Времето лети, а ние нямаме търпение за първата среща с ОКТОМВРИЙСКОТО Творение

• 13 386
  • 304
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Аз пак към mimi_ic  ми е сега интереса. Абе Мици, ще разкажеш ли как ти минава деня с тези три деца.Остава ли време за почивка някаква изобщо някога, съпруга ти помага ли и как се издържат финансово 3 деца все пак? newsm78 А сега ще стават и 4ри все пак.

# 241
  • Бургас
sunny_77 каква е тази работа ?Това си е живо издевателдтво над тебе и над бебока!
Дано си починеш хубаво поне утре. Peace

# 242
  • Бургас
MYLILi напредвате ли с огледите?
Надявам се скоро да се похвалиш! Peace
Майка ти маи щеше да ти идва на гости ?
Накара ли я да те поглези както само мама знае?
Че мен ще ме глези мама чак след 3 седмици Sad

# 243
  • София
Ууу, аз чак сега се добрах до компютъра. Много е хубаво мама да те поглези.   Flutter Ама и ние нямаме наприказване, все едно не се чуваме всеки ден по 30-40 мин. Наготви ми всичко, което ми се беше дояло, поизчисти, абе друго си е. Жалко ч еутре следобяд си заминава  Tired Ще идва пак за малко през септември и после като се роди бебка. Ние нали тази година не можахме да се замъкнем до Бургас . Недялка, аз съм ти бивша съгражданка, така ми се щеше да си дойдем през лятото, ама май другата година.
С огледите - подновяваме от другата седмица. За този уикенд не успяхме да си уредим огледи. Само аз ли попадам на брокери, които не искат да правят работа сле работно време и през почивните дни? Ами като искат такива наеми се предполага че трябва да се работи и на хората вечерите и уикендите са им най-подходящото време за огледи. Май брокерите вместо да се съобразят с клиентите със себе си се съобразяват.

За гъбичките - абе незнам, но моята доки вече два пъти ми е пускала микробиология заради обилното течение, защото ако имало нещо задължително трябвало да се лекува. Затова незнам до колко целесъобразно е да се пропуска лечение. Но това е лично мнение, ще погледна в книгата за бременността, ако пише нещо по въпроса ще се включа пак.
Пак в тази връзка, вижте на какво попаднах
http://www.candidatest.shmidt-n.eu/doc/vaginal_test.pdf

За хемоглобина - яде се свински дроб, а не пилешки дробчета  Peace Само веднъж ядох такъв, но нещо  Sick Ама  все си мисля, че само с храна няма да стане нашата работа. Пуки, това лекарство по колко на ден се пие, че да прецени човек колко опаковки да си купи ако реши да се запасява?

И сега най-после да разкрия защо ми трябваше ник и парола за Продавалника
От днес сме горди собственици на кошче за кола  newsm44
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1327
Цвета не е този, нещо средно между светло сиво и светло синьо е. Почти не е ползвано (а иначе не личи изобщо да е ползвано). Иначе нямаше да мога да си позволя такова ново.

Пропускам много неща, които исках да кажа, но ми изскочиха от главата. 

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 00:04 от mylili

# 244
Здравейте мами сладурани   bouquet
Аз съм от Октомврийки 07 и ми е много мило да ви чета. Ех спомени, спомени  Blush
За темата колички -
като мама на 1во бебече и аз се хвърлих на "най-доброто". Моя приятелка с по-голямо дете ме посъветва да не давам много пари за ултра-мега-функнционална количка, защото при всички положения ще си купя втора по-късно. Естествено не я послушах. Купихме Neo-Nato
http://www.malechkobaby.com/index.php?m=71&prodid=5921&lang=1  с идеята, че ще я ползваме "вовеки".
Вярно, много е добра, има безброй екстри и функции, НО ето, че дойде лятото и си купихме лека, лятна количка Hauck. Не че толкова ни трябваше, но пусти мерак ...
http://cgi.ebay.at/Hauck-Kinderwagen-Sitz-Liege-Buggy-Speed-Neu- … dZ1QQcmdZViewItem
От Hauck-а съм много по-доволна, макар да няма екстри. Лека, сгъва се с 1 ръка, а с другата държа детето, лесно слизам в Метрото с нея, даже и в маршрутки я качвам без проблем, защото става като чадър и не заема място.
Първата струваше 1190лв, втората точно 119лв. Звучи като шега, но е истина - количка 10 пъти по-евтина ми е много по-удобна и, ако сега трябваше да избирам бих я взела и за зимата с един по-качествен зимен чувал, да речем Фил&Тед, Макларън, Куини...
Момичета сега ви сърбят ръцете да купувате възможно най-хубавите неща за вашите слънчица, но като се родят мерака за пазаруване няма да ви мине, напротив, засилва се.  Като си прегледам списъка с познати майчета .... почти всички са с по 2 колички  Mr. Green

