"Симеоновска" диета, за секси дупета! - 17

• 19 785
  • 313
  •   1
Отговори
# 165
.. ама да ви кажа мн се харесвам как изглеждам - какво ми става не знам  Blush
Joy Много ми е познато  hahaha Такова оглеждане във витрините и всички огледала в нас никога не съм се оглеждала - Ма, съм убавица! Пу-Пу-Пу!  newsm03
Леле, голем смех!!! Днес се видях с един приятел от детските ми години (тогава прякора ми беше "щеката" - има ли нужда от пояснения) Не беше ме виждал малко повече от 3 седмици и направо занемя  Shocked Оглеждаме от всякъде и ми вика "ти си заприличала на тия то рекламата за тънката тарифа. Направо като едно врем си"  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Е, отбеляза, че някой неща са си още на мястото  Blush , но направо ми идеша да  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 , както си бях на улицата. Е, направих едно завъртане, ама ... лекинко
Много   love001  love001  love001  love001 и само изцъклени погледи да ви съпровождат.
Я, да видим кой щеше да разказва нещо след обед..... Ахааа, Иле, що съ скътавъш мъ, душата..... Ай, речи да ти ръзгъдайм съня??? А, аз обожавам гъбки!!!

# 166
  • София
Имам нова рецепта за вас... много лесно се приготвя!Ето я и нея:
ТИКВИЧКИ С ГЪБИ И ИЗВАРА

6-7 малки тиквички
300 гр. пресни печурки
300 гр. кисело мляко 0,1 %
100 гр. извара
сол
черен пипер
копър
лимон
овесени трици

Тиквичките се нарязват на шайби и се бланшират в подсолена вода за около 5 минути, след което се вадят и се оставят хубаво да се изцедят, най-добре около 20 минути. Гъбите се нарязват на половинки и се “пържат” в тефлонов тиган без вода или мазнина, така не си пускат сока и остават хрупкави. Взема се съд за печене и се поръсва лекичко с вода, след което с триците, колкото да се разнесат равномерно по дъното и стените /замества брашното или галетата с мазнина за обрашняване на съда/. Изсипват се тиквичките и гъбите, след което се пече около 30 минути на 150-180 градуса. Проверявайте, ако се зачерви по-рано, пристъпвайте към заливката.
Заливката:
Смесват се киселото мляко, изварата, малко лимонов сок, който да даде леко киселия вкус на сирене, черният пипер, копърът и солта и се залива. Пече се още 15-20 минути до зачервяване на коричката. Бон апети!

# 167
Благодаря, Тони!  Hug   bouquet Добавих си я във файла с рецептите!  Hug
До утре, момичета.
Приятна вечер!  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 17:07 от БорянаІ68

# 168
Я, то имало будни. Ще сипвам кайвето че да се разприказвате повече lalalala

Нападайтеееееееееееееее!

Ей, тоя живот е много несправедлив понякога или по-точно тамън да решиш един проблем и възниква друг. Все да имаш какво да обмисляш. Аман вече. В най-скоро време ще споделя с вас за к'во иде реч да видим вие какво ще кажете по въпроса.

Хубав следобед или то май вечер наближава. Аз отивам да  1ironing wash hang че взеха да свършват дрехите.

# 169
ох, момичета нервно ми е ... и едно такова днес цял ден ми причернява пред очите ...
сега се събудих от лек следобеден сън и сгънах един блок ... нещо съм мн гладна ... дали защото наближава МЦ
сгънах и няколко сладки днес, но ... Embarassed ще гледаме утре какво показва кантаря

Борянче, аз хубаво се мисля за хубава, ама аз поне нямам свалени кг ... наистина не знам какво ми става ... че и усещам как и хората ме зяпат, пък аз съм си същатата бееееее...
ама нека ме зяпат де  Party
отделно наскоро обяснявах на един мъж на колко съм хубава  Crazy  Embarassed (представяте ли си - не той да ми каже, че съм се разхубявила, ами аз му казвам  Rolling Eyes наистина луда работа !!! )

Whistling Борянче, за съня ли ... то не знам и то дали е за казване ...
ами такова ... абе сънувах, че съм влюбена в Оги   hahaha  hahaha  hahaha
не ми се смейте моля ви ...
то си е за смях де, ама аз съм от хората, които гледат мн на сериозно на сънищата и си спомням, че се събудих с особено чувство за тоя сън ... което никак не ми харесва
ама дано не е нищо лошо
понякога си тълкувам сънищата и знам горе долу за кво иде реч ... ама тук съм малко в невидение - просто не е нормално да сънувам как съм влюбена в Оги, защото не че не ми харесва момче, ама не мога да кажа, че имам и сециални симпатии към него ...
абе стига с тоя сън
посмейте се малко Simple Smile
Мисля да се напиша вече "влюбената в Оги" хахаа  Joy

