Слънцето силно нека си пече, отслабнала Дюканка отива на море - 115 тема

• 55 270
  • 983
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте и от мен.За около седмица бях без кантар и се чувствах спокойна Wink,но до днес.Качвам се с огромно желание на кантара с надеждата за едни гооолям минус и виждам,че не съм свалила и грам.От последното ми теглене са минала 12 дни без резултат ::пак задържам.Относно храненето съм си режимна,замислям се какво съм яла и забелязах,че тези дни приемам по-малко количество протеини,отколкото съм приемала преди.Продължавам напред.

# 751
Добро утро, дружина!

Днес сутринта кантара пак ми показа 6-ца отпред, значи вече затвърдено. Днес обаче почвам ПЗ, дано да няма неприятни изненади.

Честита годишнина на Дюканската дружина! Специални благодарности на всички допринесли толкова хора да постигнат мечтите си.

Лек и успешен ден с много минуси!

# 752
  • София
Честит Рожден Ден на темата  baloni
Искрена благодарност на хората, които толкова време се грижат за всички новодошли и отговарят на едни и същи въпроси по незнам колко пъти. Аз чета темата от 2 години близо и просто завиждам на Шерифа за търпението и желанието.
Около мен нищо интересно чакам МЦ, но кантара беше мръднал лекинко надолу де (надявам се да сменя лентичката тея дни)

# 753
  • София
Честита 2-ра годишнина на дюканската ни темичка! Желая още много свалени килограми на всички!

# 754
  • Бургас
ЗДРАВЕЙТЕ,ВСИЧКИ!

Вещи - Първо към теб се обръщам,ти си широко скроен човек и не трябва да приемаш присърце думи на дребнави и злобни душици!Ти знаеш колко много са хората около теб и от нашего брата-дюканстващите,които са очаровани от теб и от твоята помощ!А Тунингмания е прав,че всичко се връща в живота.Плюй и отмини!

Желая много минусчета и добър и усмихнат ден!

# 755
  • София
Чудех се дали да пусна в рецептите изварения ми кейк, защото изчетох толкова много рецепти накуп, че не съм сигурна дали я няма някъде вече. Затова я пускам тук, вие кажете дали да я пиша и там:

На 250 гр обезмаслена извара Фитнес на Дедо Либен (1 пликче) слагам 5 яйца и кисело мляко на око (около 1/3 кофичка), диетична сол и шарена сол. Разбивам хубаво с вилица. Изсипвам в тънка висока тавичка (аз ползвам от малките за тесен правоъгълен кекс) и слагам в нагрята на 200 градуса фурна. Не знам точно колко време, но става жълтеникаво-кафеникав. Леко се надига, не много. Хубаво е да е в дълбок съд и да не прекалено изпечен, защото иначе става тъничък и с дебела коричка, а всъщност вкусното е вътрешността.
Аз лично това количество го режа на парченца като за 2 хапки едното и ги слагам в кутия в хладилника. Гледам да го ям за около 4 дни, заради многото яйца, но първия път, когато ги направих, ми бяха толкова вкусни, че половината ги изядох наведнъж.

# 756
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕМАТА bigdance2
Благодаря на хората които са я създали и на Вещи, за неуморния труд по поддържането на темите.Това изисква доста време и нерви. Hug  bouquet

Вещи много ми стана тъпо ,като ти прочетох поста. Sick Мисля ,че трябва да си много злобен и безчувствен ,за да нападаш една майка използвайки децата и. #Cussing out Не обръщай внимание на хорската злоба ,никога няма да можем да я избегнем напълно. Peace

Аз да се похваля както се надявах днеска съм твърдо -1 кг.Дори видях 93 ,но си сменявам линийката на 94 или -10 кг.Много съм щастлива. LaughingОтивам да си променя линийката ,и ще помоля Вещи да ме коригира и в табличката.Много го обичам този момент. Crazy
Сега отивам да поработя,но ще ви държа под око ,да не правите глупости ейййй.  Crazy

# 757
  • Варна
Вещи,не обръщай внимание на злобни подмятания,а приеми нашите прегръдки и обич,а колкото до децата,само който ги няма може да обижда чуждите,а ти лично заслужаваш поздрави за това ,че си родила и отглеждаш три-пожелавам ти да са винаги здрави. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 Злобните хора не заслужават дори да ги споменаваме.
Моля се да не се отказваш и ти да пишеш,защото форума ще загуби много от това.
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 758
Добро утро!
Давам линк към статията, побликувана в списание "По-здрави" - задочен спор между д-р Пиер Дюкан и д-р Донка Байкова - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=259938 - втората снимка. Пълно интервю с д-р Дюкан ще излезе в бр. 7 на списание "Жената днес".
Лек и испешен ден на всички!   bouquet

