"Симеоновска" диета, за секси дупета! - 17

• 19 803
  • 313
  •   1
Отговори
# 180
Добрютро Hug

Борянче, тенкю за кафенцето. Аз тъкмо се прибирам от фитнес и съм дроБ, сега едвам чакам да ми се сварят яйцата да се нагрухтя и да заминавам към офиса. Crazy

Приятен ден момичета и утре мнго минуси Peace  bouquet

# 181
добро утро, сладурки...
тъкмо се извлачих от леглото Simple Smile
направих и чай
качих се на кантаря - 400 гр - много съм доволна, че нали и сладки, и бонбони, и сладоледи ядох ...
сега ще пия чайчето и ще мисля закуската Simple Smile
амора, браво за хъса!!!
замислям се и аз колко ще е готско ако почна да бягам ... но май ще е след морето ...

а всъщност казах ли ви, че отивам на море ?  newsm78

P.S Абе пускайте за такива като мен, които не са от сутринта с кафето по чаша чайче  Laughing (шегувам се)
айде целувки и режимен ден и от мен Simple Smile

# 182
Добро утро! Гледам до късно сте бърборили и сега няма кой да сипе по едно кафе.

Отивам да ви чета, после пак ще пиша.

# 183
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=318322.new#new

аз ще следя темата наистина с интерес ... дано се развие като такава и повече хора да се изкажат

# 184
Е, Иле, как я откри тая тема.... Ако продължават да пишат в нея, въпреки линка към нашата, и аз ще я следя.  smile3521 
Много ми е интересно, защо хората като чуят "доктор" и решават, че трябва да е лекар?!  newsm78
Мацката - боровинка нищо не е разбрала от посещението си при Оги... Много ми намирисва на едни постове в нашата тема преди време  Rolling Eyes, също толкова хапливи

# 185
не знам ... аз нямам спомен за хапливи... освен на Slav4e_Av4e (или както и бе там прякора)
донякъде  съм съгласна с тая боровинка, но от друга страна - не ...
да, вярно е, че Оги използва психология, вярно и че използва Зоната ... но какво от това
аз също бях запозната, че така ще се опита да ме "третира" ... но си бях решила, че няма да седна да чета книга и да си изчислявам някви неща - предпочитах да си дам парите и да ми смелят информацията - в крайна сметка няма безплатни неща, а колкото до психологията - при мен Оги не проби, ама никак, защото прекалено мн се интересувам от тази наука, но не му се сърдя ... и сега месеци след това - виждам резултати ... и как да го плюя човека..
не съжалявам, че съм си дала парите, защото знам, че се опитвам да живея здравословно с неговия режим!!!

# 186
Ох, едва ви изчетох.
Иле, к'ви са тия сънища бе пиленце, кви са тия циганки, направо ме уби. Утре обещавам за теб да има чай.
За темата и аз ще я следя, защо ми се струва, че някой не е ходил при него , а само е чел нещо, човека си е завършил диетологията в Атина, аз поне такава информация имам. То и на мен не ми пукаше доктор ли е, какъв е важното е че сега се чувствам добре с едни 15 ина кг. по-малко. И знам, че и останалите ще сваля.

Иле, то.... май всички сме влюбени в Оги  newsm76  И как да не се влюбиш в тоз позитивен човек!
Peace newsm10 newsm10
Ох, момичета и с вас ще споделя, че може и да ми помогнете, търся детегледачка, но да не е много възрастна, че малката иска много носене и грижи. Ако някой има инфо, ще съм благодарна.

Хубав ден.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 187
Добро утро Simple Smile

Борянче, и тази Тара е сладурана Simple Smile

А за онази тема - нали знаете винаги има недоволни. Като е недоволна оная мацка да се мъчи с други диети, които може и да дадат резултат, но може и да не дадат. Пък ние през това време ще си слабеем и хубавеем   bouquet
Аз съм си много доволна и изобщо не съжалявам, че съм ги дала тия пари. Имам я "Зоната", но ако трябваше сама да чета и да се мъча да комбинирам, нямаше да имам успех.

Днес ме беше хванала петминутката в офиса и голямо изхвърляне падна на всевъзможни безполезни, стари, правлясали листове и тем подобни глупости. Ръцете ми бяха станали черни направо, защото тия неща бяха седели с години може би. Много съм доволна, добре ми започна деня  Party Обичам да ми е подредено и много се дразня, когато някой си е оставил работното място като кочина.

Режимен ден на всички   bouquet

# 188
ох, покрай мен все едни такива интересни неща стават Simple Smile

за Оги - аз нямам инфо, че е завършил диетология ... знам само че е учил в НСА, ама като има акъл как да изкарва пари - нека го прави ...

не знам дали темата ще продължи - дано! но ме съмнява, че ще възникне як спор ако продължи

хаяси, успех с намирането на детегледачка - според мен това е мн трудно, особено и да пасва на това как ти искаш да ти се гледа детето

# 189
Добрютрооо, голям смях тука бееее лИбовни страсти се вихрят  Joy и пилешки дробчета.
Аз такова .... не пиша .... щото много мъ ѝ срам  Embarassed ми качвам килца и не мога да се наканя да почна по режимчето сериозно.
Вчера напълних онез ми ти чушки  ... много вкусни мръсниците  ooooh!
Мъж ми яде и прибелва очите от кеф ама аз нали готвя рядко...
Обаче няма вече. Ще диетствам че ... ох ако ви кажа 55 кг ужас  #Crazy #Crazy #Crazy
Мнооо зле положението...и то заради пустите плодове , направо не мога да се спра а и нищо друго не ми се яде.
Чакайте да пусна един линк за който има време да чете
www.yosif.net (Борянче знам тА чИ ша бръкнИш вИднага  Heart Eyes Joy )
От мен  това за сега. Мислете позитивно.
Хаясче  Hug напиши си на едно листче нещата които са хубави и ще забравиш за лошите - мисли позитивно.Аз съм гоб правила - ще се очудиш какво ще има в списъка като спреш да пишеш - пробвай  bouquet
Много се вглеждаш в трудностите. Гледай пак филма ТАЙНАТА

Мале мале кви мацки геодезистки имало в тая държава  Joy Joy Joy Питче  Hug
Кво ти викат клиентовете - Госпожице ще ме замерите ли моляяяя  newsm47 hahaha hahaha hahaha

# 190
Иле, моя приятел е завършил НСА и една от задължителните им дисциплини там е Спортна медицина.
Когато исках да отслабвам ми връчи един учебник и учебна тетрадка по въпросната медицина.
Даже ми беше отбелязал и какво да чета.
Там доста обширно е написано за въглехидратите, протеините, мазнините и т.н.
Да си призная не ми остана време да прочета хубаво, а само отгоре-отгоре.
По-голямо внимание обърнах на учебната тетрадка и по-точно урока за правилното хранене, и как да се отслабва.
Имаше я формулата, по която се изчислява Body Mass Index-а и разни такива.
Според ръст, килограми и двигателна активност ти изчисляваше колко калории на ден трябва да поема организма най-много.
След това имаше да се изчисли какъв ти е процента телесни мазнини.
По-нататък се правеха някакви изчисления и на база % мазнини и максимума калории, които трябва да приемаш, които показваха колко калории трябва да поемаш, за да можеш да отслабваш.
Пишеше и в какво съотношение се разпределят П/В/М.
Съветваха да се яде 4-5 пъти на ден и според храненията да си разпределиш калориите, а после за всяко ядене да си сметнеш какво трябва да ти е съотношението П/В/М.

Говоря наизуст какво пишеше в учебниците, така че мога и да съм сгрешила някъде, но това беше в общи линии.

Аз се пробвах да си го направя, изчислих си всичко, но после самото проучване на кои храни какви са, колко П/В/М имат е по-сложно.
Затова предпочетох да отида при човек, който се занимава с това и може да ми каже най-точно какво да ям.

Та мисълта ми беше, че най-вероятно Оги оттам е започнал. От уроците по Спортна медицина и след това е започнал да се интересува все повече и повече от тази тема. Натрупвал е знания и опит и е започнал да се реализира успешно   bouquet

Така си мисля аз Simple Smile

# 191
Добро утро шушонки  Hug
Леле колко много имам за четене   Crazy Crazy Crazy
Заемем се веднага  Naughty

Борянче , мерсаж за кайвето   bouquet ,
Но много е  голяма снимката с кафето , да не ни се кара някой модератор , пусни я като линкче мила  Hug
Хайде след малко ще ви пиша пак  Hug

Ето още едно линкче за нашия диетолог :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=253334.0

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 11:44 от Djindjari

# 192
Иле, моя приятел е завършил НСА и една от задължителните им дисциплини там е Спортна медицина.

аз съм я виждала въпросната тетрадка Simple Smile и аз имах приятел от НСА, и вероятно логиката ти е правилна
наскоро гледах едно интервю с актьора Асен Блатечки и му зададоха въпрос относно това как си поддържа фигурата и той спомена, че е попаднал наскоро на една книга "Зоната" и я прочел и му станало ясно, че се хранил във правилното съотношение П/В/М, понеже бил спортист едно време, а и така както било описано в книгата
така че най-вероятно ти е правилна логиката Simple Smile

# 193
Джинджи, кафето маскирано  smile3503
Ели, и бате е завършил преди много години НСА, когато все още беше ВИФ и аз много му четях учебниците. Бая науки имаха и които искаше да учи можеше да се сдобие с доста солидни знания. Преди години, когато му легализираха дипломата в САЩ се оказа, че покрива "мастър де гри" (или там както се казва)... Много малко ВУЗове могат да се похвалят с това. Аз се надувах с моята диплома от СУ, ама.... той изби рибата!

# 194
Felina и аз съм с теб, резила го видях Фчера, малииииииииии голямо плюскане  му ударих, моя мъж отиде до метро за памперси, пък аз му поръчах и диетичните манджи, че хладилника с трън да се завъртиш няма какво да ханеш. И аз ще готвя пълнени чушки, че само това имам. Моя мъж им се мръщи заради ориза, ма ша му се напукат петичките да са само с каймЪ.
То това мойто не са трудности да ти кажа, ами са чуденки. Дилеми. Да си оставя ли детето да ми го гледа жена и да се върна на работа или да за*ба всичко, ама нали работата все до пусти пари опира. Абе, не съм оставила нищо нерешено до сега и сега ще измисля какво да правя.
Аз от списанието с книжката (май беше "жената днес") четох че е завършил след НСА и в Атина, но като пустото списание е в някой от кашоните как да прочета пак, пък не запомних на 100 % инфото. Като взема да подреждам и го намеря ще го препиша направо. И според мен не случайно е подходил така и е избрал точно "зоната" за режим. Аз нали си купих книжката и к'во  newsm78, нищо, даже и рецептите не ползвах. Пък за изчисленията трябваше да ползвам инДженера вкъщи. На него му беше по-лесно да ми даде пари и да ме прати при Оги.
Djindjari пак пусна  бомба и замина, еййййй много си заета бе девойко мари Убава.
Ще чакаме да пишеш, да знаеш.

Айдеееееееееее улях се, чао и хубав ден. Аз се гмуркам в мръсното да стане чисто.

Общи условия

Активация на акаунт