Слънчо грее и се смее, МАЙчо с морските вълни щурее!

• 19 390
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
  Heart EyesКате, много сладъки са ти двамката, снимките във ваната много ми харесаха. А банския на Килян е много секси, Йонка ще го ареса Heart Eyes Mr. Green Приятна ви почивка на Женевското езеро!!! Два дена отсанах и ние поемаме към Сан Диего на почивка, нямам търпение.
    PraynigИрка, айде дано всичко мине безболезнено, доколкото може. Моето раждане беше по-скоро приятно, тази епидурална ще я споменавам цял живот Mr. Green След 4 см я слагат при нас и дотогава контракциите не са страшни. На мен ми я сложиха на 5 см. и вече усещах по-серьозно болките, та тъкмо навреме ми дойде. И както казва Кабранска, второто раждане е по-бързо и лесно, дано е така Praynig Много са ми интересни тези ти вълнения и очаквания, не спирай да ги споделяш с нас Heart Eyes
 Днес съм без детето и ми е много странно. Щото ако не съм на работа, то през останалото време съм с нея. Та чак не знам какво да правя и само стоя пред компа и се размазвам от мързел Mr. Green Освен да отида на маникюр и педикюр или да поспя и аз незнам, леле без дете скука било Joy

# 256
  • София
smily, верно си е скука донякъде....свикнахме толкова ного с децата вече..животът е съвсем друг .....

някой попита, но забравих кой  Blush за  миа, ами добре се е представила при баба си, слушала , яла горе долу добре и следобеда си я взех, лесно е така.. някой да те отмени за деня, но и липсва детенцето....отдруга страна е добре разнообразието и заплатката в края на месеца, имаш самочувствие..

олче, къде забегна?
авито скоро да отпушва нослето Peace Praynig

# 257
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ПИПИВ!ЖЕЛАЯ ТИ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА,УСПЕХ В РАБОТАТА И ВСИЧКИТЕ ТИ ЖЕЛАНИЯ ДА СЕ СБЪДНАТ!

Аз,съм без дете и мъж цяла седмица/във вторник ще се приберат/ и не ме е срам да си призная,че не ми липсват.Детето ми нито е болно ,нито нещо по-лошо то се чувства добре и аз така.Времето не ми стига Crazyсега се върщам от вечеря в Щастливеца с добри приятелки.Днес налазих магазините в мол-а,а от Левис един червен суитчър като ме задърпа па не му устоих CrazyТова за мен накратко ходя на работа,излизам с верните ми другарки и като се завърне Божа ще ви я покажа на мама принцеската Mr. Green

Мимоз,стискам палци с Жулката да се оправяте бързо Hug
На Ави нослето да се отпушва,че е мъка голяма.

За яслите ми знаете мнението- трябва да се пробва.Всички деца там боледуват въпроса е как ще изкарват болестта-при Божа беше просто ужасно.В този филм не се вкарвам вече Stop
За тръшкане,мрънкане,самостоятелност нямам проблем-мен и Рени ни слуша,но баща си го прави луд.Днес бях на една питка и там бабата на бебето обяснява как Георги си седял на пейката в парка,а Божа била като стрела на пързалките.Той невъзмутимо си пуши цигарата,а пък една друга роднина,която той не познава мислела да го спре и да му каже,че в най-големият пек на обед на децата им се слагат шапки Mr. GreenПри нас е весело,а дано все да е така Heart Eyes

Да взема да ви кажа едно наздраве Mr. Green

# 258
Сиска благодаря  Hug
Аз нямам никакво време да влизам във форума.

party023 beer3 ето да почерпя.

# 259
честит рожден ден pipiiv !!Много здраве и щастие на теб и цялото ти семейство   bouquet  bouquet  bouquet
Сиске -завидях ти ейййййййй  Laughing
Ива-много сте хубави като кръстници  Peace Ави-да оздравява.
Ирка-мани го свекито,епидуралната е голяма работа ,гук я слагат при минимум 3,5 -4 дотогава се изтърпява.Обаче имам чувството ,че докато не ми се обадиш бебето ще си кротува  Wink

Аз живнах,Жули е леко по-добре,но толкова е отслабнала   Sad направо ми е криво като я гледам...Дано вече да се оправи,че да я охраня..