п.с. Всички, които ще идват на голямото дюканско събиране на 27ми в Лъчони - резервацията е на името "ДЮКАН"

# 759
До "ВСИЧКИ" - Добър ВИ Ден!

До "MimSss" - Ето моя снимка:
Laughing

До "Цоци" - ТИ от 4-5 месеца си на Диета, а аз какво да кажа с няма и месец? Не съм ли достоен за Уважение? А за домашните - защо и ТИ не се отнесеш към спалнята? Може да стане интересно

До "amsimom" - Малко дъждовен ден ли? За ТЕБ не знам, но аз за да ида до магазина, трябва да си взема шнорхел  sport027

До "Бърди" - Имаме сделка! Ще ТИ търся. Даже сега се сещам за един, но не е на 35 а на 51 - Баща ми Simple Smile Но него май никоя Жена не може да го изтърпи.. което от друга страна обяснява факта на кой съм се метнал Sad А за кантара - мръдна малко, да. Но не смея да се хваля все още..

До "svidni4ka" - Последната ми Приятелка, също не заставаше до печка, пералня, прахосмукачка и така нататък "уреди за мъчение", но това не пречи една година, след като ТЯ ме заряза заради друг, аз все още да съм готов на ВСИЧКО, за да си я върна. Така, че..

До "blueberry_pie" - Като се накиснат триците в кисело мляко от вечерта, набухват ли?

До "bellezza" - Наистина ще са ТИ много тегави тези 3 килограма. Сгурно няколко месеца ще ТИ трябват. Но не се предавай, макар, че като си представя как изглежда 53 килограмова Мацка, направо ТИ се чудя!

До "Atrakcia" - Голями интриги има - само им се чудя на Жените, докъде могат да стигнат от завист..

До "Mma Ramotswe" - Аз съм мазохист - не ме мисли. Както показва Живота.. Обичам да ме Лъжат, съгласен съм и да съм Втори Sad

До "Cara_mel" - Много задържаш май. Колко килограма си?

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 10:15 от tuningmania

# 760
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добро утро Принцеси-Дюканеси и Принц (1 брой)  Mr. Green
що добро утро ли?  Crazy ами сега ставам - Цоциииии, завиждай  Heart Eyes

м'ого убаво се спи на дъжд  Hug  ей тъй http://www.youtube.com/watch?v=9muzyOd4Lh8

няма да коментирам и пак няма да чета предишните странички; нИ щЪ пък   Crossing Arms искам да ми е хубаво

Heart Eyes Heart Eyes честит юбилей на всички  Heart Eyes Heart Eyes
http://www.wondercliparts.com/anniversary/graphics/anniversary_graphics_03.gif

джури -   newsm51 newsm51

hahaha hahaha Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.   Joy

# 761
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!
 Честит рожден ден на темата!   bouquet

Нищо не съм чела (почти де) минавам само да се оплача - гадния грип ме повтаря само, че този път с всички екстри, ще ви спестя подробностите. Сега съм посвалила температурата и съм събрала малко силици да пиша за да си се оплача. Ми вчера си бях съвсем добре и понеже си пропуснах реших да си я правя вечерта, тъй или иначе имах среща в пицария, та да напрвя първата си истинска гала. Ми всичко точно поръчах си някакви нережимни неща и бира и почти нищо не ядох, изобщо не ми се ядеше, само пиенето си изпих и сама се учудих на себе си (е после ми се изясни картинката). Приключихме срещата и както се прибрах все едно някой с чук ме удари по главата, едва си стигнах до леглото, а от там нататък няма да ви описвам. Та така, егати и галата, сигурно съм олекнала от снощи поне с 1 кило.

Уф, оплаках си се не, че ми олекна, ама аз да си помрънкам.  Confused

Лек и режимен ден на всички и да се пазите, че грипа е пълен отврат!   bouquet

# 762
До "Не съм" - Ей, внимавай да не се гътнеш Hug

# 763
  • София
Хммм, от тая статия на Байкова някой разбра ли нещо? Аз хич. Благодаря на chervenokoska, че я пусна, мислех да си купувам списанието, сега не виждам смисъл …

# 764
Добро утро Дюкански народе,  Hug

Честит дъжд Party.   Goody   Hug, благодаря за поздрава. И ние с бебка до сега спинкахме под дъждам страхотно е! http://www.youtube.com/watch?v=IakDItZ7f7Q
Аз имах гости уикенда, мотахме се по разни басейни, та хич не съм отваряла компютъра. Сега си взимам от ароматното кафенце  Simple Smile и отивам да ви изчета  Hug

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 10:42 от маграт чеснова

Общи условия

Активация на акаунт