Едно ФЕВРУАРСКО майче очаква второто си зайче !

• 16 738
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
Сенди и моето момченце е от гушливите Simple Smile. Какво да се прави - мъже. По този повод ето един забавен поздрав от мен : цък

И нещичко по случай рождения ден на Готи с пожелание да е все така чаровна: цък

# 76
Мери слънце, много много съжалявам.Не знам защо ти се налага да минаваш през все нови и нови изпитания!?Бъди силна и да знаеш,че винаги можеш да разчиташ на нас!И на мен ми е до болка познато идиотичното чувство на наслада на някои в проблемна ситуация да ти натякват: нали ти казах: или др. такива?!!Не се отчайвай,ужасно е ,но поне вече знаеш с/у какво се изправяш!А всички сме с теб!
И ние се записахме в падащи!В Събота излязох с майка ми и двете буби.Имам навика като бързам да качвам Кари на количката,има стъпенки за по-голямо дете.Само,че се губи баланса и трябва да се внимава повече.Но влязох за АМ в един магазин и като излизам,майка ми бяга с Ани на ръце и крещи:Бързо вземи я че количката се обърна.Само я гушнах,огледах я ,видимо нищо и нямаше само леко ожулване отпред на челото.И бързо хукнах след нея защото не виждах нито Кари нито количка.А те по-надолу в една пресечка,Кари гушната от някаква баба.Мери, взривяваха болницата дето раждахме,и те се загледали в пушека и шумотевицата и цоп на земята!Та като видях,че и Кари е добре ми дойде най-големия проблем.Майка ми цялата се тресе и трепери!Помислих си ,че милата ей сега ще колабира.Та вместо да успокоявам дечковци,те се успокоиха като ме видяха, половин час успокоявах бабата!?
И аз отдавна не давам Вит.Д, няма за къде да бързаме с фонтанелата,пък и те си го набавят от слънцето!А с Вигантола можете да си правите маски за коса,супер подхранва :
Забравих да ви се оплача,че Кари след 5дни бронхит и АБ,на следващия направи отит и още 7 дни беше на др.АБ.Добре че всичко свърши и ще ходим при хомеопатката за имуномодулатор.Но покрай кака и Ани се разсополяви и гърлото се зачерви.Педи и изписа Коларгол и Проспан на капки,които са ужасни, и изобщо не и действаха на 2 ден я заведох при Хомеопатката,и още след първия ден на нейното лечение имаше подобрение!Окончателно реших дечковците вече само на хомеопатия!
Сори,че стана дълго но имам проблем с компа и рядко мога да влизам Embarassed

# 77
Боже колко мъка има на този свят, Боже!
Мери не може точно на теб да се случи това. Ти която си пример за всички ни тук !!!!!!!!! Имай надежда и вярвай, че нещата все още не са извън контрол. Незная какво да кажа При все че аз още не мога да се взема в ръце и да си стъпя на краката. Ти си много по-силна обаче и ще преодолеете  с общи усилия всичко  . Много те обичам и вярвам в Тян   bouquet Моля те пиши като си по наясно със ситуацията
Евелинка, какво става с Блажко. След този ужас който изживях много искам да съм сигурна че при вас всичко е ОК. Ако жаждата и честото пишкане на са вече минало. Моля те заведи го на изследвания и незабавно пиши

# 78
  • София
Привет на всички!
Честито на всички празнуващи и на тези на патерици - мами и бебоци! Бъдете здрави и щастливи!  bouquet
Мери, ужасно съжалявам за случилото се! Не се съмнявам, че ще се справиш! Ти си много силна!  bouquet
Дес, съжалявам много! Само бъди спокойна! Всичко ще се нормализира!  bouquet
Мамо Ави, благодаря от сърце, че се сети да питаш за мен! Hug  bouquet
Бяхме на Доспат десет дни, беше уникално! Heart Eyes Имах нет и компютър, но не ми оставаше и минута свободна да прочета и пиша. Родопите са страшно нещо! Heart Eyes
Марти, Честито!  bouquet
Хубав ден на всички!  bouquet
ПС: Да питам нещо, а именно, някой да има опит с гнойно забиране на пръст? Беше ми се забил нокъта на пръста на крака и сега има гнойна колекция, без отвор откъдето да изтича. Може ли ихтиол да сложа, например? Сещам се за зеле.......ама дали беше за това? newsm78 Помагайте, моля! Praynig

