Едно ФЕВРУАРСКО майче очаква второто си зайче !

• 16 694
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
Аааа Мери, този вирус и аз го бях лепнала преди 1-2 месеца...пусто като не помня как се отървах  newsm78 Ако се сетя ще ти кажа.

# 31
Момичета.как бих могла да сложа снима на сина ми в колажа?Мисля обаче.4е това май аз не мога да направя???
Иначе след като се погнуси от картофа.реших да не го мъча.На следващото хранене предложих хип-морков и картоф и му допадна.Днес хапна 8 лъжички Hug

# 32
  • ВАРНА
Честит Рожден Ден на hotday!
Много здраве, щастие, късмет и само положителни емоции!

Честито на месечинките днес!  bouquet

evil, пратих ти паролата /ако някой не ме е изпреварил/.
Роси, не знам точно кога, но ще се възползвам от съвета ти за АМ и бисквитената торта. Мерси   bouquet
Вит Д, давам от време на време, когато се сетя по една капка.
Гала, честито зъбче на Рая.
Марти, колажа Кат го прави, не знам дали може да добави снимка. Въпросите ги отправи към нея.

Емо също ще си има зъбче. Днес го видях да се белее, но не е пробило още. И по въпроса ... какво да купя да го мажа. Не ми се занимава да питам педи. Знаех си аз, че има нещо. Много е кисел в последно време. Започва да плаче без причина и никак не мога да го успокоя. Дано по-бързо да мине този период.

# 33
  • София
Денил, Мери тук съм Simple Smile Hug. Благодаря, че питате, но не ми остава време да пиша..опитвам се да смогвам с четенето.
Хотдей, да си жива и здрава и ти и любимите ти същества!  bouquet
Гала, честито зъбче на малкото Райче Байче Wink Heart Eyes
Дес, съжалявам за всичко, което трябва да преживееш...дано намериш сили да се съвземеш и поемеш ролята си на майка и опора за децата си!
Дездемонка, може да мажете Дентинокс (има и лидокаин вътре), Пансорал...преди имаше Калгел (сега не знам дали го има вече). Лично аз предпочитам хомеопатичните таблетки Дентокинд, но трява да се взима редовно (по 3 пъти дневно при спокойно състояние и по 6 при кризи). Това е което се сещам на първо четене. А има и някакъв Гингигел, но не знам много по въпроса.
Още много исках да пиша, но не мога на всеки да кажа по нещо, че ме вика моята принцеса, дето ме е взела за шерп все  на ръце да я нося и ако я пусна, пуска ултразвука и избора ми е или напукани тъпанчета или болки в гърба и ръце като на шимпанзе hahaha
Бъдете здрави!

# 34
Ех, заглавието ви ми стопли сърцето Hug
Марти, понеже ходих на втори контролен преглед след цезаровото и бг докторът след оглед на матката ми с вагинален ехограф неможа да повярва , че ми е правено секцио, никакви следи от такова.Матката ми е напълно възтановена.Впечетли се от професонализма на бившият ми вече др Мюзи Flowers Rose Flowers Rose Може би във Франция го правят по други методи и затова дават такива малки срокове за забременяване след първо секцио-6месеца.Надявам се след като се консултираш с твоят гинеколог и с теб да е така и всичко да е ок Hug
Ох така ми се иска и на мен второ детенце, но май не ми стиска още Simple Smile Но другата година се надявам да ми се случи за втори път най-хубавото нещо Hug
Честити зъбчета на всички бебоци, нашето януарче все още няма и педито ми каза да не очаквам в близките два месеца Grinning
Дес Hug Кураж миличка

# 35
Мери ,благодаря ти за инфото ,исках да те питам на лични ,но така ще разберат и другите  Laughing кое е правилно ...Така че .. изказвай се и друг път ,винаги ми е от полза  ...МЕРСИ   bouquet ..Знаех си че ще ми кажеш нещо важно като ме прочетеш  Embarassed  bouquet  bouquet
Честити зъбчета и спокойна вечер на всички ...  bouquet  bouquet
Мари Рус .. радвам се ,че хареса  заглавието ,като ни зарадваш със второ бебче  и за теб ще измисля едно  Hug ....кога се прибираш във Франсето ...  bouquet

Последна редакция: сб, 19 юли 2008, 23:05 от бубето 29

# 36
Здравейте мами и сладки бебоци!
Бубе, страхотно заглавие!
Кат- още веднъж благодаря за колажа!
Честит Рожден ден на Хотдей!
Честити месечинки на всички бебчета!!!
Честити зъбчета!!!Да са здравички!!!
Роси - Честита къща!
Ние сме добре, като изключим това, че Таня не иска да се храни много много.Днес не ходихме на плаж , а бяхме на разходка из квартала до една детска площадка.
На всички много прегръдки, целувки и много поздрави от нас с Таничка!

# 37
Здравейте мамчета!Честит рожден ден на Хотдей!
Честити зъбчета на всички.Да са здравички и белички!
Честити месечинки на всички бебочета!
Бубе,поздравления за заглавието!
Лека и спокойна вечер на всички!

# 38

ДЕЗДЕМОНКА ...ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ...Бъди винаги здрава ,щастлива , обичана ,красива ,пази любовта винаги в твоето сърце, радвай се на живота и на  своето момче ...!!! Бъди винаги лъчезарна и усмихната ... Весело изкарване и да имаш най-хубавите подаръци . ..Wink  Laughing 
    happy bd  newsm59   bigdance2  newsm59  newsm59  bigdance2 newsm59 happy bd

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 00:00 от бубето 29

# 39
Хотдей, честит рожден ден, да си жива и здрава и много щастлива!
Честит зъбчета на всички (нали знаете да купите бяла дрешка)
Благодаря за отговорите на въпроса ми!
Вит. Д давам по две капки на ден, ако не излизаме през деня, когато вали или по друга причина, давам по три капки. JJOY ви е отговорила, ние сме при една педиатърка. Но понякога забравям, честно казано.
За цикъла-преди около три седмици ми дойде за първи път (горе-долу месец след като спрях да кърмя) и много се надявах да ми е по-малко като продължителност след раждането, но уви-пак седем дни, но поне минах без болкоуспокояващи този път. Преди да забременея ужасно ме болеше и пиех нош-па, спазмалгон, аулин и всякакви нови аналгитици, които излизаха на пазара. Дано да го карам по-леко занапред.
Лека и спокойна нощ!

# 40
Дез, мила, честит рожден ден!

Пожелавам ти здраве, усмивки и късмет и поне едно сбъднато голямо желание!

Галив ако се сетиш много ще съм ти благодарна, имам толквоа много адреси и инфо там, ама нали все отлагам да ги прехвърля на диск, за кой ли път губя ценно инфо.
Честити зъбчета на малките зайчета, да са бели и много здрави!
Бубе  Hug Heart Eyes
Ние бяхме за риба, обаче пеша до близкия язовир, и съм гроги направо. Изпробвах си новия слинг шал, доволна съм, също много удобен, и евтин, препоръчвам го. Днес си купих 5.20м тензух, сгънах го по пътя по ширина на 2 и го запасах, супер е, хем бял- върви на всичко.
Сладки сънища!

# 41
Дездемонка,честит рожден ден!!!Бъди много здрава ,щастлива и обичана!!!

Честити зъбчета на всички ,да са белички и здравички tooth tooth
Ефросинка,оздравя ли вече?
Някой да знае Голдънчето къде изчезна,губи ми се от няколко дни,дано са добре newsm78
Лека и спокойна вечер  Heart Eyes

# 42
стегна ме гърлото здраво момичета, преди половин час направих теста на Тянко, реагира положително на амфитамините, най- евтината дрога, сега чета и ми става лошо. виждам всички симптоми в него... в понеделник сутрин отиваме на кръвна проба, макар да няма смисъл
от тук на сетне трябва да намеря пътя, с Божията помощ нека е правилния  Praynig

# 43
Мери съжалявам много...много ми се иска да е станала грешка...Ако се потвърди резултата от кръвната проба ви очакват много трудни моменти. Сега повече от всякога ще ти трябват исполински сили. Член на семейството ми е зависим от наркотици...ужасни моменти сме преживявали. И въпреки усилията на родителите му резултат няма. От все сърце се надявам много скоро да намерите изход и това да остане само спомен в живота ви.

# 44
До сега говорихме, уверява ме че е опитал само. Не вярвам, точно днес ли опита. Поведението което видях тази вечер, което ме наведе да направя теста, е често срещано поведение у дома. Не му вярвам, а как ми се иска само... Обеща да не го прави повече, сам нa себе си обеща, но ако е затънал вече, ми звучи нереално. Господ да ни е нa помощ и най много на него!
Фарф благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт