"Симеоновска" диета, за секси дупета! - 17

• 19 794
  • 313
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро   bouquet

Днес ми е последния работен ден и утре почивкааааааа  newsm68 sun sun
Най-накрая го дочаках и този ден!

Борянче, а твоя брат каква специалност е завършил в НСА и преди колко години са му признали дипломата.
Защото моя приятел иска да си легализира неговата и следващия път като отидем да може да си търси работа по специалността.
Но чуденката ни е дали ще му я признаят Simple Smile

Аз вчера бях режимна. Само вечерта хапнах едно миниатюрно парче кекс. Баба ми го беше правила по случай 52 години от сватбата с дядо ми baloni И днес нямам минус Sad А така ми се искаше преди морето да ги опукам едни 300гр.
Бях се зарекла, че за 20 дни ще сваля 2кг, но равносметката е че лакомията ми свали само 700гр.  Tired
Днес не знам до колко ше съм режимна, че имам ходения нагоре надолу днес след работа.

Режимен ден на всички   bouquet

# 211
Добрютро момичета   bouquet

Питче, признавам, виновна съм...Повече никаква сметана в кафето (само в тигана при мръвката smile3508). По случай блажното кафенце от вчера се самонаказвам  Banghead , но приемам наказания и от вас  Joy

Ох, аз само олигофренясвам в офиса. Имам страхотна мускулна треска на краката и задните ми (фини) части, щото вчера пробвах едно ново упражнение и направо... Blush Но е много ефективно де. Ако някой иска инфо ще кажа  smile3521.

Приятен ден ви пожелавам момичета и никаква сметана в кафето  smile3513 Joy   bouquet

# 212
Ели, вече не помня каква беше специалността.  newsm78  Брат ми е от 1998г. в САЩ. Когато тръгваха от тук си легализираха самите дипломи, но там има поискаха академични справки с хорариума и положените изпити (в НСА знаят каакво точно е необходимо да пишат). Тази справка превеждах и легализирах и въз основа на нея определиха към каква тяхна образователна степен се приравнява тукашното му образование. По мои сметки това е станало около 2000г. Не че се ползва от дипломата си в момента, ама... В началото, когато отидоха работеше в някакъв фитнес, като инструктор по  Rolling Eyes... нещо като така модното сега ТАЕ БО. В Бг преди много години беше инструктор по тай куон до и там беше си разработил някаква такава програмка - комбинация от тай куон до и аеробика и имаше много клиентки  smile3503. Но това беше преди толкова много години... даже бях забравила за този му период - сега като ме попита за специалността и ми изплуваха тия спомени  newsm62
 ooooh! знаех си, че ще има някакви изкушения днес! Един колега си е купил кола и сега черпи.
Аморче, съседката си е купила един уред.... Опита се да ме разчекне на него  Joy Joy

# 213
Здравейте сладурки,

на мен тази седмица ми беше леко ужасна и затова и не съм се включвала много много.
Но първо да ви нагуша всичките  Hug Hug Hug

Джинджи я добре си ни дошла, радвам се да Ви видя с бебо пак при нас  Hug

Хаясче това ремонтче ви взе здравенцето ама още малко.

Аморче евала за ентусиазма, аз моя крос го зарязах отдавна  Embarassed

Борянче добре че си ти да пускаш кафенцето рано сутрин, та да се ококорим.

Лиони приятна почивка и много приятно изкарване.

Иле какви са тия депресии???????????? Ако е за мъж, горе главата момиче, не си струва.

Та момичета аз с епозагубих, защото тапата антивирусна ми блокира страноцата на форума и от работа вече не мога да влизам. Но един колега откри начин да прилажем системата ама става много сложна процедурата. Но влизам от време на време поне да ви прочета.
Та от 3 дни бях и със страшен зъбобол и главобол. И вчера вече след канските мъки дет изживях отидох на зъболекар. Извадиха ми мъдреца и сега съм в болничен 2 дни, че вече ми омръзна от болки. Ама сега болката по се изтрайва от това дето беше предните дни.

Та това е от мен.

Лек ден на всички

# 214
Борянче, аз уредите не ги обичам. Предпочитам свободни упражнения със собствено тегло или други помощни средства (как прозвуча само  Joy ) ама уреди тц  ooooh!

Десика, аз съжалявам за оня крос дето си го купих и само ми заема място. Мисля да го продавам, щото на него да седна да тренирам вкъщи при положение, че мога да ходя на фитнес...не ми харесва идеята. Ще видим де. Пък и живея на 5 крачки от едно училище, където мога да си бягам колкото си искам и нищо няма да ми скърца  Joy

# 215
леле лелеее деси съчувствам ти, важното че е минало вече  Flutter
пък един наш колега шъ си има бебе може би днес още и ся сички чекаме  Mr. Green
живо, здраво и щастливо и булката и тя!  Praynig
Аморче, споко бре ний сички си нережимстваме отфреме нафреме, няма да ти съ караме ич!  Hug
Аз моя степер тез дни най-накрая шъ го купувам, даже зарибих тук още едно девойче  Mr. Green
Убаф ден на сички!