Последна редакция: пн, 21 юли 2008, 14:06 от GoldenEyeful

# 79
Ох мами да ви се оплача. Пробива ми един мъдрец и болииии  Sick. С Давид сме на едно и също положение Simple Smile.
А как ще смогна да ида на зъболекар не знам. Като още и на гинеколог не съм била след раждането  ooooh!. А и една бенка имам за отстраняване.
По този повод  Joy една забавна случка. Миналата година пролетта ми махаха две бенки. Та отивам аз при лекаря и той почва да ме разпитва какви са ми оплакванията. Ама в същия ден трябваше да ида и на гинеколог и моя личен лекар, който работи в същата поликлиника където са гинеколога и кожния лекар ме води в някакъв кабинет и ми казва: "Влез тук." Аз реших, че това е гинеколога, защото имаше и магаре (кабинет за кожни и венерически заболявания Simple Smile, но кой да прочете на вратата) и на въпоса му започвам да обяснявам как последния път цикъла ми бил много продължителен, обилен, как ми се появило и течение и т.н. Човекът ме гледа с разбиране и накрая казва: "Добре, но какво общо има това с бенките Ви?" Леле , умрях от срам. Добре, че не ми каза сблечете се, че ако вместо блузата си бях свалила гащите доста щеше да се зачуди  Joy.

# 80
Привет на всички!
Честито на всички празнуващи и на тези на патерици - мами и бебоци! Бъдете здрави и щастливи!  bouquet
Мери, ужасно съжалявам за случилото се! Не се съмнявам, че ще се справиш! Ти си много силна!  bouquet
Дес, съжалявам много! Само бъди спокойна! Всичко ще се нормализира!  bouquet
Мамо Ави, благодаря от сърце, че се сети да питаш за мен! Hug  bouquet
Бяхме на Доспат десет дни, беше уникално! Heart Eyes Имах нет и компютър, но не ми оставаше и минута свободна да прочета и пиша. Родопите са страшно нещо! Heart Eyes
Марти, Честито!  bouquet
Хубав ден на всички!  bouquet
ПС: Да питам нещо, а именно, някой да има опит с гнойно забиране на пръст? Беше ми се забил нокъта на пръста на крака и сега има гнойна колекция, без отвор откъдето да изтича. Може ли ихтиол да сложа, например? Сещам се за зеле.......ама дали беше за това? newsm78 Помагайте, моля! Praynig
Мила това което ще ти препоръчам, тук го наричаме "Дебела мара".Едно растение с месести кръгли листенца.Ако намериш,страшно бързо и ефикасно помага.Хващаш листенцето,обръщаш го и леко обелваш ципата.Поставяш го върху набралото и слагаш лепенка.За по-малко от 12часа изтегля абсолютно всичката гной.А ко не може и ихтиол,но мисля,че първо трябва да стиснеш зъби и леко да пробиеш отнякъде за да може по-добре да действа!
Сенди,Алех и на мен ми се вижда ,че малко е рано за гърненце.Иначе браво на Сенди за успеха!
Кари на 6м започнах да я слагам на гърненце, но след известно време се заинати и тотално отказа да сяда в него.На 10-11м си пишкаши,и горе долу успяваше и да ака в него.Но тотално без пампа останахме чак на 1г5м.Така че  сега Ани няма да я натискам прекалено.

# 81
Честити месечинки на всички бебоци, празнуващи днес Simple Smile
Готи, честит рожден ден!Желая ти да си здрава, щастлива и мноого обичана от твоите мъже Simple Smile
При нас всичко е наред засега.Познатата ни гинеколожка разреши проблема с леко слепналите малки срамни устни като ги раздели без да се налага употребата на медицински инструмент(участъка беше миниатюрен).Дано повече не се налага да се повтаря цялата манипулация.
Мери, надявам се, че проблема със Стоян ще се реши бързо и дано наистина само е опитал.Желая ви да се справите и с това препятствие и семейството ти да излезе още по-силно и сплотено след тази трудност.
Аз не успях да дочакам Али да навърши 6 месеца както бях решила и започнахме да я захранваме.Миналата седмица опита пюрето от тиква на Хип и много и хареса.От тази седмица започнах да давам домашен картоф с кърма, не го прие като тиквата, но след като добавих повече кърма си изяде дажбата за деня Simple SmileМисля следващата седмица да опитаме с моркови(на Хип)  като всеки нов продукт ще го даваме по една седмица преди въвеждането на следващия
И ние можем да се запишем в клуба на падащите.Миналата седмица Али направи бойното си кръщене пред очите ми докато бяхме в работата на таткото.Слава Богу мина без поражения, но това не облекчи чуството ми за вина
Роси, страхотни са снимките на прекрасното ти семейство
Честито зъбче на малката принцеса Рая

