"Симеоновска" диета, за секси дупета! - 17

• 19 789
  • 313
  •   1
Отговори
# 195
Аз от списанието с книжката (май беше "жената днес") четох че е завършил след НСА и в Атина, но като пустото списание е в някой от кашоните как да прочета пак, пък не запомних на 100 % инфото. Като взема да подреждам и го намеря ще го препиша направо.

Хаясче, правилно си спомняш Peace

Айде от мен кафенце, че аз моето го подпуках вече (сунтринта не съм пила):

То това по-скоро е калорийна бомба, не кафе  Crazy, ама нищо, почерпете се  Hug  bouquet

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 13:51 от amora

# 196
Ха сега здравейте мили деца  Hug Hug Hug
Верно ви изпуснах края аз на вас  Crazy Crazy
Изчетох ви най-накрая, ама ми се взе акълЯ докат я вършех таз работа , бреееей много сте писали бре  Mr. Green

Хаясче , миличката , тоз рЮмонт вашия ще ти стопи силичките бе сладурка. Хващайте там и приятелите да помагат , че ...ще се изпотрепете от работа . Кажи ко прави малката ми принцеска  , слушка ли детенце  Hug Hug Hug
Ох , много се смях като те четох, как си ме заподозряла, че съм отпрашила за концарта - то и тъй си беше де , само дето ... карай де, прежалих го вече   Sick
За детегледачка  Thinking  newsm78 Ма как ще си дадеш детето на някоя ждрофла да ти го гледа ... ама знам ли, ако няма друг начин  newsm78

Фелинката, много сте хубавки и двамката , ей сега разгледах албумчето със снимките от Гръцко . Изглеждате ми като младоженци на сватбено пътешествие  Hug Hug Hug , от всяка снимка струи любов и хармония ... викам време е за бебето вече  Whistling

Добре дошли на новите попълнения и от мен  Hug

Благодаря на всички , че не сте ме забравили , и мен и бебето  , а от утре съм симеоновка и аз  Mr. Green
Ще ме приемете ли отново в отбора ????   bouquet
Вече съм 74 кила (кога ги качих тези последните килца мама мус  #Cussing out ) , та викам да се озапта вече , само да видим как ще стане номера, като пустото месо хич не го ям, а на бебо хич няма да му хареса да е на яйца по цел ден  Thinking
Но все пак ще направя опит , щото гъзеца ми е наедрял и направо се плаша вече  Crossing Arms

Хайде да не ви редя пак всички мацки, исках да поздравя всяка една по отделно за усехите и придобивките, но много дълго ще стане, не знам кой ще има нерви да ме изчете просто  ....
Бях забравила, колко уютничко и готинко е тук при нас   Hug Hug Hug
Хайде чайки за сега и много целучки от мен и бебо  Heart Eyes

# 197
Джиндж, ма ти излизала ли си от отбора "симеоновски" ?  newsm78 Няма да се косиш толкова за кг. знаеш, че ще ги свалиш, а знаеш че и можеш. Последните месеци се наддава малко по-рязко, но имай предвид че точно сега бебчо трупа подкожна мазнинка и започва да качва кг. тъй, че може да не са ти на гъзето.
рЮмонта ми взе аклъла верно, ама за да е хубаво си трябва труд, викнахме едни познати за тавана,  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! майкоуууууууу, така се о*раха, че ми идеше да ги  #2gunfire #2gunfire #2gunfire после баща ми и мъж ми го дооправяха. Карай види му се края скоро, надявам се до 10 ина дни да сме тип топ и да е останало само чистенето.
А туй за детенцето, к'во да ти кажа ако можех щях и до  1 ви клас да я гледам, ама се налага, първо на дедегледачка, после на ясла. Иначе малката е добре (пу-пу), расте, папка, слушка и всичко, което тр да прави едно дете на нейната възраст. Растат зъби и се мъчи горкото и пак е послушна и не се оплаква.

# 198
Охоооооо , hayasy , значит вече сте на финалната права, бравосТ.
Ние анджак сега почваме, ма добре, че сме си в отделен апартамент , а патардията с бои и лакове, боклуци и .... кот се сещаш ,  ще е в съседния  Crazy...ма и мен много много няма да ме закачат де  Flutter
Мининката ми беболинка , сега докат ги изкара тия зъбки, не ми се мисли  ooooh! Абе зор да го родиш, зор да го отгледаш ...  #Crazy
Дай Боже при вас бързичко и по-безболезнено да мине таз процедура  Hug

Абе мацки , чудех се , дали все пак да не върнем заглавието на темата в стандартния му вид  newsm78
Така ще се пускат безброй теми за диетолога, а не е желателно според правилника на бг-мама  newsm78
Какво мислите вие по въпроса ???

