Редки и изчезнали парфюми

• 217 764
  • 1 991
  •   1
Отговори
# 1 920
Аз на прехвалени аромати не се хвърлям. Това си е маркетинг. Нещо подобно има и в форума тук в друга тема , реклами на "изгодни" парфюми по 400-500-600 лева и нагоре.
Извинете ама няма как да стане. При положение, че някой съставки са под контрол, никоя фирма няма да тръгне да рискува. От там и качеството не е това което е с натурални аромати и цените стават неоправдано високи, при това за синтетика. За това винтидж ароматите са интересни.
Парфюма го търсиш за себе си. Трябва да провокира положителни емоции, спомени, чувства. Иначе не е твоето.
Универсални парфюми няма. Също така и унисекс ароматите. Ами не ми харесват.
Парфюма трябва да подчертава особености на притежателя му и пола е най-малкото. Но на всеки стои различно, за това и търсим.
Време е вече да се извадят от шкафа есенните аромати. Gentleman  на Живанши е чудесен за студени дни.

# 1 921
Аз отново ще посъбудя темата, пристигайки с питане. В едно забутано магазинче намерих някои прашасали находки, но не мога да разпозная някои от парфюмите на стелажа. Става дума за този с топчестата капачка с перото отгоре и този в цилиндричната кутия зад него. Дамата в магазина и без това не можа да ми каже много.... дори не ми даде да помириша този в зелената кутия с розовото цвете, като беше категорична, че няма да ми хареса. Него поне го открих кой е - "Luscious Vitessence" и много съжалявам, че не настоявах да ми го свали. Аз си умирам за ретро аромати. Та, сигурна съм, че вие тук ще ми помогнете с разпознаването на другите два.

# 1 922
  • Виена
Аууу,видях Ескада Сентимент. Може ли да посочите къде е магазинчето?

# 1 923
  • Deutschland
Аууу. Точно в такива забутани магазинчета какви съкровища има. И аз моля за координати 🙏

# 1 924
Аууу,видях Ескада Сентимент. Може ли да посочите къде е магазинчето?

Ами в Кърджали се намира, но не мога да обясня точно къде, защото съм била в този град точно два пъти през живота си и не го познавам. Просто минавахме оттам и си направихме разходка, а аз вечно съм "на лов" за нещо интересно. Оттам си взех една "Krizia" и "Opium pour homme" edt. Много се зарадвах на един зелен "Clin D'oeil", но за съжаление беше развален. Сега ме е яд, че дамата не ми свали този "Luscious Vitessence", така или иначе вероятно щях да го купя, дори само заради шишенцето.

# 1 925
Много Ви моля да кажете къде горе-долу се разхождахте в Кърджали Grinning тези дни имам път натам и мисля да намина

# 1 926
Боже,бих убила за зелен "Clin D'oeil",дори и развален.

# 1 927
Не беше класическия, а някакъв "Pimpante".

# 1 928
  • Deutschland
Питайте откъде зарежда тези съкровища, моля. Ако някоя има път натам.
За съжаление нямам път към Кърджали, в момента даже не се сещам къде се намира.

# 1 929
Не беше класическия, а някакъв "Pimpante".

това ли?

# 1 930
# 1 931

аз отчаяно търся този,дори и празна бутилка.
редактирам,изпуснах легендарната Джулия,която се продаваше в базар бг за 24лв

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 22:22 от bri_k

# 1 932
И аз убивам за зеления, но с аромат на лимон. Шише като на първата снимка. Като този на втората намира ли се някъде и какъв аромат е?

# 1 933
Не знам дали гледате в Додис, там има доста стари парфюми. Отначало бяха много евтини, след това им вдигнаха цената. Може нещо да ви хареса. Аз си купих няколко.

# 1 934
В последните месеци Додис не предлагат нищо ново. И аз ги следя.

Общи условия

Активация на акаунт