А за природата-наистина като гледах снимките малко се разочаровах понеже не е същото...Толкова искам да отида паааааак....
.. ще го проуча..
. Ирка, супер снимки от Дисни! Заради теб, сега започнах да навивам мъжа ми да водим Килиан там, а той хич не обича такъв род мероприятия. Стискам ти палци за леко раждане!
. Гласувах за вас, както и за Духи разбира се
.
.
От сега е започнала да ми разправя как трябвало да родя без упойка,защото ило добре за кармата на бебето и подобни.Да спомена,че тя чете "Диагностика на кармата" на Лазарев и...А познайте какво пише с огромни букви на моя план за раждане:ЕПИДУРАЛНА МОЛЯ.Вече разпитах половината болница на колко см най-късно слагат и т.н.
Тук са трагични-мръсотия ужасна,няма легла за спане,невероятно скъпо.Бг-те ще ви се сторят рай,повярвайте ми.И разчитаме на това,че на 1 мин от нас има парк и всичките ми приятелки с малки дечица са покрай нас.Та по този повод да споделя.Елф е толкова влюбена в моята притялка Кики,която й е кръстница,че иска навсякъде да ходи с нея.Става страшна драма като тръгнем да се прибираме,защото иска при нея.За нищо не ни зачита с Петър,ако Кики и НИки/синът й,на 3 год/са наоколо.НИто ни търси,нито иска да тръгва с нас,абе изобщо все едно тя й е майка.Забавно ми е,признавам,но се притеснявам вече,че досажда!

......да знаеш,че толкова хора ще го правим,че няма начин да не е леко и бързо...пък и втория път става по-лесно....да знаеш.....да не чакаш много преди да идеш в болницата. 
...а как се е справила принцеската без теб?

септември миналата година правих и всичко беше ОК, ако сега не е... да му мислят - няма само аз да отговарям пред шефа.. 

Ама то времето ще покаже, иначе одобрявам иэобучителната част там..
Но браво !!!
Ако искам да чета нещо приятно за мен /не по служба/ - то трябва да е след 12 часа вечер, но тогава просто ще трябва и клепачите с клечки да си подпирам 
маааалко чист въздух и почивка от града
Сега разбирам защо татко и не иска и да чуе да се върне в града /хем цял живот във Варна са изкарали/ - то тука тая лудница, шум, мръсотия .... 
И аз време за четене у нас не намирам много, но виж на работа е друго нещо. Един път дори филм гледах.
Жули вече седми ден е болна,днес малко живна,обаче така е отслабнала...Снощи ме тръшна и мен и така зле ми беше днес...пфууууу.Пазете се и децата най-вече,че много трудно минава..
ако тръгнеш да раждаш преди да се чуем,стискам палци за най-лекото раждане.. 
, целувки от нас.
Честита ви годишнина,още много такива да има 

слагам те в червено да ти привлека вниманието и да ме прочетеш, че коментара на свеки разбуни у мен неподозирани чувства