Слънчо грее и се смее, МАЙчо с морските вълни щурее!

• 19 380
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
Ани,свекито очаква всичко да е лошо понеже тя най-добре умее да гледа деца,всички останали не го правят добре(и аз естествено).
А за природата-наистина като гледах снимките малко се разочаровах понеже не е същото...Толкова искам да отида паааааак....

# 241
  • София
мамчета, мерси ви много!
днес мина много приятно! никаква работа почти, утрото е толкова красиво..а и наоколо нали няма почти нищо, само зеленина...красота...обаче наобед като се прибирах оле та мале...софия е преуморена от шума и  жегата....
намерих аз този сайт читанка.бг, но не рових подробно. Thinking.. ще го проуча..
хайде, изстина и кафето май, а и отивам да си вземам мишката малка Simple Smile

# 242
Здравейте най-после и от мен!

Нямам време да напиша един ред, защото сме все в движение. Къщата е с надолу главата, днес ще се опитам малко да подредя, че утре заминаваме на Женевското езеро за една седмица и ние малко "море" да видим. Четох малко по диагонал, но разгледах почти всички снимки. Децата са страхотни! А Йоанката така хубаво позира като истински модел  Heart Eyes. Ирка, супер снимки от Дисни! Заради теб, сега започнах да навивам мъжа ми да водим Килиан там, а той хич не обича такъв род мероприятия. Стискам ти палци за леко раждане!

Змейко, Калина е много сладка с новата прическа  Heart Eyes. Гласувах за вас, както и за Духи разбира се  Peace.

Галя, браво на Мариска за бързото махане на памперса. Много е пораснала и още по-хубава е станала  Hug.

Ето ви малко снимки на Килиан и малко на Георги, да не го забравите : http://s12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/?action=view& … rent=P1090652.jpg от тук започват, паролата е mallorca.

# 243
Благодаря,мамчета,имам нужда от стискане на палци.УЖАСНО съм нервна и подозирам,че не са хормони,а това чакане...и страх.Вчера на прегледа ми казаха,че бебето е обратно и ме изпратиха на видеозон.Ейййй,полетях!Толкова обнадеждена се почувствах,че ще ми насрочат цезарово.Не казвам на мамите с цезарово,че им е било лесно,ама нормалното е кошмар и предпочитах.Да,ама не.Бебето си е съвсем наред-с главата надолу и аз не знам как не ревнах.Ей това се казва бъзла.

Шуши,да ти е жива и здрава "старата" сестричка пък да си мисли каквото ще.И аз попреживявам вече-на 29 ще стана тая година,ама какво пък.Спомням си мама,когато ставаше на 42.Беше облякла една червена рокля,беше се гримирала и каза:42?щастлива съм,че съм си ги доживяла здрава.И наистина-беше толкова красива и млада.

ПОжелавам ти утрешния ден да мине бързо,с хубави спомени и по-малко сълзи за всички ви.

Днес пристига свекърва ми и от утре очаквайте включване по темата GrinningОт сега е започнала да ми разправя как трябвало да родя без упойка,защото ило добре за кармата на бебето и подобни.Да спомена,че тя чете "Диагностика на кармата" на Лазарев и...А познайте какво пише с огромни букви на моя план за раждане:ЕПИДУРАЛНА МОЛЯ.Вече разпитах половината болница на колко см най-късно слагат и т.н.

Не коментирам яслите,защото не знам какво да кажа,нямам никакви наблюдения newsm78Тук са трагични-мръсотия ужасна,няма легла за спане,невероятно скъпо.Бг-те ще ви се сторят рай,повярвайте ми.И разчитаме на това,че на 1 мин от нас има парк и всичките ми приятелки с малки дечица са покрай нас.Та по този повод да споделя.Елф е толкова влюбена в моята притялка Кики,която й е кръстница,че иска навсякъде да ходи с нея.Става страшна драма като тръгнем да се прибираме,защото иска при нея.За нищо не ни зачита с Петър,ако Кики и НИки/синът й,на 3 год/са наоколо.НИто ни търси,нито иска да тръгва с нас,абе изобщо все едно тя й е майка.Забавно ми е,признавам,но се притеснявам вече,че досажда!
Ние излизаме,че после трябва да чистя.

# 244
Лелеееее.... тука с трън да влачиш нЕма какво да закачиш!

Къде се спотайвате?

И аз трябва да си взема от тези книги...
Коя точно препоръчваш Танче, че не разбрах /все нещо съм неразбрала Embarassed/ ?
Препоръчвам ги и трите книги, но понеже Ани не може да намери време и за трите едновременно й предложих да прочете "Как да общуваме с детето".