# 260
Ееех че спокойствие ме е налегнало.От снощи съм без дете защото ме нагази някакъв гаден вирус и успях да кача малко снимки от морето.Другите сварих да ги изтрия предвид моите компютърни умения и сега много ме е яд Mr. Green http://www.geri143495.snimka.bg/album.php?album_id=270199

# 261
Здравейте!

smile3510Pipiiv, честит рожден ден! Желая ти много, много здраве - на теб и цялото семейство! Весел празник! happy bd

Сиске, Сискееее, кой е като тебе! Без дете, без мъж, шляеш се по цял ден, запиваш с приятелки.... ех, пей сърце!  Wink
Мимоз, радвам се, че Жули вече се подобрява - дано по-скоро й минава вече! Пък после внимавай като я охраниш да не вземеш да се тюхкаш, че е много дебела!  Mr. Green

Танче, мерсаж за книгата!   bouquet И аз време за четене у нас не намирам много, но виж на работа е друго нещо. Един път дори филм гледах.  Rolling Eyes Не вярвам да ми се отвори пак такава възможност, но за книжката ще крадвам по малко време!  Mr. Green
За нищо, Ани! Ще се радвам ако ти бъде от помощ....
Брей! Голям късмет си извадила ти в този живот....тц, тц, тц... Докато си беше у дома и гледаше Ивко го караше да ти подлага възглавнички под гърба, сега на работа филми гледаш и книги четеш.....Само трябва да изюркаш някой колега да ти поднася и чай със сладкиш през това време за да е пълна идилията!  Laughing

Аз вчера сложих Ники да спи, па като отпраших по магазините и се оборудвах с една камара дрехи. Обаче какво съм мерила, какво съм правила - един чифт панталони са ми големи Shocked... (принципно това е невъзможно, но очевидно продават и палатки по магазините) и сега ще трябва да правя май някакви корекции по тях.
Като се прибрах вкъщи заварих Ники да рипа по спалнята, а баща му му чете приказки - прекрасна гледка!  hahaha

За днес обаче не съм си измислила никакви следобедни програми и нищо и не ми хрумва в момента...

Весел ден ви пожелавам и много усмивки!

# 262
Намерих аз начина да родя-постовете на Таня ако не го изкарат това бебе,няма кой!Първо с Петър легнахме под масата с оня трън дето нищо не завлачвал,после с панталона... Joy hahaha
Мами,Ванилка, Hug HugЗнаех си аз,че Господ е измислил епидуралната Grinning.Да де,позволил на хората да я открият.Мерси,Ванилка,наистина,успокояващо си е да знаеш.То само това да беше...ама грозно ще е да пиша в темата,все пак е дошла да ми помогне.Вчера за малко да стане ужасен скандал.ПОнеже тя все ме пита какво да ми помогне и аз й казах,че ако има нещо,ще й кажа.И че наистина искам да гледа Елла,защото за мен това е най-трудното в момента.Еее,като се развихри тази жена-защо не съм й давала нищо да прави,тя се чувствала безполезна,ама се сърди ви казвам!А като ме пита кое как и й кажа пък започва да ми обяснява,че е глупав този начин/примера е защо да слагала изгладените дрехи на децата на плота в кухнята,а не на дивана.И като й казвам,че на дивана сяда всеки с мръсни дрехи и трябва да го изчистя-вманиачавала съм се,това било прекалено Crossing Arms/И куп други неща,които аз просто правя по различен начин.Нямам й доверие,да,нямам на никога,че чисти като мен,колкото и глупаво да звучи.И в момента не това е помощта,от която имам нужда,ама върви обяснявай.Елла била лягала ужасно късно,вярно е,признах го,говорихме,ама като ти се повтаря по 100 пъти,каква полза.Вчера легна гладна,ама по-важно е да е навреме Crossing ArmsВсе едно ние сме най-нескопосаните родители.И като ни даде съвет,ако не стане както тя иска,значи сме грешни.Не става така!Аз може да не съм най-добрата майка на света,но имам щастливо дете и това е най-важното.Ей,нямаше да се оплаквам и ей ме на,извинете. Embarassed
Сиске,това червеничкото със здраве да си го носиш и ще може ли само да подканя за малко снимчици,Танче,че и ние да се порадваме на покупките?
Пипиив,Честит рожден ден!!!Няма нищо,че нямаш време!Ние не сме те забравили и ти желаем да си здрава,щастлива и обичана!  bouquet

