"Симеоновска" диета, за секси дупета! - 17

• 19 802
  • 313
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте муцунки  Hug
Аз пак посред нощите се включвам ...  Crazy Crazy Crazy

Питче още страдам за тоз концерт сладурка, това е любимата ми банда , от 14- годишно лапе ги слущам тия Металикани , луда за връзване бях ... ееееееехххх  ....  Confused мама мус ....
Бебо ми е длъжник , като се роди,  дебело ще му подчертая, каква жертва съм направила зарад него  Crossing Arms
Мерсаж голям за линкчетата, аз добарах и ей това :
Master Of Puppets  манияяяяяяяяяяяя  superuu  superuu  superuu
Дано да дойдат пак  Praynig

Иначе сме добре, бебето расте и вече бие здраво шутове, корема стърчи и ми пречи да си виждам някои атрибути  Blush , абе ...  който ви разправя, че е много красотно и гоцко да се бременее ... не му ферфайте хич, ама грам  #Cussing out
Бе да е жив и здрав само малкия, ще изтърпа всичките екстри на тъпото бременеене  Sick
За името още не сме мислили, нямам идея как ще се казва бебока, аз харесвам тези старобългарските имена ... Омуртаг, Кардам, Кубрат, Маламир, Самуил ... ама  newsm78  си нямам любимо мъжко име , та съм в чуденка леко  Thinking

Хайде стига толкост опявах ... Изпращам ви много поздрави и целувки от слънчев Несебър , аз по цял ден скитосвам наляво-надясно, дори още не съм успяла да ви изчета, но скоро и това ще стане  Peace

# 151
Добро утро, мацки!
Айде днес кафенцето да не е голичко  Wink

Хаясче, и аз се каня от известно време да разчиствам разни ненужни джунджурии, ама... кога ли ще стане Thinking Може първите дни на отпуската. Тогава ще се заема и с  clean , тия дъждове направо са направили прозорците ...  Sick Не се гледа през тях.
Аз пак задържам, но.... не му се шашкам.
Режимен ден на всички!  Hug Hug Hug  love001  love001  love001

# 152
Ааа добро утро, мерсаж за кайвенцето Борянче, не се коси скоро ще има резултат.
Аз много заплашително започнах да качвам и май няма да дочакам края на ремонта та да мина на режимчето. Май, май ще е тия дни, че лошо ми стана, снощи едните си дънки едвам ги обух, че и коремчето излязло  #Crazy Embarassed
Наш'то Джинджи, минава Фърля една бомба и айде пак зачезва. Освен да ти дадем предложения за имена друго не мога да измисля (пууууууууу все акъл давам напоследък, ще ме извините,ама туй сега е покрай ремонта).
Джинджи и аз много си падам по тая музика, от дете я слушам и Сияна ми заспиваше като бебе на тая музика. Сега като чуе и се почва едно куфеене (друса глава и дупе). Сигурно е супер да си на стадаиона на концерт на такава група, но мен тълпите ме влудяват, та за туй не рИва, че съм пропуснала.
Ай стига толкова писане, да взема да закуся, че да размърдам малко сланинките да се топят.
Хубав ден.

# 153
Джиндж  Hug Hug Hug
Жив и здрав да ти е бебока, и той кат майка си ша стане як хеви-метъл. Бай дъ уей Пресиян също никак не е лошо старобг име.
Дубрютру на всички мацки. Вчера изгледах интервюто по битиви с господинът Симеонов и ония ми ти фръцли. Абре тия въобще не го изслушаха човека да си каже приказката, пфу!
Те само ако знаеха каква яка банда сме отслабналите с неговия режим, ехеееее, щеха да се редят на опашка при него!  Close
Не че и ся нема задръствания  Mr. Green
Суперски ден на сички! Борянскаааа, мерсаж са кафето, пийвам си го с кеф ф момента  Mr. Green

# 154
Добро утро момичета!!!

днес вече имам -200 гр, ама се замислям дали днес да не си хапна вместо един блок на закуска да са два, че май имам повечеко движение и огладнявам ... нямам идея
сладурики, чета ви... днес съм д 15.00 часа на работа, така че ще седна да ви попиша след обяд и да ви разкажа къв сън сънувах - да ми се посмеете  Embarassed  Embarassed
с друго май няма какво да се похваля засега Simple Smile
целувам ви и режимни, ей!!!!

