Редки и изчезнали парфюми

• 213 428
  • 1 991
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Имаше един страхотен парфюм преди 9-10 години,беше юбилеен на Ралф Лорън, миришеше на люляк,пусто забравила съм му името Thinking.За съжаление го спряха от производство, но не съм попадала на подобен,дали не се казваше....Remember me newsm78, ми да точно това му беше името. Laughing

# 136
  • Балчик
Цитат
А също някой виждал ли е от Клен доил-но от старите в кръглото шишенце

Aууу, ей това и аз търся безуспешно. Какво ли не бих дала да го имам отново. Heart Eyes

# 137
  • Балчик
Майка ми пък е имала на времето някакъв CDC2  или нещо такова .. каза че дори възглавниците след пране не се измирисвали от него .. някой знае ли нещо.

Да не би да е само CD, защото такова имах навремето и много го харесвах. Прозрачен продълговат флакон с бяла капачка.

# 138
Цитат
А също някой виждал ли е от Клен доил-но от старите в кръглото шишенце

Aууу, ей това и аз търся безуспешно. Какво ли не бих дала да го имам отново. Heart Eyes

И аз, и аз...ама онзи зеления- Turquois, еех младост - имах го преди има-няма 15 години. Тогава живеехме на 1 етаж, ограбиха ни влизайки през прозореца, и отмъкнаха какво ли не...ама най ме беше яд за парфюма - направо неповторим аромат. Ама и разбирачи крадци  #2gunfire

# 139
някой виждал ли е от Клен доил-но от старите в кръглото шишенце newsm78
Аз също много го искам,обаче лилавия вариант...
и Мон парфюма за който писах...колко целувки отнесох с него Hug

# 140
Запалих се по старите Герлени и ще ги търся тях догодина живот и здраве. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 141
Преди 12-13 г.една приятелка ми беше дала мостра на един парфюм на Кокай-OUI-NON
(Да-Не),твърдеше че го имало по парфюмерийните магазини,но аз никъде не го намерих,а толкова много ми харесваше.Обичах много и един парфюм,който си бях купувала от Бонжура-Магнолия(бяло порцеланово шишенце с розов надпис),но от 5-6 години не съм го виждала никъде.

# 142
  • Варна
Преди 12-13 г.една приятелка ми беше дала мостра на един парфюм на Кокай-OUI-NON
(Да-Не),твърдеше че го имало по парфюмерийните магазини,но аз никъде не го намерих,а толкова много ми харесваше.Обичах много и един парфюм,който си бях купувала от Бонжура-Магнолия(бяло порцеланово шишенце с розов надпис),но от 5-6 години не съм го виждала никъде.

http://cgi.ebay.com.my/PARFUM-MINIATUUR-YVES-ROCHER-MAGNOLIA-EDT … 883QQcmdZViewItem

# 143
moonlady71 ,благодаря и весело прекарване довечера!

# 144
kum sprqnite ot proizvodstvo parfumi dobavqm Alhimika na Rochas,koito naskoro si kupih suvsem slu4aino,By for women na D&G,Organza Indecence sushto iz4ezna mai. Rolling Eyes

# 145
някой виждал ли е от Клен доил-но от старите в кръглото шишенце newsm78
Аз също много го искам,обаче лилавия вариант...
и Мон парфюма за който писах...колко целувки отнесох с него Hug

Преди седмица рових из шкафове и открих добро количество от Мон Парфюм...Извикаха се спомени  Blush Определено не е типа аромати, които ползвам в момента, но ми беше приятно да си спомня  Heart Eyes

# 146
Cristobal Balenciaga се загуби преди повече от 5 г. Ей, ако някой ми го намери.... smile3508Говоря за ето този, мъжкия:

# 147
  • Варна
Cristobal Balenciaga се загуби преди повече от 5 г. Ей, ако някой ми го намери.... smile3508Говоря за ето този, мъжкия:

Има го по сайтовете, поръчвах го преди няколко месеца за мъжа ми. По магазините наистина не съм го виждала, нито него, нито дамския.

# 148
  • някъде под слънцето...

Има го по сайтовете, поръчвах го преди няколко месеца за мъжа ми. По магазините наистина не съм го виждала, нито него, нито дамския.
тук все о6те могат да се намерят по магазините  и двата, 4е даже и талисмана ....

# 149
  • Перник
Много отдавна търся ONLY на Givenchi,но никъде го няма(аз поне не го откривам),а е разкошен и не е толкова  стар,мисля,че  беше от 2005 година.

Общи условия

Активация на акаунт