Общи условия

Активация на акаунт