Отговори
# 240
Пееща аз видях-има много!Но ние по мънички неща взимахме и малко по-малко я караме!!!Иначе и аз мисля да взема от там!!Кое легло си си харесала!!!!На мен ми е голяма мъка с тея легла дето нямат нива и откачам!

# 241
Соня, миличка, пожелавам ти най-прекрасния ден на света - да бъдеш най-прекрасна, най-обичана и най-желана както утре така и всички дни напред. Ще чакаме да се включиш като Госпожа  Hug   bouquet

# 242
Ей, мамиииии! Как сте, милинки? Simple Smile Аз се върнах от почивката в Турция. Нямаше никакви проблеми, но в тази жега и с този корем...леко дискомфортно и скучно Simple Smile. Гледам, не сте си губили времето тука. Изписали сте 100 кила теми и сте си спретнали още една среща!!  #Crazy Еее, човек да не мръдне за 1 седмица на някъде! Simple Smile Ще кача и аз снимки от почивката, да се покажа Simple Smile Сега отивам да ви чета... П.С. Липсвахте ми тези дни  Hug

# 243
 А аз мислих,мислих и отидох накрая  Crossing Arms .....и не съжалявам. Та се чудя какво толкова с тия гробища  ooooh! , голяма работа.
Сонче , пожелавам ти една незабравима емоция married , и да разказваш после.
Мирката , браво мацка - само така   Hands Thumbsup !
Мона_монfriendship добре дошла!
Хайде лека нощ, че утре трябва да ставам в 5ч.- ще ме водят на риба newsm46

# 244
ехо... има ли в събота вечер други самотни бремелинки? Допреди 1 час с мъжа ми оправяхме корнизите в стаята на бебка... Сега отиде да се отчете на ергенското парти на наш приятел, а е толкова уморен, но няма как... Аз ще изчакам да се изперат пердетата и ще ги закача... Смятам и да поизгладя, че утре на обяд малкия ми разбойник се прибира и смятам да си се радваме активно  Heart Eyes
Мирка, да действително това легло май няма второ ниво, заради 2та реда чекмеджета ще да е... Но повечето те уверявам, че имат. Ще намерите вашето си! А относно репликата "че може да си го преправите", такива реплики ме влудяват. днес в АЙКО, откъдето купих корнизите пак взеха да ми обясняват, как нямали чисто черни корнизи, но пък титановите стояли почти черни и щяли да отиват на спалнята от ковано желязо  Rolling Eyes Какво да ти кажа - половинчатковци! Агитират ни да си даваме парите за неща, които не са точно каквито ги искаме, ама са почти такива  #2gunfire Все за Шейли се сещам - че всъщност тук правата ни са много размити като понятие...
Мона Мон, добре завърнала се   bouquet
Между другото в АЙКО има едни доста прилични бебешки спални комплекти от сатениран памук - много качествени, 39лв, които включват калъф за завивка и калъфка за възглавница. Отделно има и трикотажни калъфки за матраче.  Цветовете обаче са в синята и жълтата гама и не ме устройват.
Сонче,приказна сватба ти пожелавам   bouquet

Май това е за тази вечер от мен.

# 245
Мона мом  Hug
Сонче,дано утре да не можеш да спреш да се усмихваш,чакаме с нетърпение снимчици после.Страхотно да си иzкарате   bouquet
Мариам  Heart Eyes .Пак беz думи ме остави.Точно така е.Много мраzя да се обижда дете,особено пък пред хора,това го смачква..
Аz zаради нещо подобно добре поплаках тая вечер  Cry .Много лошо се накарах на сина ми,даже го ударих.Беше отишъл у едно дете,но се прибра доста по късно,отколкото се бяхме раzбрали.И то след неколкократно zвънене по тел.Това ми опъна нервите и като си дойде не се сдържах.Не толкова голям,че от сега да не ме вzима насериоzно.Ох,та после като ми стана жал и рев..Сигурна съм просто,че правя грешка след грешка.Да можеше винаги да вzимаме правилното решение.Поне на мен не ми се отдава..
Еех,да  си кажа да ми поолекне.
Лека нощ

# 246
Мире харесали сме на дизайн бейби ама от големите 1.84 на 70 и нещо беше синичко ама при тях не се включва матрака в цената така че ще си го вземем отделно, абе общо всичко ни излиза към 400лв. Не се тревожи ще си харесате и вие легълце имате още време да се огледате хубаво Peace
Mona_mom добре дошла отново на фронта  bouquet
Айде аз отивам да лягам лека на всички Hug Hug Hug

# 247
red_sonya_, стискам палци за утре. Дано всичко да е както си си го мечтала. Дано да бъде един незабравим ден за теб и съпруга ти. Всичко да е ок.
Мирка, честити покупки! Значи все пак разговора ти със съпруга ти го е накарал да се замисли.
Ние днес подреждахме бебешките дрехи, които имаме. И се оказа, че имам само 1 пижама! Затова пък имам купища бодита. Не съм купила и крем за гърди, а той ще ми трябва за болницата. Така, че почвам да си правя списък на забравените неща и да го изпълнявам.
Имам малко момчешки дрешки и се чудя дали ще ги ползвам. Тях ги отделих отделно.

