Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е нормалното поведение на бебетата в утробата?
Има ли значение колко наддава майката за теглото на бебето?
Какво е важно при избора на заглавие за тема във форум?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е нормалното поведение на бебетата в утробата?
-
Има ли значение колко наддава майката за теглото на бебето?
-
Какво е важно при избора на заглавие за тема във форум?
-
Как бъдещата майка може да се регистрира за раждане?
-
Какво представлява проследяването на кръвния поток по време на бременност?
А сега ще стават и 4ри все пак.
Ама и ние нямаме наприказване, все едно не се чуваме всеки ден по 30-40 мин. Наготви ми всичко, което ми се беше дояло, поизчисти, абе друго си е. Жалко ч еутре следобяд си заминава
Ще идва пак за малко през септември и после като се роди бебка. Ние нали тази година не можахме да се замъкнем до Бургас . Недялка, аз съм ти бивша съгражданка, така ми се щеше да си дойдем през лятото, ама май другата година.
Ама все си мисля, че само с храна няма да стане нашата работа. Пуки, това лекарство по колко на ден се пие, че да прецени човек колко опаковки да си купи ако реши да се запасява?

, в събота не работя,
а за петък пак не работих че ми стана лошо много.Вчера обаче бях на разходка в София по меЕлните магазини и до Джъмбо да видя за бебо неща.Ами честно казано очаквах повече от този магазин.Нашия Вис Виталис повече ми допадна.Вярно за по-голиме деца има цял етаж с играчки.На другия етаж пък бебешките неща не ми допаднаха много.Толкова розови щандове имаше за момичетата, че чак с еотвратих от тоя цвят и гарантирам, че ако е станала грешка с пола ни случайно, макар да не вярвам-няма да имаме нито една розова дреха

За момченца всичко е толкова еднотипно, та като тръгна на синето да му купувам нещо, чак бяс ме хваща. Ама ще си ги киприм някак, няма така да ги оставим
и браво за заглавията 
Таткото много много не ми помага с децата ,понеже няма как.Но когато може се занимава с тях даже ми пречи понеже много ги гивези.Иначе деня ми минава като на всички.Ставам пия кафе,правя закуска на децатапускам пералня такива неща.Сега с тоя тумбак много много зор не си давам да чистя.А и каките много ми помагат като са на кеф де.Следобед ходим по празходки и така общо взето
. Микробиологията е много разнообразна, медикаментите са строго индивидуални при различните видове инфекции. Затова ми се струва недобре да подменяш предписаното от лекар с нещо, което бихме ти препоръчали или да забавиш лечението, поне в моментното ти състояние. Обикновено са много упорити и лечението е дълго. А опасността за бебчето не е вътре в утробата сега, а при раждането, нали през влагалището излиза и е в контакт със заразата. Чувала съм за кожни проблеми на бебчета, възпаления на оченцата, сигурно има и други, за които не знам. Спомням си, че и аз първия път се лекувах в 9-я месец, пак ме бяха нападнали. Иначе и аз от години се мия с Лактацид по препоръка на моята док, не знам обаче има ли ефект, може да е дълбоко замаскиран 
Остават още някои дреболийки, но в общи линии бабите се справят учудващо добре, заредили са ме с одеалца, чаршавчета, 3 бодита, 7 гащеризончета, 10ина шапки (