Дездемонка - и на теб ЧъРъДъ

Мери миличка, много съжалявам... Много е неприятно това което се случва, дано синчето ти да влезе в "правия път" защото иначе е страшно.

При нас няма нищо интересно. Тези дни не ми беше добре нещо... Ходя като есенна муха, ниско кръвното, боли ме цялото тяло, гърлото също... Отпаднала съм, онази вечер се опитах и Т да вдигна, ама веднага пих парацетамол, та явно го пресякох. А най-интересното е, че ме боли кръста доста и съм се изпъпчила здравата, ама по-зле съм от някоя пубертетка и се чудя дали цикъла няма да ме споходи? Ще се почудя още известно време, пък ако не дойде няма да му мисля. И ние се "пазим" по изпитания метод "няма кекс - няма бебе"... не стигат сили вечерно време и за това.
Роси - честито къща златна!!! Със здраве да си я дооправите и дълго и щастливо да живеете в нея. Да ви е много удобна и да е крепостта на вашето семейство.
Стига съм писала, че ме чака работа...
Черпя ви виртуално. Да ви е сладко:
П.П. Най-накрая записахме час за кръщенето, ще е на 3-ти Август. Ще празнуваме общо и кръщенката на Александричка и РД на Виктория. Голям празник се очертава. До после, когато ще кача някоя и друга снимка.