Слънцето силно нека си пече, отслабнала Дюканка отива на море - 115 тема

• 55 269
  • 983
  •   1
Отговори
# 705
Много сори, че пиша тук, обаче другите теми, където искам да помоля за съвет са заключени!!! Може ли някой да ми обясни ЗАЩО след като свалих общо 6 кг. в І-ва фаза и до втората седмица на на ІІ-ра фаза, СЕГА СЪМ КАЧИЛА 2КГ??? Спазвам си режима много стриктно и бях на седмото небе от щастие, а сега направо ми се плаче /като имате предвид, че до МЦ имам цели 2 седмици   Cry Cry Cry
Здравей nelsun, значи аз задържам килограми или качвам, когато съм в ПЗ. Сега съм +1кг. Установих, че при мен това е от доматите и от соления таратор, но след като мина на П продължавам да свалям. Напиши какво хапваш и момичетата ще ти дадат съвет, да не би нещо да изпускаш.

Някой питаше за разбиването на белтъците. Аз слагам стевия на прах и се разбиват перфектно.

Филюдка, честит рожден ден! С тия целувки все ми напомняш за една песен,  с която те поздравявам - This kissПък ти си пожелай, с кой да е тази целувка, нали имаш рожден ден. Simple Smile

# 706
# 707
  • Overijse, Belgie
До първата гала вечер имам още 4 дни, но от вълнение от сега си подготвям менюто  Embarassed
Искам да питам момичетата в 3-та фаза - ужасно ми се яде пица на Dr Oetker (от тези замразените), мисля да хапна половин на гала вечерята (175 гр). Намерих такава с 50% по-малко мазнини, т.е. за 175 гр мазнините са 10 гр. Въпросът ми е - тъй като гала вечерята е част от режима и начин да се въведат "забранени" храни, които после ще бъдат консумирани през 4-та фаза, дали е добра идея да взема от тази с по-малкото мазнини или да ям нормална? Мисля и един сладолед 100 гр да сборя + 1 часа портокалов сок без захар. Много ли е за гала вечеря?
Искам да уточня, че свалих 5 кг (толкова ми беше целта), но това стана за повече от 6 седмици (ееее, голямо съпротивление, голямо чудо, аз очаквах да стане по-бързо!).

# 708
VK, biborana, vani_nik, Kатя* (радвам се, че се запознахме вчера  Hug), bermudez
Благодаря ви, момичета!   bouquet

# 709
ros4enka мерси  smile3525

# 710
  • София
Преди малко чух по телевизията реклама на списание по- здрави. Доцент Байкова срещу ДЮКАН ЗА И ПРОТИВ ПРОТЕИНОВАТА ДИЕТА.  чудят се вече с какво да си вдигат рейтинга тия хора

# 711
  • Бургас
Здравейте,мили дюканстващи!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ФИЛЮДКА!Много здраве,късмет и сбъднати желания! Tada baloni

Не съм ви изчела,връщам се.

# 712
К.Савова и Дори /Био киселото мляко Домлян , което сте показали е с био етикет. Нямам идея дали в БГ био храните и био манията е започнала, но тук е масова глупост и струват по-скъпо. А Домлян/ фирмата производител/ и заедно с Паладин са конкуренти за кисело мляко с марката Echt Bulgara jogurt в превод истинско българско кисело мляко. Та се бият и карат тук за една опаковка с един дядо с калпак.И понеже Паладин помня от по-дълго време ,а  мисля, че е тяхна идеята за опаковката и името,  спечелиха и борбата. Следователно това ще да е новия продукт на домлян. Млякото е по правило хубаво, домлян имат фабрика в Германия, а немския пазар ври и кипи от кисели млека , приготвени от обезмаслено прясно.
Само да кажа, че пуешките филета/ както и пилешките / не е необходимо да се размразяват! И да питам > няма ли в България пресни пуешки филета?

Мма Рамотсве, видях, че за кълнове питаш, но нямам идея,Според мен стават. Както и бобови кълнове, които смятам да си купя от тукашния китайски. Това ме навежда на въпроса > Става ли бамбук и китайските гъби? Не намерих някъде в книгата опровержение към приложението на маринованите зеленчуци  newsm78 Кофтито на китайското е, че трябва да го правя някак на фантазия без мазнина,дали ще удря на китайско?? newsm78  newsm78
Коте, писах ти лично за плодовата екскуиза, да не дразня целия форум  Embarassed
Катя, мерси, че обърна специално внимание на моите постижения. но да знаеш и други са се зарадвали и мислено са ме похвалили, просто не ме споменават да не спамят .  Laughing Така, че аз не се сърдя, ако някой не ме похвали.

Сега отивам да си правя майонеза. И като стане, ще ви светна за трика  Mr. Green / Разбирайте, че ще бия, докато стане/ Само да кажа, че мъжа ми е готвач по образование и не може да се излагаме !! Laughing

# 713
До "blueberry_pie" - Kакто казва "Бърди" - мен не ме слушай. Който ме е послушал, далеч не е стигнал..

До "Бърди" - Търси ми само Готвачка.. аз печка обещавам да набавя на мига Simple Smile

До "VK" - hahaha

# 714
  • Бургас
И понеже дочетох -ЧЕСТИТО ДВЕ ГОДИНИ НА ФОРУМА!БЛАГОДАРЯ,ЧЕ ГО ИМА И НА ХОРАТА,КОИТО ГО ПОДДЪРЖАТ!!! Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 715
               Честито и от мен 2 години на форума! Като се замисли човек за тия две години колко дебеланки са си обърнали живота на 360 градуса, отслабнали са, добили са самочувствие!  Не зная коя е първата жена, която е открила този форум, обаче от сърце й пожелавам много здраве и успехи във всички начинания.
                Надявам се още много години да просъществува този форум и да направи много жени  - млади и стари щастливи!  Благодаря на жените, които полагат толкова много грижи форума да бъде на ниво, актуален и интересен. За това, че подават ръка на всяка жена, без значение от възрасатта, народността и мястото където живее. МОМИЧЕТА БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И ВСЕ ТАКА ДОБРИ!
                 ФИЛЮДКИ и  Hug Hug Hug Hug Hug Hug за всички ВАС!

# 716
  • София
Тунинг, нито си ми дал твоя снимка, нито си задал ТТ данни на Готвачката - ееее, много искаш от мен, пък много малко насреща  Joy

# 717
Ами хайде дано са ви били сладки целувките Wink
Лека нощ засега, като произведа нещо за пред хората, пак ще ви почерпя  Hug

# 718
До "Бърди" - Ееее.. насреща не е малко, как? Цели 116 килограма съм Simple Smile За снимка - давам по "ICQ" при интерес! А за Готвачката - нещо ей такова искам да е: Натисни точно тук или такова: Натисни точно тук

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 00:39 от tuningmania

# 719
Явно никого не слушам, защото сега докато си приготвях П храна за утре, хапнах няколко от пилешки кюфтенца (нещо не стват много вкусни, вече трети път ги правя, все нещо променям, но уви!)и последния зеленчук. Много ядох днес, ама така е преди цикъл. А какво ще става от утре, когато започват 5 дни П - не знам.
Както казва Цоци, щом съм режимна, всичко е шест.
Сега разбъраках едно кисел мляко с 2л трици и малко степче и го оставих в хладилника да се кисне за закуска -  мюслииии ураааа!

Общи условия

Активация на акаунт