Редки и изчезнали парфюми

• 219 074
  • 1 991
  •   1
Отговори
# 825
Ууу 100 мл при това. Ами трябва да се настроя за цената и да търся 50 мл примерно. Да, очаквано е да се намира там, благодаря зя подсказката. Забравям го еВау, отдавна не пазарувам от там.

# 826
Подсетихте ме за този мъжки аромат:
https://www.fragrantica.com/perfume/Chopard/Heaven-1846.html

Не съм го срешала след 90те.
А рекламата му за времето си беше прекрасна 😎

# 827
  • Пловдив
В България да знаете дали се предлага някъде?Имаше един период в който си го харесвах много.
https://www.fragrantica.com/perfume/Max-Mara/Max-Mara-204.html

# 828
Мечтая си да открия някъде Talisman Balenciaga

В кашончето е, пиши ми на лично, не е моят.

# 829
  • София
В България да знаете дали се предлага някъде?Имаше един период в който си го харесвах много.
https://www.fragrantica.com/perfume/Max-Mara/Max-Mara-204.html
Отдавна е спрян и изчезна
 В ибей изпада на цени над 250 долара.

Ния, моля те за фото на съкровищата ако желаеш.Nature Fire

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 20:01 от chanel19

# 830
Скрит текст:
Ния от къде намираш такива кашончета съкровища Flowers Tulip

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 19:55 от bubanka

# 831
На майка ми са, тя е маниак на парфюми. Имам доста празни шишенца, но и няколко пълни.

# 832
  • някъде под слънцето...
Прекрасна NiaV,
Тази вечер скрий кашончето в сейфа, зощото излитам за Рим,
Талисман е прекрасен парфюм.

Тентасион също.

# 833
  • Балчик

А случайно да имате и да не Вашият Miracle forever? Simple Smile

# 834
Нямам го, видях, че има търсената Макс Мара нагоре, но уви е празен.

# 835
Здравейте! Супер е, че се възроди тази тема:)

Търся един парфюм, който не помня на какво мирише, но толкова ми беше харесал, че направо се шокирах, никога не бях помирисвала нещо подобно, детски спомен:) Спомням си как изглеждаше, беше на леля ми, тя само си спомня, че е купуван в Кореком, някъде средата на 80-те. Много тъмно кафяв флакон, почти непрозрачен, формата от типа на Bourjois Evasion, но долната част с диагонални релефни линии, до колкото помня, имаше цветя на етикета, но не помня дали миришеше на цветя. Изключително силен и траен.

Изринала съм нета, групи в инстаграм, във фрагрантика търсих по години, по цвят на флакона, как ли не и не мога да го намеря.
Бихте ли ми помогнали с групи, блогове, където мога да погледна, знам ли и аз...
От време на време ме обхваща тази лудост Simple Smile

# 836
Аз си спомням, че като студентка (края на 90-те) се бях сдобила с един изключително прекрасен аромат-помня че  бутилката приличаше по  форма на Narciso Rodriguez For her, беше чисто бяла  с надпис Forever. Марка не помня и за съжаление майка ми е изхвърлила бутилката. Много бих искала да го намеря отново

# 837
  • Deutschland
И аз помня едно тумбесто, червено шише от детските ми години с прекрасен аромат. Комшийчето ни даваше да помиришем и обясняваше, че баща й го купил от жените, които продават по плажовете разни козметики. И съм ровила и търсила и разпитвала какви парфюми са продавали полякините (или рускини) по онова време, но всеки " аааа, помня само Бич може и Ша ноар".
За съжаление помня само червената, овална бутилка и нищо повече

# 838
И аз помня едно тумбесто, червено шише от детските ми години с прекрасен аромат. Комшийчето ни даваше да помиришем и обясняваше, че баща й го купил от жените, които продават по плажовете разни козметики. И съм ровила и търсила и разпитвала какви парфюми са продавали полякините (или рускини) по онова време, но всеки " аааа, помня само Бич може и Ша ноар".
За съжаление помня само червената, овална бутилка и нищо повече
Ша ноар е български, на Арома, баба го имаше Simple Smile

# 839
Кога са били детските ти години, Фрау? Simple Smile
Това е една стара легенда
https://www.fragrantica.com/perfume/Clarins/Eau-Dynamisante-2825.html

Общи условия

Активация на акаунт