# 216
Amora ще споделиш ли какво е упражнението за дупе? И като главен спец по фитнес дай малко рамо за упражнения за стягане на гръдния мускул..  bouquet

# 217
Имаме си момък! stork-boy
Да ни е щастлив и здравичък и да расне много обичан!

# 218
Ехееееееееееее , Пит-че,  айде да честитиш на младия татко и от нас  Peace
Да му е жив и здрав бебока !!!
Хубавки новинки са това , ех, че хубаво  Flutter

Ха сега здравейте и от мен , на целата тумба симеоновки  Hug Hug Hug
Гаврътнах и кафенце, и  чайче, големо благодарско на Борянчето  и  на Хаясито  .... аз такова .... сакън да не се мина случайно само с едното  Blush , ма днес до тука съм режимна , бях забравила къф кеф е да си режимстваш, е нема такъв благодат, хем тумбака пълен , хем отъняваш откъм кълките  Mr. Green

iletovp , голям праз, ся ти за 300 грама ли си  Thinking Яяяяяяяя си свиркай и гледай колко е убав живота, ходи направи едно кръгче пред огледалото да видиш една готина мацка , ковни си едни гоцки дрешки и марш навън да си рахождаш готиното гъзе  Heart Eyes Hug

liony , приятна почивчица мила  Hug  Сега не е време да мислиш за пустите килца, грабвай джапанките в сака и газ да се забавляваш Hug
52 години от сватбата , браво бе , поздравления за тази любов на бабето и дедето   bouquet

аморче , аз сега такова , не че не искам да се метна във фитнеса, ама трдно се сгъвам да му се невиди  hahaha  , та ... дай упражнението сега за всички мацки, ама и го запомни за след 3 месеца някъде , като те питам да ме светнеш и мен  Hug Hug

съседката си е купила един уред.... Опита се да ме разчекне на него  Joy Joy
хехехехехехе  Joy Joy Joy

^desika^ , мила и азсе радвам да ви и да те видя  Hug Hug Използвай болничния да си починеш максимално , а за гадния зъб , неговата кожа мръсническа , хубу сте му направили , така му се пада  Crossing Arms
Надявам се бързичко да забравиш зъбарската случка  Hug
Хайде аз вдигам гълъбите, че после съм на доки , да видим какво прави моя принц  Hug
Чайкиииииииииии

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 14:53 от Djindjari

# 219
Къде сте бе деца ???
Айде да ви примамя с едно кайвенце:

Да видим сега Хаясито, дали ще надуши кафето  Mr. Green Heart Eyes Hug
Айде чакам ви, че след малко трябва да си вдигам гъзеца  Hug

# 220
Питче, да му е жив и здрав юнака на новия ви татко! И с мамата да е всичко наред! Много да ги радва и да ги ядосва   Whistling
Леле, Джинджи, какви задни мисли има в главицата ти?!?! В първия момент ни съ светнах що са заливаш от хилеж, ма кЪт сЪ зачетъх и .... леле..... ква глупост мож да излей Ут туй изричении.... Абе, не бееее..... това е уред за стягане на някакви си там мускули от вътрешната страна на бедрата и гъзеца... Ама ни знам как му са вика... Много е яко, обаче! Какъв ще е ефекта при нея не знам, щото тя непрекъснато нагъва сладко, особено на шоколадова основа (тя е тая, дето ви казвах, че ме изкушава все с разни сладурии Blush)
Айде приятна вечер, аз да поработя още малко  в офиса, че посел Джами ще ме води на пиърсинг (нея ще дупчат, да не си помислите, че мене)  Hug Hug Hug  love001  love001  love001

# 221
Абе жена , кви задни мисли бе  Crazy
Нема такова нещо, просто се смях над думата "разчекне " , стана ми смешно , без никакви задни мисли  Crazy
И мисля ,ч е знам за кой уред става дума  Peace
Леле сега пиърсинг пък, ей на мен на времето щяха да ме убият от бой нашите, че си ковнах тату на корема . Браво, модерна мама си значи  Peace

# 222
Хехех, Борянке, Джиндърче, мерсалаж, ша честитим на таткуту кат са появи захилен....  Mr. Green
Бай дъ уей, за уреда, аз кат бех на фитнес за час и половина минах на сичкото уреди /без лежанката/ и смея да ви кажа че немах никфа мускулна треска, мнооо странно  newsm78 с изключение на туй разчекващото уредче, дат верно ти разкатосва фамилийката. Точно мускулчетата от вътрешната страна на бедрата са беха сфанали яко, таааа мноу ми ареса уредчето, мдааааа. Борянката? големо ли е или е от вида на таймастера едно време дет зарибяваха с него? Шот аз си имам с таз големина, ма фаща прах нейде Blush

# 223
И аз съм тука и след следобедната дрямка мисля да се възползвам от кафенцето, което Джинджи е спретнала.

Аз един ден да имам възможност да пиша и вие момичета се изпокрихте. Не така де.

Джинджи на теб кога ти определиха термина? Кога ще го чакаме твоя момък?

Борянче какво стана с изпитите? Взехте ли ги всичките? Това ли е наградата на сладурката?

Питче а да е жив и здрав бебока и цялото му семейство. Готско нали? Бащата в родилното ли е вече?

Хайде и аз дигам гълъбите след малко, дано поне се е разхладило навън, че към 1 беше голям мор. Едвам се добрах до магазина и обратно.

# 224
Джинджи, smile3506 Blush Embarassed То са видя кой е със задните мисли  Whistling
То Джамито си има вече няколко пиърсинга, че и тату, ама сега май ще си прави лабрет - ще видим какво ще стане на място. Пиърсъра ще каже...
Питче, не знам как се казва, ама.... веднага ме заболя гъзеца (аз имам проблем с опашката).
Оф, Десика, тя днес беше на последния изпит и точно ми обясни, че се въздържала заради бабичките от изпитната комисия. Сега ми праща инфо за УНСС. Приета е на първо класиране Икономика, ама... тя не ще и да чуе за там  Laughing Ще чакаме да видим СУ и .. ще се записва там.

Общи условия

Активация на акаунт