# 263
Ей Ирка ти май за моето свеки си писала да знаеш LaughingИ тя по едно време се беше затръшкала,че се чувствала безполезна и на чуждо място като дойдела в къщи ShockedАми че е на чуждо-вярно си е,но за работа не можеш я хвана каквото и да става-само на думи го докарва.Само един пример,че ако почна да пиша няма да мога да спра-живеем на две пресечки и като и се обадим че ще излизаме и трябва да гледа Любо никога не го взима у тях защотоне можела да се наспи,а идва в къщи и като се върнем си тръгва даже и да е 2 през нощта.Но явно така ще е в този живот.Гледай с мъжа ти да се разбирате.Иначе за останалите неща-грешен подход и т.н-това е майка ми.Явно свекито ти е събирателен образ на лошите черти в хората hahaha

Късмет и леко раждане ти желая  bouquet

# 264
  • София
ирка, радвам се   Heart Eyes
на свеки й дай елла да я занимава и да не се чувства безполезна  Mr. Green

танче, умори ме с палатките  Joy

# 265
Такаааа... пак съм аз!
Виждам, че моите постове се отразяват положително на вашето настроение, та ще ви споделя една съвсем пресна случка - от преди 5 минути! Simple Smile

Ирка, специално за теб с пожелание за леко раждане:
Та, изпращам аз моите мъже на традиционната им вечерна разходка с трамвай. Тази вечер с маршрут до гара "Подуене" за пряко наблюдение на пристигащите и заминаващите влакове.
Тръгват двамата герои. Отивам аз в кухнята и започвам да върша присъщите ми задължения - миене, чистене....
След 2 минути ги чувам, че се качват по стълбите. Влизат, бащата държи сина си в ръце и казва: "Ела да му почистиш колената, че падна и се претрепа жестоко." (тук аз си представям ожулени колена до кокал с придружени кървища и висящи меса)
Тъкмо тръгвам към кухнята за помощни материали като кислородна вода и памук, когато усещам, че детето въобще не реве. Поглеждам му колената - те дори не са одраскани!!!! Имаше просто пепел по тях..... Та, зачистих я с една мокра кърпа и претрепаният ми син тръгна отново за така бленуваното си пътешествие с трамвай!

Желая ви приятна вечер и дано нямате тъй жестоки инциденти като нашите!  Mr. Green

# 266
Танче, споко, такива жестоки инциденти са рядкост при нас. В сравнение с вашия случай , са си епизоди от филми на ужасите.  Mr. Green
А за този колега с чая и сладкиша направо ме размечта. При мен колегите са кът и то все дърти. Но пък като започнах работа и чистачката беше поела някаква незнайна инициатива - в продължение на два месеца всяка сутрин имах розичка на бюрото. Ей, голям кеф! Но сега не знам какво се случи, май ще да е минал сезона на розите.  newsm78

Днес деня прекарахме на пикник в гората. Много релаксиращо ни подейства.

Ирка, нормално е сега в твоето състояние свекърва ти да те изнервя малко в повече. Леко раждане! Очакваме бебчето с нетърпение. Представям си какво екзотично име си и замислила.  Wink

ПИПИИВ

Последна редакция: нд, 03 авг 2008, 22:47 от А н и

# 267
  • Варна
Ей... днес няма едно кафенце и аз с превързаната ми ръка ще ви сложа по едно  Mr. Green

Макси го оставихме на село, уж за да работя спокойно тази седмица, ама не знам и това дали ще мога. Пръста ми е с размерите на сурова наденица, почти син, оттекъл и болииииииии.... Слава богу не е счупен, според снимките и доктора... но съм превързана и не трябва да си движа ръката, сега като кълвач чукам тука по клавиатурата  Mr. Green

Честит рожден ден на Пипиив!!!   bouquet на патерица
Жули да е здрава, пък ще си заглади косъма  Peace
Танче, давай постовете  Peace
Ирка, спокойно мила... не се впрягай. Просто се усмихни на свеки и погали коремчето... за теб   bouquet Heart Eyes Hug

# 268
Вифчееее как го направи това с пръста бе  Shocked

# 269
Какво става не знам, но от една седмица детето все е болно. Първо имаше температура, после дойде разтройство, а сега е със сополи и кашля. Така не сме боледували не помня откога. Когато е буден ми е на ръцете и го нося, а сега заспа по никое време. Оплаках се.
Дано всички болнички да оздравяват. Praynig
Ирка дано всичко е наред и въпреки това си искай упойката. Мен ме беше страх докато ми я сложат и после вече нямаше проблеми. На свекито не обръщай никакво внимание. И да ни зарадваш скоро със добри новини.
Таня Hug
Честит рожден ден на Пипив  bouquetБъди жива и здрава и много обичана.

Общи условия

Активация на акаунт