Последна редакция: пн, 21 юли 2008, 16:38 от Espoire

# 82
  • София
Добър ден от нас  Grinning

Камбата заспа, аз си направих едно кафе, слабичко за жалост, и сега сядам малко да отпусна.

Най-напред, макар и много на патерици, искам да честитя рождените дни на Хотдей и на Дездемонка! Да сте живи и здрави и и мноооооого щастливи Grinning

Готи, честит рожден ден и на теб Grinning Желая ти всичко най- добро и най-хубаво- и здраве, и обич, и късмет, и щастие Grinning

Честит имен ден на Елеонора и мъжете на Златомира!

Мери
, желая ти много сили и търпение, за да се справите с проблема на Тян.

Иначе ние сме добре, гледаме се с момчетата. Да не дърпам дявола за опашката, ама за сега и двамата слушат. Камен вече има режим на сапането- два пъти през деня за около 2ч-3ч. Вечер ляга към 21.30ч, а сутин се събужда към 6.30ч. През нощта със сигурност се събужда веднъж,аз го вземам при нас, цоква и откарваме до сутринта. В тоя ред на мисли, Пави04, събужда ли се още Симона  по много пъти през нощта?

Espoire, успех в захранването! Тия дни ще захранвам и аз, оффф.

Голдън, за дебела мара и аз съм чувала, освен това и за домат. Откъм лекарства- познанията ми са никакви.

Джой, дано по-скоро спира да те боли зъбът!

И аз чакам Евелинка да разкаже за кръщенето Grinning

Кас, неприятно и с падането и АБ. Дано няма повече!

Пух, как минаа при свекърите? Очаквам разказа ти с нетърпение Mr. Green

Това е от нас! Очаквам захлаждането от утре!

# 83
Здравейте, момичета!
Едвам смогнах да изчета всичко, така е като само миткам нагоре-надолу Embarassed...
Честит имен ден на всички именници!
Дез, честит рожден ден (на патерици)! Извинявам се, че ти честитя сега, но ти желая много, много здраве, щастие и любов!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Дес, утре ще ходя с Блажко да го изследват и ще пиша после. Tired Как е твоят юнак?  Hug
Мери, ще ти пиша на лични,  Hug Hug Hug!
Голдънче, на мен ми се случи миналата година, в "Пирогов" ми сложиха упойка и го оправиха за 2 минути, нищо не усетих и после не ме е боляло. Нищо тогава не ми помогна, чак ме беше яд, че се мъчих с какво ли не една седмица, а не отидох веднага на хирург.  Sad
Джой, бягай на зъболекар. Иначе много се смях с твоите преживявания по лекарските кабинети!

Аз зачезнах малко, защото не мога да му се нарадвам на моето цигане. Върнаха ми го така хубаво почернял, порастнал, а не мога да ви опиша как ни се радва и как ни е гушкал. Лигави ми се малко, ама ще го оправя, само още няколко дни да минат и пак ще влезне в ритъм. Иначе се мъчи да проговори и е страшен сладур с непрестанното му бръщолевене на срички и някои думички.  Laughing