Днес ходихме с Николчо до яслата. Записването му се изразяваше в ограждането с кръгче на номера му в списъка от директорката.  Shocked
Положението е следното: децата са предимно по-малки от него. Между годинка и половина и две годинки. Ако тръгне на ясла ще го изпишат от нея в края на май и аз пак трябва да умувам кой да го гледа до септември!  newsm78
Ама хайде стига съм ви занимавала вече с моите терзания, ами да взема да ви кажа едно среднощно наздраве!
Може пък някой заблудил се да вземе да се почерпи.  Wink

# 245
Арк-ова,аз ще се почерпя...нал` зна`ш-не отказвам на "наздраве"...макар,че тия дни карам на такова темпо,че вече се плаша...от друга страна децата също издържат на постоянния купон,та явно генетично и на тях сме го предали........За яслите-вие го пуснете Николчо/щом са го и оградили с кръгче-работата е сериозна Mr. Green/,пък то ще се види кое и как-може пък да му/ви хареса..
Шуши-честито със закъснение на сестричката ти/не е толкова страшно и на повечко годинки да си-от опит го казвам-навремето си мислех,че 20 са много,сега и на 30 и кусур пак се усещам млада и вече хич не ми пука/ ...............и дано  днес да си спомняте само хубавите мигове с баба ти....
Ирка-стискам ти палци Praynig......да знаеш,че толкова хора ще го правим,че няма начин да не е леко и бързо...пък и втория път става по-лесно....да знаеш.....да не чакаш много преди да идеш в болницата. Naughty
Ванилка,дано да е все така спокойна и приятна работата Peace...а как се е справила принцеската без теб?
Кате,приятно прекарване на почивката,като се върнеш ще чакаме повече писанко,че напоследък нещо се позагуби......
И още имаше......ама другия път........ Wink

Аз се отчетох Laughing-и отивам да спя,че пак ще си остана само с лека дрямка,но рано сабахлен ще отпращваме към Родопите/ако не се смени първоначалния план,че то при нас все на пожар се взимат решенията,но все някъде извън Пловдив ще се се ходи при всички положения/...
Пожелавам ви приятен и забавен уикенд!И много поводи за усмивки! Heart Eyes Hug  bouquet

# 246
Иииих,Любкееее,тия Родопииии,сън не спа за тях,дано да отидете....

# 247
  • София
аааааааа, как ми се загуби поста, ужас. Не ми върви с това писане и това е. Дано наваксам с четенето и ще гледам тия дни да се организирам и да се отчета.
Приятни и весели събота и неделя на всички! Ще качвам снимки и от нашето море Sunglasses

# 248
  • Варна
Здравейте...
Не успявам да ви прочета, камо ли да пиша.... отварям страницата и седи отворена, ама не стигам до нея.... Tired
Реших да пратя Макси пак на мама за 4-5 дни, че много бумащина ми се струпа, и ще правя ревизия за около период от една година, че станал гаф с клиент пред шефа ... и ще им скъсам задниците ако намеря нарушения  Naughty септември миналата година правих и всичко беше ОК, ако сега не е... да му мислят - няма само аз да отговарям пред шефа..
А съм си изкълчила палеца на лявата ръка, ама е такава болка, че даже едвам пиша сега с нея.. и нямам спомен как е станало  newsm78
Уф май само мрънкам, голямо мрънкало  hahaha
Свеки надонесе разни надуваеми къщи, локомотиви, огромна лодка, още едно малко нещо с формата на сърф-дъска.. вкъщи няма къде да се стъпи от надути предмети  Mr. Green сега трябва мъжо да донесе един самосвал пясък, и да пускаме маркуча от банята и ще стане егати и морето, егати и кефа  Joy

Иркааа стискаме палци за едно леееееко, бързо и безпроблемно раждане!!! И чакаме вече хубави новини  Hug

За яслите - ние ще опитаме и при свеки в яслата, пък дано някъде успеем. Макси ще е по-добре май на ясла, отколкото да го мъкна с мене и да не му обръщам внимание и да му се карам, че пипа документи все  Tired Ама то времето ще покаже, иначе одобрявам иэобучителната част там..
А ви се чудя как стигате до четене на книги  newsm78 Но браво !!!  bowuu Ако искам да чета нещо приятно за мен /не по служба/ - то трябва да е след 12 часа вечер, но тогава просто ще трябва и клепачите с клечки да си подпирам  Joy

Хайде да чистя и приготвям дрешки на Макс, че след час и нещо потегляме към мама и тати  Crazy маааалко чист въздух и почивка от града  Whistling Сега разбирам защо татко и не иска и да чуе да се върне в града /хем цял живот във Варна са изкарали/ - то тука тая лудница, шум, мръсотия ....

