Редки и изчезнали парфюми

• 218 364
  • 1 991
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Deutschland
Във ФБ. Те са няколко.

# 1 756
Дами, влизам в ароматната тема с въпрос за един парфюм, който беше популярен в края на 90-те - Mon Parfume, явно отдавна е спрян от производство. Пуснат е от Bourjois през 1995 г. и се е продавал само няколко години, нямам идея защо.

Много цветен, до сладникав. Преди години като пуснаха Donna на Valentino ми напомни за него, но не знам дали е било само моя фантазия или наистина си приличат. Ако някой има спомен и е попадал на подобен на Mon Perfume, да сподели.

Ето го:

https://www.parfumo.com/Perfumes/Bourjois/mon-parfum-1995

# 1 757
Аз издирвам Outspoken by Fergie от Ейвън. Беше хитов прези 2011 - 2012 г., но явно са го спрели тотално от произдовство и дори няма свой аналог сред новите им аромати. https://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Outspoken-by-Fergie-8679.html

Спомням си преди години майка ми имаше парфюм или дезодорант на Бадедас, но и тях повече от 20 г. не съм ги чувала.

# 1 758
Аз издирвам Outspoken by Fergie от Ейвън. Беше хитов прези 2011 - 2012 г., но явно са го спрели тотално от произдовство и дори няма свой аналог сред новите им аромати. https://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Outspoken-by-Fergie-8679.html

В bazar.bg има няколко обяви на Outspoken, но н знам, дали са актуални.

# 1 759
  • Deutschland
Mon parfum го спрягат за близък на Paradiso Assoluto Roberto Cavalli и Eden на Кашарел.

# 1 760
Mon parfum го помня само визуално,  ароматът му не си спомням.

# 1 761
Къде в България мога да купя Бич Може (Може би), един много хубав полски парфюм?

# 1 762
  • Deutschland
В малки магазинчета за козметика има, както и онлайн.

# 1 763
Момичета, преди може би 6-7 години видях в Сефора шишенце с някакво парфюмно олио (мисля, че така се водеше) на Chanel. Беше при парфюмите, в по-голямо шишенце, прозрачно, около 200 мл., плюс или минус.
За онзи момент ми се видя скъпо и затова не го взех, но определено го запомних. От тогава съм го търсила и по различни парфюмерии в частта на Chanel, в интернет също, но дори не мога да намеря името му. Предполагам, че е спряно, щом вече го няма, но все пак е скорошен продукт, така че би трябвало да има поне нещо за него онлайн.
Може ли някой да помогне и да каже какво съм гледала?

# 1 764
  • Deutschland
Парфюмно олио за тяло?

# 1 765
Беше лимитка със златни частици на Шанел 5.

# 1 766

Силен и запомнящ се аромат, който никъде в България не мога да открия. Видях някакви съмнителни единични бройки в ибей.

# 1 767
В малки магазинчета за козметика има, както и онлайн.

Благодаря ти. Ако знаеш някое конкретно магазинче където да се продава Бич Може, можеш да ми пишеш на лс.

# 1 768
  • София

Силен и запомнящ се аромат, който никъде в България не мога да открия. Видях някакви съмнителни единични бройки в ибей.
Купувам си минита от сайтовете и понякога даже са намалени. Последно от Парфимо май купувах.

# 1 769
Нито е рядък, нито изчезващи, но от дядо Коледа си поисках Charlie gold и направо се влюбих...Ще се връщам назад в годините/ за 14 февруари и за 8 март/ докато стигна до 1973г.   Уморена съм от днешната ниша, и от посредствения лукс, осъзнавам, че ме пленяват все повече едновремешните богати пирамиди. Шипърът ме влече все по- упорито...

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 15:31 от беба28

Общи условия

Активация на акаунт