# 155
Закусих режимноооооооооооооооооооооо!  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 Ще изкарам кантара пък каквото ще да става, много се уплаших и няма мърдане вече.

Майкааааааааааааа, как съм се опрасила 54,2 кг. а бях 52, добре съм си хапвала 1 месец, че и повече. То не бе сладко, то не бе чудо. Край вече.

# 156
Здравейте момичета  Hug

Благодарско за кафенциту  bouquet

Иле, честито ти минусче, още колкото искаш по толкова да има  Hug

Джинджи, да ти е живо и здраво бебенцето и да расте един луд фен като теб, та после да води мама на концерти да си куфеете заедно  Crazy

Хаясче, това, че си качила 2 кг е много добре според мен, защото като си се върнеш на режима много бързо ще ги опаткаш, а и това говори, че резултатите са наистина трайни (щом казваш, че наистина от нищо не си се ограничавала).

На всички момичета  Hug  bouquet

И аз днес имам минус от 200 гр. и съм много доволна, защото ми свърши и вече си виждам реалните кг, че и минуса  Crazy (а не 1.600 кг нагоре като по време на цикъл #Cussing out ).

Това е от мен, аз днес почивам от фитнеса, че да не му омръзна и да ме изгони Joy

Лек и режимен ден на всички Hug  bouquet lovekiss

# 157
  • София
Знаете ли дали може да се ядат пилешки дропчета,защото много ми се ядат... ???

# 158
Иле, браво за минусчето, само така Simple Smile

Хаясче, вярвам, че бързо ще се отървеш от тези 2 кг.  Peace

Борянче, само няма да му се впрягаш на задържането. Че аз така все му се ядосвах и то напук не мърдаше кантара Simple Smile

Иначе при мен не знам как точно вървят нещата, че нали съм в МЦ и не смея да вярвам на кантара.
Хапвам си по режима и си се меря сутрин. Но реалния резултат ще го отчета в петък преди да замина.
Много ме е страх какво ще се получи за две седмици на морето. Няма как да си хапвам само по режима.
Мисля да е 50 на 50. Когато мога ще е както трябва, пък когато ситуацията го изисква няма да се впрягам, че ям сладолед например Simple Smile
Ще си намеря някой чичко в Морската градина и може да се качвам на кантара през 3-4 дни   Crazy

Аз сега съм в чуденка. Много искам да се запиша на курс по английски, за да се развивам.
Да но не знам какъв точно да бъде. Мислех за Кеймбридж сертификатите да се готвя, като започна от най-долу.
Но пък там лошото е, че се учи за да се вземе изпита. В смисъл, че са някакви заучени модели.
От друга страна пък май е хубаво да си имаш такъв сертификат.  Thinking
Но като кандидатстваш за работа ще те питат колко знаеш, а не какъв сертификат имаш.
Защото аз мога да имам, ама нивото да ми е зле.  Crossing Arms
Другото, което искам е да е ускорен горе долу курса, т.е до Декември да съм приключила.
Тъй като от Януари до Май трябва да взема 2 семестъра в университета и евентуално Дипломна работа да пиша, а и на работа да ходя.
А след това много се надявам пак за заминем за Америка.
Затова ученето трябва да е последното четиримесечие на годината.
Само да спомена, че съм учила в езикова гимназия, в Аглийска паралелка.
Но не може да се каже, че обучението е било такова, каквото сега си мисля, че е трябвало да бъде.
Също така съм живяла 5 месеца в САЩ и имам малко опит и там.
Сега във фирмата водя коренспонденцията с чуждестранните ни партньори.
С гледането на филми със субтитри също нямам проблем. В повечето случаи само слушам, а не чета.
Е има разни термини и думички понякога, които не ги знам.
Проблема ми е когато трябва да говоря. Много се притеснявам, че ще изръся някоя пълна глупост и ще ми се смеят  ooooh!
Много неудобно се чувствам, особено пък когато има българи наоколо.
Според мен е по-скоро на психическа основа, някаква бариера си поставям.
И когато тръгна да говоря имам чувството, че забравям всички думи, които знам.
Докато бях в САЩ и бях заобиколена от хора, които не знаеха български се чувствах много по-спокойа.
По някакъв начин факта, че никой не разбира моя език и трябва да комуникираме само и единствено на английски ме успокояваше.
Много ще се радвам да ми дадете някакво мнение по въпроса.
Всичко ще ми е от полза.