# 245
    Добро утро  bouquet

Тонче - Грахова  ukliam1, в събота не работя,  Heart Eyesа за петък пак не работих че ми стана лошо много.Вчера обаче бях на разходка в София по меЕлните магазини и до Джъмбо да видя за бебо неща.Ами честно казано очаквах повече от този магазин.Нашия Вис Виталис повече ми допадна.Вярно за по-голиме деца има цял етаж с играчки.На другия етаж пък бебешките неща не ми допаднаха много.Толкова розови щандове имаше за момичетата, че чак с еотвратих от тоя цвят и гарантирам, че ако е станала грешка с пола ни случайно, макар да не вярвам-няма да имаме нито една розова дреха Naughty Joy

Добре дошла на новата мама  bouquet

Относно желязото доста пъти писах, че и аз го пия, но не сте забелязали в суматахота, та да ви кажа че аз пия по 2 хапчета преди хранене/горе долу два часа преди да хапна/ и гледам след него да не ям млечни Peace Незнам защо са ви казали по едно хапче?Та то е прекалено малко newsm78

Хубав ден от мен Hug

# 246
  • Пловдив
Добро утро, поспаланки!

Приятен  и спокоен ден.

# 247
  • Варна
Добро утро
Майлили, честито столче/кошница-забелязах,че още на следващия ден и изчезна от обявите този артикул Wink
Крисси, разбирам те за розовия цвят-като разглеждах креватчета в единия магазин имаше множество дрешки за бебета-момиченца,а за момченцата-в единия ъгъл малко патешко-жълто и синичко. Мисля си,че са пренебрегнати Crossing Arms

dobra -благодаря ти, че се включи и ти. Разяснението за количките е точно на време, аз нямам намерение да купувам количка с кош за новородено, а и като гледам Продавалника е пълен с такива, явно много мами в началото не са се съобразили със съвета,който даваш за термо-чувалчето

# 248
  • Бургас
Добро Утро
mylili живот и здраве като дойдете на гости с бебешока догодина па може и да се видим Praynig
Kpuccu аз пия по едно нхапче на ден ,но доки каза така.Относно Джъмбото поне си се разходила.
dobra благодарско за включването-винаги мама с опит е полезна за нас новаците  bouquet

# 249
Добро утро, момичета Hug
Добре дошла Мирославка Peace Много ти се зарадвах, защото имам приятелка с три моми, но при нея каката е на 9, а другите две са близначки на 6г. Отгледахме си ги заедно и сега, като чуя някоя мама да има толкова дечица много мило ми става Flutter Желая ти от все сърце всичко най-хубаво Hug
mylili, честита ти придобивка Peace Със здраве да си я ползвате Heart Eyes
Крисси, и на мен все ми струва, че момиченцата са по-облагодетелствани на тема дрехи, и за розовото те разбирам ooooh! За момченца всичко е толкова еднотипно, та като тръгна на синето да му купувам нещо, чак бяс ме хваща. Ама ще си ги киприм някак, няма така да ги оставим Laughing
sunlight7, честити ти сини гащета smile3525 и браво за заглавията newsm10
dobra, благодарности и на теб Heart Eyes
А, да не забравя! Днес е Илинден! Честито на всички именячки и на техните близки! Искам да ви почерпя виртуално, защото мойто тате днес има имен ден Grinning
Приятен ден ви желая Hug Чакаме снимки от всички срещички Heart Eyes

# 250
Здравей те майчета с големи коремчета!!!!!!Ами Pukankaкакво да ти кажа току що ставам9ч.и нещо.Децата още спят малката се събуди преди малко пишка и пак си легна.Таткото излезе вече.Той се занимава с продажба на автомобили.От финансова гледна точки грижи нямам поне за сега да чукна на дърво newsm17Таткото много много не ми помага с децата ,понеже няма как.Но когато може се занимава с тях даже ми пречи понеже много ги гивези.Иначе деня ми минава като на всички.Ставам пия кафе,правя закуска на децатапускам пералня такива неща.Сега с тоя тумбак много много зор не си давам да чистя.А и каките много ми помагат като са на кеф де.Следобед ходим по празходки и така общо взето newsm03