Мириам, това е най-трудното за един родител - да намери правилния път да възпита детето си.
dr_tsveti, весело изкарване на риболова утре.

Малкия ми син е на 2 год и 3 месеца. Почнахме с ученето на гърне преди месец. Преди това нямаше кой да се занимава. Мисля, че лятото ще успее да се научи. Дано.

Лека нощ на всички.

# 248
Добро утро мами!
Започна вече периода, в който заспивам късно и се събуждам рано, рано.

Соня днес се омъжва... newsm51 дано да е само началото  от върволица прекрасни дни за нея и мъжа и!

ДесиHug ти си чудесна майка !
Аз също върша глупости и заради емоциите често излизам от идеалния баланс, но поне плачем след това и се коригираме.
За мен определено възпитанието е по трудната част от физическото обгрижване на детето, но то е защото осъзнавам колко много пропуски са допуснати в моето собствено възпитание, които се налага да коригирам на дърти години...
Но е хубаво, че продължаваме да се променяме и да се развиваме като човеци и родители.
И за да не потъна във философии на ранина ще поемам към кухнята да пържа филии.
Ехооо, кой каза пържени филии?
Това май не съм го яла от дете и децата ми не знаят какво е, но много ми се прияде даже ми замириса... newsm53.
Никой обаче не казва рецептата каква беше, ще звъня на мама.
Имайте прекрасен ден момичета   bouquet !

# 249
ДУ!
Снощи до 2.00 съм оправяла пердета, но пък стана хубаво  Grinning
Мариам, филийките доколкото си спомням се правят от относително сух хляб. нарязват се филийки, топят се в мляко, после в яйце и после на маслена баня в тигана   chef
За насилието срещу деца - откакто станах майка станах още по-чувствителна отпреди н атази тема. просто като знам едно малко дете колко е беззащитно и отворено за родителски ласки... как каквото искаш можеш да му направиш, а то е по рождение отворено със 100% доверие към теб. За мен това са изверги! И с риск да ме обявите за расист... повечето случаи на загубени и ненамерени, пребити, умъртвени деца са сред цигани... В тази посока трябва да работи държавата, а не в обобщаващи закони за детските права.
Деска, на всеки може да се случи. И аз съм убедена, че с ичудесна мама. Мариям го е написла - физическото  обгрижване е мног опо-лесната част.

# 250
  • при моите любими
Добро утро момичета. Желая ви един хубав и усмихнат ден. Днес е моя имен ден и ви черпя, кой с каквото си поиска (без снимки, че от последните бях  Crazy) А иначе денят е Илинден, а моето име е Илина, че с тоя ник не се разбира как се казвам  Hug Повелавам на Соня , този ден да  и донесе много щастие и само хубави емоции.   bouquet

# 251
  • София
Добро утро и приятен ден.Аз отивам пак за чаршафчета.

# 252
... децата ни са градинки в които ние садим семената си и в тях пораства просто това, което сме вложили...
Много красиво си го казала  Hug и всичко останало... много ме разчувства и се размислих по някой въпроси отово и отново...
Илина, ЧИД да си много здрава и щастлива и едно красиво и здраво бебче ти пожелавам  bouquet  bouquet  bouquet
Сонче, един незабравим ден изпълнен с много положителни емоции и дълъг и щастлив семеен живот   bouquet  bouquet  bouquet
Мирка, честити покупки и раздвижване в отношенията с мъжо, явно не е толкова зле  Wink може ти да си малко нетърпелива, но ето че всичко се нарежда  Hug

А за филийките и аз днес пържих, цял ден вчера и цяла нощ ги мисля  Crazy но много ми се усладиха и на мъжо и на детето - много и харесаха, трябва да отбележа че яде със зор, а днес си изяде цяла филийка самичка, много съм доволна  Flutter

# 253
Леле мамиита на кого е това легълце http://september2008.multiply.com/photos/hi-res/21/28?xurl=http% … um%2F21%2F21%2328 ???? Аз пролетта търсих такова, точно така си го представях да изглежда, и после се отказах, понеже исках да видя направено, а не да поръчвам и да не знам какво да очаквам... Може ли да ми дадете координати от къде сте го купили и колко струва? Но аз съм от Варна и не знам дали ще имат магазин тук, но нищо и в София да е аз ще се свържа да питам дали могат да ми доставят.

# 254
Оххх, още не съм ви изчела. Но първо да честитя имения ден на Сид.   bouquet  Да си жива и здрава и всички твои близки да те радват със същото. Много ти е хубаво името!
Качих някои снимки от почивката, хем да ми видите пупата, хем да се изфукам с банския си Simple Smile
Хайде, връщам се в началото на темата....

Общи условия

Активация на акаунт