# 199
Аз съм "ЗА" нямам претенции за заглавието.
Джинджи, не се става лесно човек. И майка също.

# 200
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, момичета.
Само да зачезна за малко и вие изписвате толкова много...
Аморче,   Thinking това на сладоледче ми мяза, ма, муцка ... Не чи съ Уплаквъм  Rolling Eyes
Джинджи, ха добре дошла отново  Grinning Аз съм "за" да пооправиш заглавието на темата, ама и гоцкото ни заглавийце да си остане като под заглавце (ама претенции).
Хаясче, нямате ли си някоя баба, на която министър Масларова да й плаща, че ще гледа внуци или са ви млади бабите?
Айде приятна вечер, сладурки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 201
Борянчеее, де да имаше, щях да съм на работа вече, ама и двете имат няколко години до пенсия и на всичкото отгоре са даскалици и а мръднат а им замина работата, пък после върви търси.
Момичета, аз съм на мляко и диня със сирене поне 1 седмица, чувствам се ужасно вече, липсва ми режимната храна. Тежи ми дупарката и не мога да се понасям.
Отивам да си раздвижа дупарката из квартала с жужето.
Чао.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug на всички.

# 202
Борянче, уж кафе написах, а то какво излезе. Изглежда доста блажничко де  Joy Ма на мен не ми се консумират такива неща. Аз в събота или неделя беше се наградих като сгънах едно сладоледче по случай месечинката ми с най-новата част от живота ми - фитнеса Joy Добре ми дойде и хич не ми тежи на съвестта (а и бях неразположена, така че ми се полагаше  Naughty Crazy  Joy ).

Момичета, приятна вечер на всички  bouquet lovekiss

# 203
  • софия
Здравейтеееееее  Hug.К'ви ги вършите вие? Thinking Яяяя се стягайте тия дети не сте режимни Naughty Crazy Laughing Laughing Laughing
Аз да са поФала...... много съм режимна тия дни!Напрао да не поверва човек........ Ама има ефект...... Тръгнаха нещата в правилната посока Flutter Flutter Ама ... трябва и на море да се ходи .... и те така
Djindjari  нищо ти нема , бебока расте , няма как да не качваш , ма кво от това , после като тръгнеш да търчиш след него..  ще сваляш...
hayasy  я не си внушавай тия работи , за 1 седмица нема да "заслонееш" ,толкова време си на режима и метаболизма тряба да ти е тип топ , аз за 2 месеца дет не бех мн мн режимна нищо не качих .Спокич Hug и не мисли толкова за т'ва как това което хапваш ти се лепи.....то пък не може цел живот с едното ядене да се съобразяваме........ има и моменти в които няма как...... Peace

# 204
Вики, аз не се втелясвам ама много сладко набивам и то веднага се отразява. Сега нямам много време и не се справям с диетуването, а лошото е, че моя мъж ме изкушава само. Поръчах му мляко  и бонус и всичко диетично за режима, а той ми купил няколко опаковки от големия сникърс, е как да диетувам, аз докато не го унищожа няма да мирна. А и не съм режимна повече от 1 месец.

# 205
Добър вечер мили деца  Mr. Green
Ама сте ми сладурки начи - с кеф да ви чете човек Hug Hug Hug
Джинджър убаво пиле, недей се прави с тез диети, че шъ та подхвана и аз!!! Бебо иска да си апваш квот ти се апва. Особено па ся лятото с тея плодовееееее, ич не се фтелясфай толко. Да расне здрав и обичан малкия шуш, пу-пу!
Оф хаясче, и аз съм на тфа дередже с режима, ма аз ремонта още не съм го почвала.  ooooh!

А аморчето само идва тука да пуска сметанови изкушения в и без туй изкушените симоновски редици....

Фелинче, клиентите обичат да ги снимат  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  newsm08

# 206
Ами ... ще помисля върху новото заглавие, пък да видим какво ще излезе ...  и ще ви кажа, пък вие ще го гласувате - приемам критики всякакви  Whistling   Flutter
Милинките ми те, ма вие не сте ме отписвали от отбора, лелеееееееее поласкана съм  Hug Hug Hug

Викито, само така мила, инат му е майката  Peace пу пу продължавай в същия дух  Hug

Пит-че, позна за плодовете  ooooh!
Днес си купиФ диетичните манджурки, сиренца , ала-бала и ... после мъжо се прибра с една камара плодове пак  Crazy Crazy Crazy
И ... такова  newsm56 , ма нищо не ми пречи да вкарвам по някое такова режимно апванце де , ши пробвам да му се невиди  Thinking

# 207
Добро Утро!

Аз да се впиша - днес съм  + 300гр, ама вчера бяха големи депресии и мн ядене
е, сега ме е яд, ама след дъжд качулка ...

# 208
Добро утро!
Айде на по кафенце (в едната чашка е чайчето - специална поръчка  smile3503 )

Ма много ми е заспало днес  smile3507! А как ми се почива!!!! Още два работни дни и после малко отпуск... Джами днес е на последния изпит и после остава чакането  wait До 5-ти ще ми се изчака чакането.
Как сте днес, сладурки? Аз вчера съм си била максимално по режимчето... Днес пак така го планирам, ако не изскочи някой подстрекател от храстите  Laughing
Режимен ден!  Hug Hug  love001  love001  love001

# 209
Хайде, ставайте!

Само чашка си вземете и си сипвайте кафето.

И чайче както обещах на Илето.

Хубав ден, аз се надявам да съм режимна тия дни, пък да видим.

Общи условия

Активация на акаунт