За кръщенето - мина страхотно. Снимки има доста, след малко ще се пробвам да кача и да ги покажа. Попът разреши да кръстим детето в самата църква, а не в стаята за кръщене. Там естествено беше много по-хубаво. Имахме около 20 души гости и по-спокойно се събрахме. Аз се обърках в началото и казах моето име, а не това на Маги, та за малко щяха втори път да ме кръстят, ама се усетих навреме. Попът даже се разсмя, та после почна всичко да ни обяснява, много хубаво пя, страхотни пожелания ни отправи. Спази и всичките му там неща с обикалянето, покланянето и т.н. Абе, цялото кръщене беше около 40 минути. Личеше си, че на попът му беше кеф и вложи много старание да ни направи хубав празника. Магдаленка беше много кротка, разплака се накрая преди къпането и плака докато я облечем, но не повече от 3-4 минути.
После отидохме директно в заведението и съм много доволна от обслужването! Хората се бяха постарали да ни направят хубав празника. Аз не бях поръчвала нищо предварително, исках гостите сами да си изберат, но никак не ни бавиха поръчките, явно имат капацитет да поемат доста поръчки накуп. Пък и цените са им страхотни, сметката ни беше на половина на това, което очаквахме. Градинката беше заградена и Блажко си игра на спокойствие и дори една от сервитьорките го занимаваше от време на време (той нещо си я хареса, нали е какичка  Wink).

За захранването - Маги пробва вече тиква, сини сливи и круша. Яде по едно малко бурканче след кърмене и после пак се кърмим, та чак се чудя имам ли въобще кърма. В началото плюеше и буташе с език, защото се опитва да суче пюрето, но май скоро ще се научи как се яде.

Сега отивам да качвам снимки и после пак ще пиша!

# 84
Голдънче, преди 5,6 години имах същия проблем и ми беха насрочили за следващия ден да ме оперират нокъта и ме срещна една позната на майка ми и аз и се оплаках и тогава тя ми каза - сега като се прибереш ще си натопиш краката в орехова шума (изсъхнала), продават е в аптеките, и аз си помислих толко ме боли защо да не пробвам и с 2 кисненета на краката в ореховата вода ми мина .И на следващия ден не отидох на хирург , а само отмених часа.Дано по-бързо да ти се оправи! Praynig
Мери - много съжалявам за това, което се случва с Тян.Дано по-скоро се оправят нещата!!!!! Praynig
Готи - Честит Рожден Ден!  bouquet
Евелинка - дано е напразно безпокойството за Блажко и Честито кръщене на Маги!!!
Днес бе много топло и направо умряхме от горещина.
На всички много целувки и прегръдки от слънчева Атина!!! Hug Hug Hug

# 85
# 86
Евелинка, честито ви християнче. Снимките са страхотни Hug
Извини ме за любопитството, но ти пушиш ли и не пречи ли това на кърменето? Embarassed Embarassed Embarassed

# 87
Не пуша. Просто вчера запалих една цигара и всички обективи естествено се насочиха към мен  Wink Mr. Green. Всъщност за втори път паля цигара за последните 6 месеца, а за последните 5 години може и да ми се събере една кутия цигари, направо съм страстна пушачка. Паля като ми се прииска, колкото да ми мине желанието.
Иначе доколкото знам пречи на кърменето, но едва ли една цигара веднъж на 3 месеца ще навреди много. Може би Мери ще даде повече инфо по въпроса, аз не съм го проучвала  Embarassed .
Обаче пия бира, по около половин до една на ден, не повече (сега в жегите). Мери, я кажи, тровя ли си детето или може поне този кеф да си направя.

Последна редакция: пн, 21 юли 2008, 18:22 от evelinar

# 88
  • София
Евелинка, Честито Християнче! Да расте здраво и щастливо! Hug  bouquet
Момичета, благодаря за съветите! Hug Майка ми има засадена дебела мара, ще пробвам и орехова шума. Дано не се наложи да посетя хирург!

# 89
Евелинка, честито християнче Simple SmileДа и е жива и здрава малката принцеса и нека името и я закриля и пази от всяко зло и да отваря всички врати пред нея(все повече ми прилича на теб) Simple SmileМалкото моряче има стахотен тен-да го нацелуваш Simple Smile
Ние насрочихме кръщенето на Али за 15.08, т.к. се оказа, че не всички ще са в София на 30.08.По този повод, Евелинка ще ти бъда много благодарна, ако споделиш(на лични)кое е заведението, защото кръщенето ще бъде в кварталната ви църква Simple Smile(таткото много си обича стария квартал, а и аз нямам нищо против, т.к. и сватбата ни беше там)

Общи условия

Активация на акаунт