Едно ФЕВРУАРСКО майче очаква второто си зайче !

• 16 695
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
Хотдей - ЧРД на патерица!!! Жива и здрава бъди и много щастлива.
Дездемонка - и на теб ЧъРъДъ  Wink!!! Много здраве и щастие с малкия калпазанин, много удовлетворение и късмет!!!

Мери миличка, много съжалявам... Много е неприятно това което се случва, дано синчето ти да влезе в "правия път" защото иначе е страшно.  Sad Стискам палци да се поправи.
При нас няма нищо интересно. Тези дни не ми беше добре нещо... Ходя като есенна муха, ниско кръвното, боли ме цялото тяло, гърлото също... Отпаднала съм, онази вечер се опитах и Т да вдигна, ама веднага пих парацетамол, та явно го пресякох. А най-интересното е, че ме боли кръста доста и съм се изпъпчила здравата, ама по-зле съм от някоя пубертетка и се чудя дали цикъла няма да ме споходи? Ще се почудя още известно време, пък ако не дойде няма да му мисля. И ние се "пазим" по изпитания метод "няма кекс - няма бебе"... не стигат сили вечерно време и за това.
Роси - честито къща златна!!! Със здраве да си я дооправите и дълго и щастливо да живеете в нея. Да ви е много удобна и да е крепостта на вашето семейство.
Стига съм писала, че ме чака работа...

Черпя ви виртуално. Да ви е сладко:
и

П.П. Най-накрая записахме час за кръщенето, ще е на 3-ти Август. Ще празнуваме общо и кръщенката на Александричка и РД на Виктория. Голям празник се очертава. До после, когато ще кача някоя и друга снимка.

# 46
Дездемонка, честит рожден ден, желая ти много щастие и любов. Всичко лошо да остане зад гърба ти и само красиви моменти да има в живота ти.

# 47
  • София
Дездемонка, Честит Рожден Ден!  bouquet Здраве, щастие и сбъднати мечти ти желая!
Мери, моля се да преодолеете и това изпитание, което е много тежко, особено за теб като майка! Тян още вятър го вее на бял кон и си мисли, че всичко, което хвърчи се яде! Консултирай се със специалисти как да се бориш с проблема, за да хванеш по възможност правилния път! Надявам се, че ще му узрее пипето някой ден и ще намери начин да те направи щастлива и да ти върне спокойствието!
Мамо Ави, добре съм, благодаря, оздравях вече. После и Сашо (мъжа ми) се разболя, но той го докара до антибиотици за разлика от мен. Ние се кърмим и бебичка я опазих, но не ми харесва колко малко е наддала за 20 дни. Само 60 гр. Thinking Confused. Предполагам е, че защото разреди хапванията от жегите, а е толкова активна, че не се спира, все едно я зареждам с ракетно гориво.
Да ви почерпя по случай 5-тата месечинка на Анна:

# 48
Дездемонка Честит рожден ден да си жива и здрава   bouquet
Дес браво дръж се твоето момче има най- много нужда от теб  Peace
Честито на всички месечинки Laughing
Да кажа и аз как си изкарак акъла снощи - към 4.30 ми се чу че Габи нещо плаче ама за малко и после нищо викам сигурно е сънувал пак нещо , но реших да стана да го видя и нашия се обърнал по корем легнал в кошарата на широчина и съборил обиколника отгоре си , който беше залепен с тиксо защото няма къде да се върже от вътрешната страна , изтръгнал го и главата му забита в решетката и не мърда са ни ви казвам , че направо изтръпнах , много се уплаших даже плаках , вдигнах го , а той един отпуснат ама защото спи и не му пука а аз си изкарах акъла #Cussing out слагам го настрани той пак се захлюпва по корем накрая взех че го нахраних и така го сложих да спи ама да не казвам  за мен какво спане беше  #CrazyНе е ли опасно така да спи по корем по - опитните мами да пишат , може ли да се задуши , не знам много ме е страх , чудя се дали довечера да не го взема при мен. 

# 49
Бубе, наистина заглавието е много хубаво и актуално HugПрибираме се на 1ви септември Simple SmileНа 5ти август заминаваме за около две седмици в Созопол така , че ако някой се е решил да почива там да се обади Simple Smile
Мери, кураж и на теб миличка.Вярвам , че с помща на теб на цялото ви семейство и ако се наложи с по - професионална помощ нещата ще се управят.
Дездемонка  bouquet  bouquet  bouquet

# 50
Ч.Р.Д - ДЕЗДЕМОНКА, бъди здрава и много щастлива и нека всички твои любими хора са винаги до теб Hug
Ч.Р.Д. - ХОТДЕЙ(с малко закъснение) и на теб пожелавам здраве и много щастие!

Мери, много съжалявам за тези резултати, дано всичко наистина е в самото начало и да успеете да го овладеете бързо и без последствия!Успех Hug!

Роси, честито за къщата, бъдете много щастливи и нека посрещате и се радвате на внуци и правнуци там!
Кат-чудесен е колажа smile3501

pepinka83- ние 90% спим все по корем, обръщам я, и възглавничка й слагам(дебелината на възглавничката трябва да е колкото разстоянието от главичката до рамото), но след малко пак е по корем, има опасност за проблеми с ходенето Sad. Явно аз не мога да я оцеля тази дебелина. Евелинка го обяснява вече няколко пъти, за което много благодаря Hug.

Спокоен ден и приятни разходки, ние предобедната май ще я пропуснем, Дианка заспа и няма да я будя, тя и без това спи толкова малко.

# 51
Дездемонка, специално за теб цък.

Мери, това през което преминаваш е най-големият кошмар за един родител. Колкото и да си силен идва момент, в който си казваш: "А сега накъде?". А път няма. Отчаянието и безизходицата те стискат за гърлото и не дават да изкрещиш "Защо!". Защо това се случва? Нали даваме на децата си всичко от себе си, нали се стремим да е най-доброто. Единственото което можеш да направиш в този момент е да говориш, много. С Тян, с най-близките си хора. Да споделяш. В случай, че с наложи потърсете и специализирана помощ. В случай, че ти се плаче поплачи си и продължи напред. И още един съвет от мен. Каквото и да става знай, че твоето дете е най-доброто, най-умното и че заедно сте достатъчнно силни да се преборите с всичко. Пожелавам ти успех. Няма да е леко.

# 52
  • гр.София, далече, далече на Запад
Дез, Честит Рожден Ден!
Ето това е за теб
Да си жива и здрава ти и близките ти на сърцето хора!

Честит Имен Ден на всички празнуващи! Веднага да си признаят всички Илиянки Laughing и да почерпат.

Честита месечинка месечинка на Анна и на всички родени на тази дата.

Мери миличка, сигурна ли си? Не прибързвай и не прави тежки обвинения! В тази възраст всеки е правил щуротии. Поговори сериозно с Тян. Дано да си отвори ушичките. И е крайно време май да го изпратиш да работи. Май това е най доброто лекарство - просто не ти остава време да мислиш за щуротии. Казвам го от личен опит че и аз в тази възраст бях една....направо ме е срам от себе си Joy Всичко е период и ще отмине! Господ да е с теб и да ти покаже правилната посока да достигнеш до сърцето на Тян!

# 53
Мери ,стискам палци и се моля на Господ да се оправите в къщи ,да преодолеете възникналите проблеми по най-бързият и безболезнен начин за теб и Тян ...Говори ,говори докато видиш ,че е имало смисъл накрая  Praynig Hug  bouquet Лека неделя на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 54
Мери,ужасно съжалявам за това,което преживяваш в момента.Искрено се надявам да е само период и съвсем скоро да остане зад гърба ви, като лош спомен.
Честит рожден ден на Дездемонка.Много сбъднати желания.
Честити месечинки на всички.
За цикъла-още нямам и силно се надявам докато кърмя да не ми идва.

# 55
  • Бургас
Честити рождени дни на Хотдей и на Дез! Много здраве, обич и детски смях край вас!  bouquet
Мери, мисля, че задължително трябва да се консултираш със специалист как трябва да действаш с Тян. Хората не от вчера се борят с такива младежки проблеми.
pepinka83, това което описваш при нас е ежедневие. Относно решетките, със сигурност опасност няма да си пъхне там главата ако това те безпокои. За спането по корем- смятам, че вече не са толкова малки бебетата ни, имат изграден рефлекс за самозащита. Аз сложих възглавничка, няколко вечери беше брутално избутвана, но снощи например си спеше върху нея Стефко, само в 6 часа беше се обърнал по корем. Тя в известен смисъл затруднява обръщането. Аз купих със силиконова вата, но тя страшно много хлътва и практическ дебелината "бяга". Някой дали има озиви за тази на Чико, дупчената?
При нас нищо ново- заешки дневен сън, поне 1 кърмене нощем, мъкнене на ръце по улицата. Очерава се и този месец почти 1 кг да качи юнака. Сигурно гледам слонче  Shocked

# 56
Благодаря ви момичета! Имам нужда от подкрепата ви. Ако споделя с родители, вместо съвет и утеха ще получа укори че не сме го държали по изкъсо и непрестанното "видя ли, казвах ли ти?" сякаш да ми натрият носа, за какво newsm78, нали за първородния им внук става дума.
Джой думите ти докоснаха сърцето ми Heart Eyes
Зита, как да не съм, правих му снощи комбиниран тест, той отрече, излезе, след час си дойде и ме повика да говорим, призна, каза и че е за пръв път, надявам се да е така, тя надеждата последна си отива.

# 57
Здравейте момичета!
Най-после да ми остане време да напиша 2-3 реда...
Честито на всички,които имат и са имали поводи през последните дни,да сте живи и здрави,а другото само идва!
Мойто синче яде всичко засега с голямо желание,но със съня през нощта сме под всякаква критика. Спинка си първия сън до към 1 часа и край започва едно будене през 15-20минути, едно мрънкане. С баща му се разкарваме из нас като зомбита вече а иначе през деня е пълен свежар и веселяк, преди спинкаше на обед по 2-3 часа и отделно преди и след обед по половин един час, но и тези дрямки отпаднаха и спи само по един час на обед. Откъде взима тази енергия това дете акъла не ми го побира  nuts
Вече ака и пишка в тоалетната през деня когато сме в къщи, пишкането е при пусната чешма и помощ от моя страна с "пишшшшш", но акането предполагам, че се дължи на свитите към коремчето крачета, много ги спарват тия пампита Crossing Arms. Гърне изобщо не смятам да купувам а мисля да взема седалка за тоалетната, но за нея трябва да може да стои стабилно. smile3550
Захранването при нас върви тиквено Mr. Green присъства ли тиква в състава на пюрето се хапва с удоволствие и достига до 190гр., но няма ли я любимата тиква изяжда едвам едно малко бурканче на Хипп. Иска ми се да му правя по малко сокче от круша, ябълка, но не смея още. Тази сутрин татито му беше дал едно парче пъпеш в ръката и Андреан смуче ли смуче, взех му го и се започна едно ръмжене, едно посягане ще кажеш, че е умряло от глад това дете cry
Моя син вече е с първата си прическа, откъде се взе тази толкова коса не знам, то бяха едни перчеми едно чудо #Silly. Прилагам снимков материал:
http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=IMAGE_EDIT&IMAGE_ID=188030
http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALB … 85&IMAGE_ID=3
Събрах косичката, за да я прибера и попаднах на албумчето в което си пазя положителния тест за бременност и всички ехографски снимки от бременността. Вътре пазя още и номерцата от родилното и пъпчето, момичета толкова мило ми стана, че дори и си поплаках Flushed
А така се приспиваме с баба когато е при нас събота и неделя:
http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALB … 1&IMAGE_ID=21
Между другото вече казва съвсем несъзнателно "ба-ба" и вчера разтопи майка ми от кеф, цял ден като говори с някой и се хвали все едно го е казал право на нея  Wink
Catt, колажа е страхотен smile3521
Мери, миличка съжалявам, че резултата от теста е положителен. Поговори с него и ако се налага потърсете специализирана помощ. Ако имаш нужда от друго освен моралната подкрепа  всички ниe сме насреща. Сигурна съм, че нещата ще се развият с добър край, искрено вярвам в това Wink
Ами това е за сега от мен момичета отивам да пошетам малко из нас и да уча за държавен изпит, че септември наближава, ще си дойде като днес. А мъжо е навън с детето sohappy

Последна редакция: пн, 21 юли 2008, 07:06 от Сенди

# 58
Сенди, казвай веднага как се научихте да пишате в тоалетната, кога го слагаш?
Аз Пламен го мъча на едно гърне, като разбира се го държа, защото не може още да седи самичък, слагам го след сън, ама стана номера само 3-4 пъти, пред другото време или съм го изпуснала вече или незнам.  newsm78
Тъй, че сподели номера вие как го правите?

# 59
alex99, започнах преди няколко седмици да го изпишквам а акането си дойде само Mr. Green
Хващам си го за крачетата и ги свивам към коремчето над тоалетната, пускам леко чешмата и му викам "пишшшшш" така докато се изчишка. В началото през 15 минутки а сега вече през половин час, гледам веднага след сън и също след като е пил водичка да действам и минава номера, но в началото и аз го изпусках докато му хвана цаката за водичката и като се наспинкаше махам пампито и той веднага пикае. Акото при нас е веднъж дневно и сега сутрин след сън като идем да се чишкаме си минава и то по реда като свия крачетата Mr. Green, но не го слагам да сяда на тоалетната, предполагам се сещаш за начина по който го държа Peace

Общи условия

Активация на акаунт