ох, забравих и да ви кажа .. абе на мястото където работя днес дойде една циганка ... нали ги знаете от онези дето ще ти предсказват уж, ама че и пари искат хаха
беше с едно дете - ама детето бяло, бяло, ама толкоз бяло... с едни сини очи....и русо...а тя, майка му, черна, ама черна като катран...
взе тя да ми говори... ама ме сепна, аз не им вярвам мн на тея жени, ама квото ми каза вярно беше...
все тя какво ми каза де ... дадох аз пари на детето, ама ми бе мн странно защо е толкова бяло ...
ама тея жени мн нахални бе ... аз давам определена сума, тя ми иска още ... викам й, че нямам дребни ... а тя ми отвръща "еее, ти за толкова ли ме имаш, дай аз щи разваля... колко имаш?"
бях  Shocked след тоя отговор, та нали тя ми искаше пари за детето си ... а после ще ми разваля ...
строснах се аз на бързо... и й казах, че тея пари от сърце ги давам и ще дам толкова колкото аз реша, не колкото тя ми каже!
та интересен ден днес де, ама имам чувството, че след като си тръгна зле ми станба от тая жена...
ама може и да си въобразявам  newsm78

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 18:06 от iletovp

# 170
Иле, тая циганка още малко и касова бележка е щяла да ти чукне  Joy Joy Joy

# 171
  • София
Иле, тая циганка още малко и касова бележка е щяла да ти чукне  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 172
знаех си, че трябваше да й искам ...
абе момичета, аз нали не мога да готвя, ама кажете ми, ако реша да си пека патладжан като за кьополу ... преди това трябва ли да го правя нещо тоя патладжан ...  newsm78

# 173
  • София
Иле само го слагаш да се пече нищо повече, аз оня ден толкова кьополу изядох ама без мазнина и без оцет, аз и без това не го обичам с олио Wink

# 174
Ох, да ви кажа имам невероятна непоносимост към цигани  Sick

Да се похваля, днес единственото ми прегрешение, че хапнах доста фъстъци, което за мен си е направо супер постивение newsm44

А да знаете аз как се оглеждам само. Няма огледалото, в което да не се олгедам. А то това не ми от сега.
Откакто се помня обичам да се гледам. Особено колко ми е голям корема  Joy Joy Joy Даже си ги попивам отвреме на време и приятеля ми много ми се смее  hahaha

Онзе ден бяхме излезнали на разходка с моя приятел, братовчедка му и кучето.
Влезнахме в един магазин тя да мери маратонки и аз бях гушнала кучето.
И седя си аз и си блея и по едно време влиза един младеж доста висок и симпатичен  Heart Eyes
Позагледаме и ме подмина, и след малко се връща и докато ме гледа ме пита "Как се казва кучето?"
Аз: "Тара"
Той: "Много хубаво име"
Аз: "Усмивка"
Той: "Колко е голяма?"
Аз: "на 4 месеца"
Погали я и отиде да разглежда магазина. През цялото тове време с периферното си зрение виждам как приятеля ми се е подпрял на една закачалка и наблюдава какво се случва. Ама гледа лошо-лошо.
Много ми стана смешно. После го бъзиках, че вече сама ще разхождам кучето, пък току виж съм си завъдила любовник  Joy Joy Joy
Излишно е да казвам как реагира. Ама аз какво да направя, че покрай кучето все ме заговарят. То заради него, не заради мен  Crazy

Ето това е малката сладурана

# 175
Мили дами, какви забавни случки ви се случват  hahaha hahaha hahaha
пък аз съм си зела за домашну работа..... Thinking
Лиони, много убава шушонка, пу пу  Crazy
Иле, просту ме заби с тоя сън.... бе и аз кфи измишльотини сънувам понякога... ooooh!

# 176
Иле само го слагаш да се пече нищо повече, аз оня ден толкова кьополу изядох ама без мазнина и без оцет, аз и без това не го обичам с олио Wink

и аз така направих, но патладжана мн ми горчи  Crossing Arms

Питче, а ти какво работиш, че и работа за домашно ?

ох, аяз изядох 2 шоколадови бонбона и 1 сладолед ... нещо депресията ме е подгонила Sad

# 177
Геодезист съм по принцип, ма ф момента работя отчитане на строителство - прайм един жилищен парк нащо фирма. Към края на месеца сички искат $! неска бех изтрещела по едно време  smile3515  Tired

ааа и аз ометох един шоколад, да не мислиш..... срааааам тез дни рядко ми се събират много режимни моменти  ooooh!

# 178
ох, милата ... не ти е леко и на теб ...
абе много сложно звучи това с геодезията ... newsm78
ама споко, ще се върнеш към режима .. края на месеца идва ... на мен сега ми е гадно за ометените бонбони, но ... свършен факт Simple Smile
важното е, че ще спя спокойна Simple Smile

# 179
Добро утро!  Hug
Днес по едно голяяямо кафе
http://www.abc.net.au/reslib/200708/r166985_621211.jpg
Иле, то.... май всички сме влюбени в Оги  newsm76  И как да не се влюбиш в тоз позитивен човек!
Ели, като бонбонче е твоята Тара... И на бате кучето се казва Тара, ама е друга порода. Я да видя дали ще мога да ви я покажа  newsm78
[/URL][/img]
Успях.  Whistling
Режимен ден! Hug Hug Hug  love001  love001  love001

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 11:45 от БорянаІ68

Общи условия

Активация на акаунт