Редки и изчезнали парфюми

• 217 846
  • 1 991
  •   4
Отговори
# 1 860
Имала съм четвъртия от ляво на дясно, горен ред, Импулс. Не помня аромата, но помня, че го харесвах.
Навремето от Източна Германия ми бяха донесли дезодорант, който също ми допадаше. Мисля, че беше Атол.
Носталгия...

# 1 861
Фрау С, не е този.

# 1 862
...
Имсше едни румънски дезодоранти Farmec, някой помни ли ги?

Аз май го помня , ако беше бяло с оранжеви лининии?

Имаше няколко вида, моят любим беше в тъмно зелено. Не беше някаква атрактивна опаковка, семпъл надпис и толкова.

# 1 863
  • Чукарландия
Ох, червения Импулс ми беше любим!

И на мен! 🤗💖😘
А даже съм забравила, че е имало толкова много видове Импулс.

# 1 864
Имала съм четвъртия от ляво на дясно, горен ред, Импулс. Не помня аромата, но помня, че го харесвах.
Навремето от Източна Германия ми бяха донесли дезодорант, който също ми допадаше. Мисля, че беше Атол.
Носталгия...
Помня Атола от ГДР на майка ми , май беше розово-оранжев цвят  и Импулсите и помня , пръсках се с всичко - с  нейно знание и незнание Joy , предпочитах кафявия и шарения ( 3 ти на горния ред )  Импулс , тя имаше и Червения , и Черния  . Помня Рексона - тъмносин или тъмнозелен флакон , сравнително голям със златни букви . Нещо такова .
Не мога да разбера защо не са запазили хубавите , хитови аромати ? Или само в БГ са били хит , пред вид ограничения избор тогава ...

# 1 865
  • Пловдив
Импулс мисля, че съм виждала в Кауфланд.

# 1 866
Никога няма да забравя аромата на Fa, зелено с малко оранжево. Купувах го от Кореком. Също и Мадам Роша, Диор Диор и сапуните, различни видове. Чудеса сътворяваше майка, светла и памет, за да ми осигури валута за подобни глезотии.

# 1 867
  • Deutschland
Оххх, сапуни. Баба ми имаше един от чужбинско донесен. В луксозна метална кутия, ухаеше невероятно. Как съжалявам, че не пазят нищо, а аз не помня марки много, много.
Радвам се, че се пише тук. Много любима тема.

# 1 868
Никога няма да забравя аромата на Fa, зелено с малко оранжево. Купувах го от Кореком. Също и Мадам Роша, Диор Диор и сапуните, различни видове. Чудеса сътворяваше майка, светла и памет, за да ми осигури валута за подобни глезотии.
Доволна съм ,че моята ми разрешаваше ( но при условие ,че съм чиста , не след игра Simple Smile ) , явно от тогава съм фен на хубавите аромати . Лошото при мен е ,че прекалявам с  купуване на парфюми , почти веднага  някои спират да ми харесват . Понеже обичам свежите , не обичам сладникави , много пъти давам на мъжа ми който му хареса ( той не е комплексар да използва женски аромат , ако му харесва или пък гледа да оползотвори похарчения бюджет 😅 ) и на приятелки . Това ми е терапия , благодарение на мама и ароматите на соца Smile .

# 1 869
  • Истанбул
Това бяха дезодорантите и парфюмите  на младостта ми.Спомням си,че червената Рексона се продаваше във Валентина за 13 лв.Много обичах Fa,и естествено за толкова много години безрезултатно търсене на  поне подобен  аромат.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 13:40 от haksev

# 1 870
Оххх, и аз много обичах червената Рексона (металик), както и синята, пишеше Royal, зелената и кафявата, която при нас се намираше най-трудно. Приличаше ми много на Floriental. А бях открила и някаква лимитирана сиво-черна, уж мъжка в оказион  във Варна - леле, уникална беше! Носих я при много специални поводи само, беше 30 лв. - за онова време (1988-ма) беше доста скъпа... Точно това жълто-зелено Фа беше жестоко, както и сапунът! Импулсите - също. (не са като  тези, които се намират сега, бях купила кафяв преди няколко години (от носталгия, но съжалих - нищо общо!)
😊❤️

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 12:27 от cabochard

# 1 871
  • София
Червената Рексона миришеше на череши, помня я.

# 1 872
  • Истанбул
Може и да а си въобразявам ,но на мен Noa на Cacharel ми напомня на червената Рексона.

# 1 873
Не мога да си спомня ароматът на червената Рексона, а Ноа е любим мой аромат. Не оставам без него.

# 1 874

Общи условия

Активация на акаунт