Слънчо грее и се смее, МАЙчо с морските вълни щурее!

• 19 401
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
Пиле, много неприятно. Дано скоро да се посъвземете от грипа и да успееш да си починеш.
Пожелавам бързо оздравяване на болничките.

В къщи е като след тайфун. Кристиан се събуди в 7, а майка му си легна в 2, че имаше работа.
Мъжът ми е взел ключовете от моята кола и ще си седим в нас. То и без това в този дъжд не ми се излизаше.

Това е последната ми седмица в офиса. Хем ми се ходи там, хем ми се седи в нас.

Навън грейна слънце. Май днес ще е хубаво времето, въпреки бурята сутринта

# 76
Хайде пратете дъжда насам!  Mr. Green

# 77
Хайде пратете дъжда насам!  Mr. Green
Оооо, той отдавна тръгна към вас!
Тук от 11 часа преди обяд напече яко. Навън е адски задушно!

# 78
Ани,спокойно.....идва към вас...тук беше по-обед и опредлено сега се диша по-леко/е не е 18 градуса,ама след тоя мор дето ни мори последния месец-и на двайсет и няколко къндисахме Mr. Green/
Пиле,кураж ти желая......дано да се оправяте бързо....пък като се оправиш-за снимките...таковата Embarassed,ако може,ако не те затрудняваме Wink
Виф,вие диетка пазите ли още или си яде обща храна.....пробвай с ориз/бял,без много подправки/ или ако успееш да прекараш оризовата вода/от варенето му/...другото за което се сещам,че много помага са дренки или компот от дренки/май вече трябва да се намират узрели Thinking/
Руми и мойто диване не се залисва лесно,но като чета/и той е в кошарата/-слуша...иначе само бучи пръста в картинките и мучи заповедно-демек,да казвам кой е там...и аз имам ли избор- казвам,но на 597 -я път вече звуча малко поизнервено/особенно ако зацикли на едни  и същи герои/..а днес се опитвахме да рисуваме с флумастери-да не ви казвам,как приключехме тая образователна програма-допреди малко търках и се опитвах да залича следите........особенно по неговата муцунка...и предполагам,че поне в следващите седмици ще рисува основно с моливи/че пастелите много ги яде и също са извън плана/
И накаря да Ви се похваля,какъв си имам аз помощник-понеже Иво не дава да го храня от много време и уж се справя,ама като се понаяде и се почва с песните и танци на народите,което води до омазване на пейзажа-та от едно известно време батко му доброволно се е заел с неговото дохранване-и се справя направо професионално-а пък малкото диване яде,каквото и да е,стига да го дава батко....така,че в скоро време аз смятам да щракам с пръсти по цял ден,пък те ще се отглеждат взаимно/`щото и Ивайло помага на батко си-подава му играчките,носи му разни неща,полива го с душа в банята/......та мойта е вече лесна Laughing

Арк-ова,изпревариме с прогнозата за Шумен Crossing Arms

# 79
И накаря да Ви се похваля,какъв си имам аз помощник-понеже Иво не дава да го храня от много време и уж се справя,ама като се понаяде и се почва с песните и танци на народите,което води до омазване на пейзажа-та от едно известно време батко му доброволно се е заел с неговото дохранване-и се справя направо професионално-а пък малкото диване яде,каквото и да е,стига да го дава батко....така,че в скоро време аз смятам да щракам с пръсти по цял ден,пък те ще се отглеждат взаимно/`щото и Ивайло помага на батко си-подава му играчките,носи му разни неща,полива го с душа в банята/......та мойта е вече лесна Laughing
Е това да се чува!!! Изкара я ти твоята. Трудно беше до сега, ама вече няма да имаш никакви грижи. Ще си лежиш на диванчето, ще ги юркаш да ти носят възглавнички да си подпираш гърба, ще ги караш да ти правят сутрешното кафе и закуската, пък може и някоя и друга приказка да ти прочетат!  Laughing

Арк-ова,изпревариме с прогнозата за Шумен Crossing Arms
Е как няма да те изпреваря, като седя пред компа, все едно че нямам никаква друга работа, и дебна кой кога ще се разпише!  Mr. Green