# 249
  • София
eх вифче....и аз искам да има време да чета, верно умората е голям враг , ама то в това напрегнато ежедневие няма какво да го коментирам, всички сме на този хал..... да се оправят в работата онези неща неприятни и палеца също!

хайде от зоопарка малко снимки на малката ми мишкам която нарежда едни гумени патета на гърба на айка им и подканя: айде да пинкаш!! Mr. Green
http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1120433.jpg

http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1120421.jpg
тук ядат диня на 2 хапки тези хиповци: http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1120436.jpg
тук слона тропаше с хобот по затворената врата и миа пита: мамо де е ключа? 'защо мамо' питам аз, 'ами да 'твори чичкото на слончето да влезе!' Mr. Green Crazy
http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1120440.jpg

пс: килиан много пораснал, кате, много хубави снимки видях!

# 250
Здравейтеее!
Аз днес съм сама - Дидо е в командировка, детето на гости у свеки.

Танче, мерсаж за книгата!   bouquet И аз време за четене у нас не намирам много, но виж на работа е друго нещо. Един път дори филм гледах.  Rolling Eyes Не вярвам да ми се отвори пак такава възможност, но за книжката ще крадвам по малко време!  Mr. Green

# 251
Благодаря за пол. енергия,ама много е лош този летен вирус  Tired  Жули вече седми ден е болна,днес малко живна,обаче така е отслабнала...Снощи ме тръшна и мен и така зле ми беше днес...пфууууу.Пазете се и децата най-вече,че много трудно минава..

Ирка още си чакам обаждането  Crossing Arms ако тръгнеш да раждаш преди да се чуем,стискам палци за най-лекото раждане.. Praynig

Лони-как само е подстриган Гоги Simple Smile, целувки от нас. Hug Честита ви годишнина,още много такива да има   bouquet
Ана-брат ти наистина задържа вниманието  Party
Ива -разгледах и вашите снимки и тия дето сте кумове  Peace
Ванила-честита ти работа  Peace

# 252
Ауууу,тцъ-тцъ,мами,много ви шарят очите,ейййййй.Тоя брат,Ани,го крий,че страшно стана тука Laughing Mr. Green
Моето свеки е тук вече...затварям очи за някои неща и такаааа.За момента се държим много прилично.
А за раждането благодаря много за палците!Хем ме е страх,хем искам вече да идва и да свършва,че много се изнервих.Честно казано,ако дядо Коледа не беше решил да ни изненада,сигурно никога нямаше да се навия за второ.Искам епидуралнааааааа.Свекървата казва,че се излагам,защото в Библията пишело,че с мъките на майката се изчиствала кармата на детето.То на чужд гръб лесно...
Вифче,пак ли те ядосват бе,аман!!!Да си седнат малко на задниците и да си вършат работата,щото каквато съм зла напоследък,ще дойда и ще размахам метлата!
Мимозка,що бе,пиле така с това диване?Еееее,какъв е тоя вирус?Оф,то вярно,че все не звъня.Направо за нищо не ми остава време,признавам. Embarassed

# 253
Да се запиша пак-носът на Ави пак пълен  #Cussing out
Естествено,че е от яслата беше коментарът...
Казаха ми за едни капки Умкалор-ще ги давам,че да видим...
Мимозке,септември за малко пак да кумуваме ама ни се размина-бяхме резерва  Grinning

# 254
  • София
ирка, стегни се докато свеки е у вас и си запуши ушите Naughty слагам те в червено да ти привлека вниманието и да ме прочетеш, че коментара на свеки разбуни у мен неподозирани чувства Mr. Green

та да си кажа за коментара й за Библията, че такова нещо там не пише, думата карма изобщо пък я няма ooooh!
пише за разждащата жена в старозаветната епоха това, че тя жената ще се спаси от първородния грях чрез раждането на деца....а мъжът чрез труда, който влага в обработването на земята и изкарването на  прехраната... /коментарът е мой, не цитирам дословно/

както виждаш, за епидурална нищо не се споменава  Laughing ти решаваш и действаш, я се радвай, майка ще ставаш за втори път, това е мечта за толкова жени, които са останали с едно не по своя воля..... Naughty

целувки по коремчето от мен Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт