Едно ФЕВРУАРСКО майче очаква второто си зайче !

• 16 722
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Миленка честит рожден ден.

Мери искрено ти съчувствам.Не знам какво да те посъветвам.

# 61
Сенди, мерси много.  bouquet Сега го водих до тоалетната, тъкмо стана от сън, ама не иска, само оглежда "мебелировката".  hahaha След малко пак ще го пробвам. Сещам се за позата, която ми описваш.

# 62
Дез, Честит Рожден ден!  bouquet
На всички празнуващи днес месечинки - Честито! Hug
Бубенце - благодаря ! Heart Eyes
Приятна вечер!!!

# 63
 Честито на рожденичките със закъснение. Да са здрави и щастливи.
 Мери много ми стана болно за теб. Но трябва да знаеш че това е само период...рано или късно ще премиине. Не знам какво да те посъветвам...Ето трик който майка ми прилагаше понякога в трудни моменти ( и аз в този си период нямах нищо общо с човек  Embarassed ) : ПЛАЧЕШЕ ... като направя някоя простотия и като седнем да си говорим а аз само й се зъбя и като й видя после насълзените очички ... и сега ми става жално...тогава нищо не й казвах естесвено  Crazy но не повтарях това което я е натъжило.  Ти си спокойна и уравновесена жена и си възпитала и обичала това момченце, всичко което си му говорила и обяснявала е някъде там, вътре в него, просто той иска сам да го открие, сам да разбере кое какво е, иска да докаже че няма забранено докато сам не си го забраниш. Ти му повтаряй че вярваш в него, нали е вече голям и сам знае кое е добро и кое лошо и наистина се дръж като с равен. Мен много ме дразнеше да ми нареждат или да ме поучават. Сега опитва и преценява всичко и май следващите няколко години ще е така  newsm78 но ще мине... Ех ама каква реч направих...дано ме разбра. Целувки.

# 64
Сенди, мерси много.  bouquet Сега го водих до тоалетната, тъкмо стана от сън, ама не иска, само оглежда "мебелировката".  hahaha След малко пак ще го пробвам. Сещам се за позата, която ми описваш.
Пусни чешма и "пишшшшшшкай" Mr. Green
За излишното АМ ставаше въпрос наскоро, имах и аз една кутия която беше отворена преди месец и влезе в много сладко приложение, направих домашен течен шоколад та вместо сухо мляко сложих АМ, няма да ви описвам каква вкусотия се получи Hug

# 65
Току що прочетох ТОВА и се втрещих. Онзи ден свекърва ми ме посъветва да забелвам пишлето на бебо и дори опита да го направи, но аз досега само съм подръпвала колкото да го измия леко. Честно казано аз наистина смятам, че природата си знае работата и милсля повече да не се правят разни опити върху бебето ми.
А пък моя господин днес пропусна банята. Заспа в 19:30 и още спи. Като се събуди ще му преплакна дупето само, но ми е много странно, защото досега се е случвало само веднъж. Кой знае утре сутрин в колко ще се ококори  Rolling Eyes.

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 22:26 от jjoy

# 66
  • София
Привет и от мен.
Черпя за 5та ни месечинка.

newsm38

Мери стискам палци - дано Тян се вразуми. Длугите мами добре са те посъветвали.
Цикъл и аз си имам. Редовен е, дълъг както преди по 7 дни, но вече не ме боли. Едно преимущество след раждането.

За пишлето - нашето вече е забелено. Действах доста предпазливо и слава богу нямаше проблеми.

Не е ли рано за гърненца?

# 67
Ох, Мери, мила, сега пък и това ли ти дойде до главата!!!!! Ти си разумна и уравновесена жена, знам, че и с това изпитание ще се справиш, но защо, защо????? Тази гадна дрога!!!!! Дано Тян се вразуми, много разговори, усилия и търпение се изисква в такава възраст и в такава ситуация. Успех и на двама Ви!
Дездемонка, честит рожден ден smile3525

# 68
  • гр.София, далече, далече на Запад

Зита, как да не съм, правих му снощи комбиниран тест, той отрече, излезе, след час си дойде и ме повика да говорим, призна, каза и че е за пръв път, надявам се да е така, тя надеждата последна си отива.

Мери, много съжалявам Sad На мен, както предполагам и на останалите хора все не ми се иска да повярвам в най - лошото. Дано бързо и безболезнено да се справите всички заедно с проблема.

# 69
здравейте, мили майчета!

Ние се върнахме от село! Оцеляхме  и оживяхме след кошмарната среща с всички възможни насекоми - бълхи, мухи, паяци, оси, пчели и т.н. бях се подготвила сериозно срещу комари, но срещнах само един заблуден.... Иначе от другото имаше много! Пръсках с Килтокс, но не помогна особено, после и с Райд, който се оказа на 95 процента ефективен... имам над 100 пъпки, а Тино се оттърва с няколко за целия му престой! Което е страхотно, но през цялото време бях на нокти!

Иначе - изкарахме си страхотно - по цял ден в градината, на  сянка, в приятната компания на моята майка..... РАЗКОШ!

Днес регистрирахме страхотно падане от спалнята и тримата с Миро и бебето си поплакахме!

Не съм чела нищо, дано наваксам! Утре ще гледам да кача снимки! Сладки сънища!

.............Липсвахте ми!..........

Честито на майката на която е посветена темата! Благородно и завиждам за бременлийското време!

# 70
Илианка (Ele0nora) Честит Имен ден!Бъди винаги усмихната, обичана и дарявана с много щастие и нежност, здраве и късмет!

Дез, желая ти всичкото щастие на света, много сбъднати мечти и любов! Бъди здрава!

# 71
Честит имен ден на всички празнуващи днес-Илиянка(Елеонора),Илинка,Илиан на Златомира Бонева(татко Илиан и бебчо Илиян)!!!  bouquet  bouquet  bouquet  uraАко съм пропуснала някой извинете Rolling Eyes
Честити месечинки на празнуващите днес newsm18  costumed034

Мери,съжалявам мила,дано намерите решение на проблема Hug
Готи,добре се завърнала Simple Smile
Сенди,честита прическа на Андреан,ако знаеш само колко мацки му завиждат за косата CrazyБраво и за гърненцето,четох темичките за ЕБХ(май така беше),обаче нещо май нямам търпение и нерви Blushза това.
Аз също пазя първата косичка на Петър,която сме подстригали,пъпчето и какви ли не още неща и винаги ми става мило като ги гледам.
Джой,изчетох статията,на нашето момче обаче пишката му отдавна я забелихме(таткото де), по препоръка на хирург и засега нямаме проблеми. Peace

Ние днес ходихме на плаж в Китен,много хубаво си изкарахме с децата,направих и първото си кърмене навън Embarassed,утре ще покажа снимки.
Лека и спокойна вечер Hug Hug Hug

# 72
Готи, честит рожден ден, желая ти цялото щастие на света с двамата ти прекрасни мъже.

Честит имен ден на празнуващите днес. Да сте живи и здрави и прекрасни като имената си.   bouquet

Ние снощи за пръв път заспахме с биберон, толкова беше кисел, не иска ни шише, ни цица, хапе ме, рита, блъска и съм му държала биберона, докато заспи.  #Crazy Незнам зъб ли е пак, какво е, ама сигурно му е доста зле, а не може да каже нищо миличкото.

Приятен ден на всички.

# 73
Готи,честит рожден ден!!!Много щастие,любов и здраве ти желая!!!

Евелинка ,как изкарахте вчера кръщенето на Магдаленка?
Приятен и слънчев ден на всички,днес при нас е много горещо още от сутринта,затова излизаме на разходка.До после Hug Hug Hug

# 74
ГОТИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Евелинка, чакаме да разкажеш как е минало и снимки с нетърпение photo
Бързам да се оправя и да излизаме навън, че зверчето мамино дава зор smile3541. Момичета много е гушлив, все иска да е сгушен до мен, оставя ли го в друга стая започва веднага да мрънка а ако не се появя и да  newsm45, не ми е ясно как ще се справяме с тази ситуация занапред.
Много слънчев и пълен с бебешки усмивки ден ви желая  bouquet
P.S. Слави, виждам че си на линия миличка. Пиши как си моля те, липсваш ни много Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 21 юли 2008, 09:05 от Сенди

Общи условия

Активация на акаунт