Боби, стискам ти палци Гоги бързо да се оправи, защото въобще не ми се мисли как се чувстваш ти и горкото детенце. Явно свекърва ти не е с всичкия си - направо е за яко ТЕПАНЬЕ, както се казва по нашия край!
Виф-че, ентерола се дава за обезводняване, а не за спиране на разстройството!!!!!
Така, че пробвай от предложенията на Люба. Може и печени картофи да му даваш - те също затягат. Сурови моркови да яде - също затягат, банан, ябълка по малко. Дано скоро се оправи и Макси!
Ели, Елиии, давам и мило и драго да си стоя един цял ден вкъщи, ама никой не ми позволява! Така че - стои и си почивай, пък на който му се играе да излиза на двора и да си беснее на воля (поне имаш тази екстра). Wink

Хайде аз да си вдигам задника, че имам важни дела в куФнята!

Лек и прохладен Ви го желая!  Party

# 80
АА, Люба я очакваме с още едно попълнение. Че после ще има да да си лежи на диванчето и да се подпира с възглавнички ,като мен едно време!  Mr. Green

Пък за времето, тук пече яко! Много бавно се придвижва тоя дъжд, то с тая скорост към края на седмицата ще е до морето, а път тоя уикенд пак смятаме да навестим моренцето.

Grinning Само докато изчетох всички рецепти за Макси и ме хвана запека! Дано да се оправя и той по скоро. На Пилето пожелавам повечко кураж и нерви, да издържи в това изпитание. И Гого да се оправя и най - вече да не се стига до болница!

# 81
Grinning Само докато изчетох всички рецепти за Макси и ме хвана запека!

Е да започваме с рецептите за разхлабване тогава...  Mr. Green
Ако имаш нужда - казвай!  Laughing

# 82
Привет!

Я да сложа аз едно следобедно кафенце:

Стискам палци на Гого, Алекс и Макси да се оправят по-бързо и кураж на мамите.

Вифче, когато Гого беше с много упорито разстройство, което продължи почти месец, освен Ентерол /който съдържа бифидобактерии и служи само за възстановяване на чревната флора/, давах и Смекта - за спиране на разстройството.Същевременно беше и на диета, но тъй като не ядеше нито ориз, нито картофи бяхме минали на лечебна Хумана, много добре се отразява на стомахчетата им. Стискам палци Макси бързо да се върне към обичайните лудории.  Peace

Купихме на Георги басейн с доста голям диаметър и учудващо се събра на терасата, сега е голям купон и по цял ден не иска да излиза от там.  То е гмуркане, пиене, търкъляне... Само дето на мен ми се спира тока да го напълня и изпразня, та се изхитрих и го завивам с найлон.
Най-новото му забавление за навън пък са тебешири. Оня ден му купих от книжарницата и падна голямо рисуване по асфалта, така поне 1 час има мир и любов.

Шуши, то да има свестни снимки, да покажа, пък повечето ги правих в движение, като спрем, мен няма кой да ме снима  Sad, че Динко много не се сеща, а и престоя ни там, ако може да се нарече такъв, беше на един юруш. Та в общи линии, като погледнах апарата, няма нищо свястно за показване.  Rolling Eyes

Хйде студения фронт дойде и при нас, взе да духа заплашително силно. Какво ли ще е до довечера. Ани, дръж се идва и към вас.  Laughing

Спокоен следобед от мен!

# 83

Joy Joy Разсмя ме!  
Аз влизам в графа "идеалната жена", защото такива работи,като ходене по голяма нужда, са ми чужди!  Laughing

# 84
  • Варна
Ееееее убихте ме с тези WC варианти на нашата болест  Joy
Ани прати малко от тоя зап.к дето те хвана покрай рецептите, че при нас е зле положението...
Макси освен, че е на диетично хранене включващо солети, сухар, обикн бисквити, хляб, вода и сок от компот, той всъщност и не яде май... Днес е изял на обяд 4-5 хапки хляб само за цял ден. Аз мислех, че Смекта не се дава на малки деца, защото им дава обратен ефект - запича рязко. Но сега четох в нета брошура и други мнения - та съм приготвила като стане от сън и това мъчение. Мисля и една "супичка" или по скоро булъонче от морковки и картофки да му спретна пък дано има ефект. Ориз не иска и да подуши.... но ще пробвам с моркови - покрай тях може и да мине...
Днес тука е голяма жега... да видим и ние кога ще дойде хладното...

# 85
 Joy Joy :35:E,Ани ти пък мен разсмя...аз явно съм доста далеч от идеалната...и ССФ не съм...абе прав беше навремето един познат дето ми каза,че поне руса да бях/ че според него идеалните жени били блондинки/......та има да се усъсвършенствам още доста Mr. Green
Виф,стискам палци да се "затегне" положените.........,но знам ,че е неприятно и особенно ако сте без памп Sick
Лони,Танче,понеже стана дума,то май само на форумските срещи се снимаме една друга,че то и ние сме същата история-вкъщи аз отговарям и за снимането/освен за почти всичко останало/,та ако искам да ме има запазена за поколенията се налага да намеквам,напомням,натвърдвам,навиквам....и в крайна сметка ако все пак има снимка- излизам като някаква злобна лелка-та внуците ще останат с погрешни впечатления за баба си след време,ако съдят по фотосите.Та аз предлагам да вземем да спретнем някоя срещичка с цел заснемане на мами.
А,по въпроса за моето лентяйстване-наистина след третото/или последното,че не се знае кога ще се спра/ ще съм построила комунизма и белким тогава взема да "вържа малко мръвка и замясам на човек"/това беше мечтата на баба ми навремето/.....пък и нали пълничките хора изглеждат по-добродушни/та пак заради внуците да го докарвам на фасон Wink/

Ох,спирам се,че и днес пак обсебих темата....ама тук пак се навъси и отива на дъжд..та катоняма разходка,нали знаете къде си уплътнявам времето. Embarassed
Лека и спокойна!

# 86
....пък и нали пълничките хора изглеждат по-добродушни/та пак заради внуците да го докарвам на фасон Wink/
Лелееее, по тази логика сигурно съм най-добродушния човек на земята!!!  Mr. Green

Ох,спирам се,че и днес пак обсебих темата....ама тук пак се навъси и отива на дъжд..та катоняма разходка,нали знаете къде си уплътнявам времето. Embarassed
Лека и спокойна!
Каква лека и спокойна от 18 ч. пожелаваш?????
Я стой тука да си уплътняваме взаимно времето, че и тук е едно такова никакво - ту се кани да вали, ту му разминава... та сме у дома и се въргаляма кой къде намери - по земя, по легла, по дивани...

Joy Joy Разсмя ме! 
Аз влизам в графа "идеалната жена", защото такива работи,като ходене по голяма нужда, са ми чужди!  Laughing
Склонна съм да повярвам на това твърдение. Щото у вас само Дидо мие банята, значи само той си я ползва!  Mr. Green

Май аз трябва да престана с постовете, че като гледам - днес прекалих!

# 87
Танче,погрешно си ме разбрала-тук съм ама се възпирам да пиша още,че и аз освен някоя колосална простотия друго не мога да сътворя след ден като днешния-три пъти се обличам и приготвям за излизане и трите пъти или някой идва или завалява/ а трябваше да са пазарува/.....и накрая сготвих с подръчни мат`риали......Макар че, срам,не срам-ако има желаещи за наздраве,макар и с големи угризения-ще се разпиша пак....

# 88
Какъв срам, бре Любче???
Аз съм на бяло вино от преди 2 часа.... от 16 часа насам.
Ами скучно ми е, какво да правя сега... Пък хладилникът е пълен със студено бяло вино, останало от рожденния ми ден!
Та ти казвам НАЗДРАВЕ!

# 89
  • София
a такаааа, от 4 следобед бяло вино се лее  Mr. Green
танче моме, николчо няма ли да тръгне на забавачка,а ти да последваш моя работне пример  Mr. Green
мамите хаджидимитровски откога работят, само ние с тебе се ширим из майчинството и широките улици Crazy
приказвам си аза, ама хем ми се тръгва, хем се настройвам на полусъединител още.... хем искам, хем не ми стиска, ама последни дни ми са на разположение,няма за къде да се скатавам вече! само днес гледам лоши момчета 2 с уил смит моя любим екшън и комедиен актьор, докато щерка ми сама се зачела в книжката за шишарко и коментира обувките на злата лисица Heart Eyes /Тая лисца има буки чеени - тази лисица има червени обувки/ и Мамо , икам тея буки буя - това вярвам го разбрахте Blush

Общи условия

Активация на акаунт