Редки и изчезнали парфюми

• 213 526
  • 1 991
  •   2
Отговори
# 210
ха, тази темичка съм я пропуснала - аз пък издирвам Donna на Trussardi Praynig

познаваш ли го?

не, търся го за приятелка, за която това е "парфюмът" на живот и смърт Wink Wink
иначе като чета как е по-алдехиден и "бабешки" дори от First ( VC&A) съм сигурна, че няма да ми допадне Laughing

# 211
Фърст е по-труден за мен 
наистина е красив парфюм, но е ужасно зимен според моя нос

# 212
  • Пловдив
Я кажете моля,ви за Венеция траен ли е и повече за зимата ли е или за лятото.Защото искам да си взема нещо от по-старите аромати е разбира се не да мирише на баба .Не знам но в последно време от тези новите все ми се струват че не ми траят много.Приемам всякакви предложения.Simple Smile)))

# 213
как миришат бабите  Rolling Eyes
и с кой парфюм се свързва бабешката миризма?

# 214
  • Пловдив
Например КОБАКО

# 215

надявам се почитателките му да не се обидят  Rolling Eyes
и тези, които харесват сходни на него аромати /като мен например/, също  Tired

# 216
  • Пловдив
И аз на времето много го харесвах ,но сега вече не.

# 217
  • София
Я кажете моля,ви за Венеция траен ли е и повече за зимата ли е или за лятото.Защото искам да си взема нещо от по-старите аромати е разбира се не да мирише на баба .Не знам но в последно време от тези новите все ми се струват че не ми траят много.Приемам всякакви предложения.Simple Smile)))
На конкретните въпроси - да, Венеция е супер траен, подходящ е за зима или за по-умерени температури, за жега не е най-подходящото нещо. Не е алдехиден, ако това влагаш в израза "да мирише на баба". Не знам доколко е подходящ за покупка на сляпо. На мен лично ми е любимец.

# 218
На конкретните въпроси - да, Венеция е супер траен, подходящ е за зима или за по-умерени температури, за жега не е най-подходящото нещо. Не е алдехиден, ако това влагаш в израза "да мирише на баба". Не знам доколко е подходящ за покупка на сляпо. На мен лично ми е любимец.

леле Атти - и на мен ми беше любимец в студентските години, а сега не го помня - трябва да поправя грешката си Thinking Thinking, въпреки че е спрян

# 219
  • София
Страхотен парфюм е Venezia, но не е за купуване на сляпо. Определено е ориенталски тип и е за по-хладно време. Не мисля, че трябва да има определение като "бабешки" парфюм. Знам баби, които се парфюмират със супер свежи парфюми и обратното.  Wink

# 220
Освен това аз лично имам купен тестер на Венеция от същия сайт и е съвсем наред.
И аз.

# 221
  • София
леле Атти - и на мен ми беше любимец в студентските години, а сега не го помня - трябва да поправя грешката си Thinking Thinking, въпреки че е спрян
Аси  Hug ще те уредим с припомнянето  Peace

# 222
  • Пловдив
Атти благодаря ти за подробния отговор ще си го поръчам тогава от този саит.Харесвам ориенталски аромати.

# 223
  • София
Момичета, на някоя от вас да й се намира някакво малко количество (10-20 мл или по-малко) от Venezia, с което да иска да се раздели, но да не е отливка? Не ми се купуват 75 мл.  Sad

# 224
Здравейте момичета!Преди 6 години бях във Франция и там дамата при която бях имаше страхотен парфиум.Но не му помня името и тука не съм го виждала.Шишето беше голо женско тяло.Просто страхотен аромат и беше много траен.Ако някой има снимка или знае нещо повече моля пишете.  bouquet
Мисля,че и аз издирвам същия парфюм от 8-9 около  години-последно ми казаха,че го имало в Хародс,прилича на шишетата на Готие,но е друг....моля и аз за информация,ако освен съм пропуснала да я прочета тук,мерси предварително!!!!
Момичета,няма ли шанс някоя от вас да се сети какво търся,ако вие не помогнете,наистина няма кой:)...ароматът е много траен,мисля,че е повече захарен,не знам,много е запомнящ се,а за мен е свързан и с много спомени,мого е траен....опасявам се да не би да е бил някаква лимитирана серия,но нали който търси намира????ще съм ви благодарна,ако някой помогне:)

Общи условия

Активация на акаунт