Редки и изчезнали парфюми

• 213 501
  • 1 991
  •   1
Отговори
# 195
Не е това. Онова беше в плоско бяло шише, с малко сини шарки отпред, пишеше Fleur Bleu или нещо подобно.

# 196
  • София
Здравейте момичета! Издирвам един парфюм от доста време. Помагайте. Къде мога да намеря Venezia на Laura Biagiotti?

# 197
Тук например.

# 198
Здравейте момичета!Преди 6 години бях във Франция и там дамата при която бях имаше страхотен парфиум.Но не му помня името и тука не съм го виждала.Шишето беше голо женско тяло.Просто страхотен аромат и беше много траен.Ако някой има снимка или знае нещо повече моля пишете.  bouquet
Мисля,че и аз издирвам същия парфюм от около  години-последно ми казаха,че го имало в Хародс,прилича на шишетата на Готие,но е друг....моля и аз за информация,ако освен съм пропуснала да я прочета тук,мерси предварително!!!!

# 199
  • София
Да, но това е тестер. На няколко места гледах и все тестери намирам. При положение, че парфюмът е спрян от производство от години, ми се струва, че тези са ментета.  Sad

# 200
  • София
Тестерите не са ментета. Освен това аз лично имам купен тестер на Венеция от същия сайт и е съвсем наред.

# 201
Атти е абсолютно права.

# 202
  • София
Благодаря за инфото, момичета!  Simple Smile Тогава ще взема да си купя и аз от get.bg, щом вие сте доволни от парфюмчетата!

# 203
  • София
Само да предупредя, че няма капачка.

# 204
ха, тази темичка съм я пропуснала - аз пък издирвам Donna на Trussardi Praynig
ето този вариант:

и аз не мога да проумея как може да съществува тестер на спрян от масово производство парфюм.... Thinking Thinking

# 205
ха, тази темичка съм я пропуснала - аз пък издирвам Donna на Trussardi Praynig

познаваш ли го?

# 206
Сещам се за един парфюм "If"
Може би от преди 15 години, запечатал ми се е в съзнанието като изключително приятен.
Не мога да намеря дори снимка в интернет Rolling Eyes

# 207
Сещам се за един парфюм "If"
Може би от преди 15 години, запечатал ми се е в съзнанието като изключително приятен.
Не мога да намеря дори снимка в интернет Rolling Eyes

http://www.stylehive.com/bookmark/art-effect-apothia-if-eau-de-p … rfume-5-oz-490174

# 208
  • Paris
Не е това. Онова беше в плоско бяло шише, с малко сини шарки отпред, пишеше Fleur Bleu или нещо подобно.
Бяло порцеланово шише, нали? Първият ми парфюм.

# 209
  • Варна
Бяло порцеланово шише, нали? Първият ми парфюм.

И моят  Simple Smile
Точно в такова шише беше.
Преди време обърнах нета да го търся - няма.

Общи условия

Активация на акаунт