Ох, много дълго стана, но ми е пълна каша в главата и не знам как да подходя по въпроса.  newsm78

# 159
  • София
Знаете ли дали може да се ядат пилешки дропчета,защото много ми се ядат... ???
Който знае бързо да отговаря,защото искам за обяд да ям такова нещооо ... многоооооо ми се ядат дробчета... plsssssss кажете!!!  Cry Cry Cry

# 160
Ели, не се коси за морето. Винаги се намира какво да се яде. Аз също ще отлепям, ама... нали вече имах един 3-дневен круиз и не ми се отрази зле. Хапвах си с другите на масата дори и торта, за да няма  питания и чуденки.
По въпроса за езиковото обучение - като специалист хахахаха (все пак съм филолог) мога да ти кажа, че трябва да се научиш да мислиш на съответния език - тогава нещата вървят гладко. Щом искаш сертификат - запиши се само за него, но чети много книжки на съответния език. Четенето на книги (не казвам гледане на филми) много помага, при това книжките да са класика. Учи си за сертификата, а си развивай езика с контакти. Вече и тук живеят достатъчно англоговорящи и можеш да си комуникираш. Българите сме гадно племе и винаги можем да потърсим под вола теле. Даже Слави, дето е пълен гьон!!! с английския съм го засичала да прави забележки на преводачката си?!?!?!  #Crazy Симултантният превод е най-трудното нещо - изисква концентрация и бърза мисъл, изцежда и последните ти силици, а той си позволява да я апострофира  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 smile3501 smile3501 smile3501 , Аморче!
Тони, дборчетата са в лошите храни и Оги направо ми ги забрани (бях ги отбелязала в оня списък   smile3503Laughing ). Скоро правих на домашните и реших да опитам 1-2. После  Sick , едва се удържах. Хапни си, ако толкова ти се ядът, но имай едно на ум!

# 161
  • София
ОК Cry CryCry няма да ги ям наистина ще заплача  Cry трябва да съм режимна до 13 август и трябва да сваля още 3 кг. преди да замина за Велинград, защотото там да мога по-млако да съм режимна няма да мога 20 дена да се одържам и така ...  жалко за дробчетата Cry

# 162
Борянче, благодаря за отговора.
Но да ти кажа не знам кога ще намирам време да чета книги.
Аз сега дори нямам време да си отворя учебниците и да уча  Tired
А за мисленето на английски се старая да го практикувам откакто започнах да уча.
Ако знаеш какви въображаеми диалози си разигравам понякога в главата  hahaha
За сертификата, не знам дали всъщност го искам. Приемам го просто като лист хартия.

Аз бях спонемала и в някоя от предишните теми, за нашата Office Manager, която е по майчинство сега.
Та тя си има няколко заучени фрази, които използва във всяко едно писмо.
И много се сърди, когато тези фрази не се използват.
Накрая се оказва, че си пишеме като папагали 5 заучени изречения, като само ги променяме за конкретната ситуация.
Роботизирала съм се вече с тия писма  #2gunfire
Най-глупавото е, че някой от тези хора са в доста приятелски отношения с шефа и писмата им към нас са в този стил - приятелски, непринуден. А въпросната мадама в отговорите си към тях пише супер официално  Thinking

Все едно ти сега да ме попиташ: "Здрасти Ели. Как си? Как я караш?"
А аз да ти напиша:
"Скъпа Боряна,
Много ти благодаря за твоята заинтересованост.
Бих искала най-учтиво да те удведомя, че аз съм добре.

Благодаря за вниманието.
Поздрави,
Ели"
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 163
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Радвам се за Вас, Ели!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 164
лелел вашата мениджърка Ели как смешно звучи ... не се ли усеща кви ги върши ...
ох, мили дами, и аз заминавам скоро на море ... нямам мн свалени кг .. ама да ви кажа мн се харесвам как изглеждам - какво ми става не знам  Blush
мисля си тази вечер какво да хапвам ... дали да не си изпека чушки ... или може би нещо с гъби ....  newsm78
голяма чуденка ми е това ядене ...

Общи условия

Активация на акаунт