# 251
Добро утро и от мен най-после   bouquet! Вчера бяхме на басейн, нали няма да опра до море тая година, та и това е нещо. Скрих надълбоко в главата си всичко, което съм чувала за опасностите от това удоволствие  Mr. Green. Изкарахме си чудесно, поплувах дори, не ми се тръгваше. Другата събота пак.
По проблема на Сисилия. Аз съм от страдалите многократно, точно преди да забременея лекувах за н-ти път гъбички, и въобще от 20-годишна все ме атакуват разни гадинки. Не е от лоша хигиена, мила, май каквито и мерки да вземаме те пак се появяват  Cry. Микробиологията е много разнообразна, медикаментите са строго индивидуални при различните видове инфекции. Затова ми се струва недобре да подменяш предписаното от лекар с нещо, което бихме ти препоръчали или да забавиш лечението, поне в моментното ти състояние. Обикновено са много упорити и лечението е дълго. А опасността за бебчето не е вътре в утробата сега, а при раждането, нали през влагалището излиза и е в контакт със заразата. Чувала съм за кожни проблеми на бебчета, възпаления на оченцата, сигурно има и други, за които не знам. Спомням си, че и аз първия път се лекувах в 9-я месец, пак ме бяха нападнали. Иначе и аз от години се мия с Лактацид по препоръка на моята док, не знам обаче има ли ефект, може да е дълбоко замаскиран  Joy
Добре дошла на мама Мими, толкова млада и вече си наша гордост! С радост те приемаме в отбора  Hug
Криси, и аз намразих розовото само от обикаляне на магазини  Sick, а още нямам момиченце. Май ще го заобикалям тоя цвят  Close
Честито кошче на Майлили, много е хубаво. Сестра ми откога ми набива, че Продавалника е ужааасно полезен
Струва ми се, че всички трябва да се замислим над писаното от Добра
maja, много красива снимчица в аватара ти, това е твоята кукличка, нали?  Hug
Аз изчезвам, че такава амбициозна програма съм си нахвърлила за днес....свързана със седмично чистене, да не си помислите нещо  Laughing

# 252
  • София
Добро утро и от мен  Heart Eyes
Благодаря на всички, които се включиха по "гъбния" проблем  Laughing
Ами аз все пак реших да се опитам да се лекувам, от вчера почнах полижинакса, пък на другата консултация на 21.08 ще видим дали ще има ефект. Знам си, че сигурно ще трябва да направя още един курс  преди раждането, ама ще го преживея, няма как  Sad
За малтофера питах, изписаха ми го 3 по 2 за близо месец. Гледам, че вие пиете по 1 или 2 на ден  newsm78
Това за дрешките за момченца и ние с Енигма го бяхме забелязали  Crossing Arms Няма почти нищо сладурско , а за момиченцааа  Crazy
Да се похваля - вчера извадих всички покупки на бебчо на спалнята и установих, че с дрехите сме почти готови  Simple Smile Остават още някои дреболийки, но в общи линии бабите се справят учудващо добре, заредили са ме с одеалца, чаршавчета, 3 бодита, 7 гащеризончета, 10ина шапки (  Laughing тука нещо прекалихме), колкото искаш чорапки, терлички, лигавничета и ританки. За мен остава честа да се занимавам с козметиката и да разпределям кой какво ще подарява от по-големите неща. По скоро, кой ще дава паричките, де, останалото мисля аз да го избирам  Laughing
И да се посмеете малко: вчера свеки (уведомена за резултата от микробиологията) пристига на гости и ми носи 3 чифта памучни гащи , бели при това  Tired И така ми се накара за прашките  ooooh! То и аз знам че не е желателно, ама като цял живот карам на такъв тип бельо и хич не ми е удобно да нося друго. И какво да правя, обещах  поне докато се излекувам да ги нося. Та сега ако ми видите дупето в какво е изсипаноооо  Sick
Оставя траен спомен, ще гледам да се крия от мъжо, че иначе секс няма да видя до края на дните си  ooooh! 

# 253
Ей ни на, изтипосани в новото албумче!Срещата в Пловдив мина много приятно-пихме си сутрешното кафенце,побъбрихме си за майчински работи и странични работи,дадохме си малко кураж и си обещахме нова среща.Бяхме с една повече от предния път,има надежда да се съберем всички до края.Радвам се,че се запознах с Никози и Покжей,много приятни мами.Жалко,че не снимахме и принцеската на Мая,беше послушна както предния път.
Сис,ако не се бяхме организирали така бързо,можеше да се съобразим и с тебе.Щеше да е приятно да се запознаем и с тебе.На връщане можеш пак да се отбиеш  до Пловдив.
Това е отчета от Пловдив.Чакаме и София да се документиратАйде приятна почивка днес! Hug
Никози,приятно моренце и после да разказваш!

# 254
  • Бургас
Пловдивски мами ,големи сте сладурани Hug
Тъкмо да кажа -Къде са ви тумбачетата? и гледам последната снимка,всички усмихнати и много сладки и се виждат сладурските тумбачета.
Радвам се ,че сте се забавлявали  smile3503

Общи условия

Активация на акаунт