Едно ФЕВРУАРСКО майче очаква второто си зайче !

• 16 741
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
  • ВАРНА
Здравейте момичета.
Искам да почерпя всички /макар и на патерици/.

Ние от събота до днес бяхме на вилата, там празнувахме. Благодаря ви за пожеланията, страхотни са.
Готи, честит рожден ден! Бъди здрава и усмихната, живей в хармония с хората около теб и бъди щастлива!

Емо си иска своето, ще ви пиша по-късно

# 91
О, колко рождени дни са се насъбрали. Готи, честито! Много здраве и много късмет! Дон Тино да те радва много!

Дез, Хотдей, честито и на вас, макар и със закъснение, но за хубавите пожелания няма давност.

Чара, ние бяхме за малко, така че всичко мина изненадващо добре. Аз се притеснявах най-вече да няма реакции от третия "Пентаксим", но Калоян този път понесе ваксината много добре. Свекърва ми се е успокоила вече, че няма думата за кърменето и захранването, а и гостенките, които беше поканила в чест на Калоян, се надпреварваха да се възхищават, че кърмя толкова дълго, тъй като снахите и дъщерите им издържали по месец - месец и половина, та тя се възгордя много по този повод. Едната от гостенките щеше да изяде за малко шамар през ръцете. Награби Калоян и по едно време я видях, че се озърта какво да му мушне в устата от масата, но в този момент пред нея имаше само купа с домати и лук, та не се получи, а и аз бях готова да надам боен вик и да се хвърля отгоре. Имаше още един дразнещ момент - един от гостите постоянно викаше: "А сега дядо Калоян това, а сега дядо Калоян онова". Като видя, че не реагирам почна: "Така, така Кънчо, ние на тия години чакаме децата да се досетят, ама като не ни уважават, ние ще се прекръстим, колкото там ни е останало". Пак никаква реакция от моя страна и на следващото "а наздраве, дядо Калояне" го срязах: "Дядо му на Калоян си има име, а аз от намеци не разбирам. Детето ми си има прекрасно име. На който не му харесва, негова работа". Повече не се обади.
През нощта спахме гушнати тримата на едно тясно легло и татенцето ни бая се озори, защото ние участвахме в сериала "Голямото нощно кърмене". По време на двете нощувки Калоян си отяде, ако не друго.
Джой, това с бенките и продължителния цикъл е жестоко Joy Така се разсмях, че Калоян чак се стресна.
Евелинка, честито и на вас! Да е на късмет!

Последна редакция: пн, 21 юли 2008, 20:07 от Puhka

# 92
Готи, Честит Рожден Ден  Hug Здраве и много щастие ти желая!

Евелинка, честито християнче! Снимките са стархотни, а Маги толкова е пораснала - истинска дама Hug
Голдънче, добре дошла  Hug Осезаемо липсваше Sad
Пух  Hug, направи си мила червени картони и раздавай за назидание  #2gunfire
Espoire  благодаря ти за милите думи Hug
Отивам да положа морно чело. Много работа днес, а от утре съм на пълен работен ден  Whistling Чакам с нетърпение колежката ми да се върне от отпуск.
Лека и спокойна нощ на всички  Hug

# 93
Честито на рожденниците и на празнуващите месечинки днес!
Евелинка, честито християнче, много да Ви радва!

# 94
Евелинка,честито християнче!Много са ви хубави снимките,а Магдаленка страшно е пораснала HugБлажко добре му се е отразило моренцето LaughingГолеми сладурчета са и двамата,да са ти живи и здрави Heart Eyes
Пухче,добре че престоят при свеки е минал вече Joy,и при нас беше горе-долу такова последното гости Mr. Green
Джой,бързо да минава зъбчето Confused
Лека и спокойна вечер на всички Hug Hug Hug

# 95
Готи, слънце мое, без малко да те изтърва днес, а що разговори бяха, ама съм птица бяла  Crazy Честит рожден ден ти желая, много здраве, много късмет и усмивки! Обичам те!

Евелинка честито ти християнче! Бог да пази Магдалена от болести и зло! Прекрасно име!
По една бира на ден бива, е по добре малка разбира се, даже ако е истинска е полезна, едно че успокоява, второ е лактогонно средство, заради хмела. Безалкохолна е още по добре, защото колкото алкохол има в кръвта на майката толкова е и в бебето, а то е в пъти по малко и незряло от нея. Ама чак пък да не сме светици. И аз припалвам малко Blush имам чувството че с пушека ми излиза и парата от денонощието, а и си доставям малко радост на душата, и един вид греха ме успокоява. Старая се да е рядко и малко.
Кас , настръхнах, пак голямо премеждие мило  Tired нагушкай ми куклите сладки! А това че са срутили болницата ме заболя.
Голдънче, Ива на 9 дни имаше същото на палчето на крака, забито ъгълче на нокътя, педката каза спокойно с ихтиол, така и мина. Радвам се че си дойде!
Джой много ме разсмя  Hug
Чара звучиш добре, спокойна съм за теб винаги. Всъщност се шашнах само покрай взривовете. Виж сега как звуча и аз ooooh!, а винаги съм казвала (даже днес натякнах на Иво отново) всички около мен смятат съм силна и никога не ми помагат, даже не съчувстват, а понякога искам само потупване или кратко гуш, да знам че не съм сама, а не го получавам никак (освен тук). А сега си дадох сметка че и аз така мисля за теб  Blush
На всички ви много благодаря за подкрепата!   bouquet Давате ми сили и надежда!
Днес направиха на Ива изследвания и рентген. Много кръв и взеха и то от вената, лаборантката щеше да припадне и се вайка 3 часа защо на толкова малко дете се взима толкова много кръв, аз бях пред припадък, накрая ревнах с глас, добре че Иво изведе Ива набързо. Утре в 13ч ни казаха да сме там за операцията. С Божията помощ напред! Praynig
И понеже много удари получих и все по най- милото ми напоследък, моля ви за прошка, когото съм обидила, засегнала, наранила, волно или неволно, моля да ми прости! Praynig

# 96
Готика ,честит рожден ден ,  newsm59 newsm38 newsm59пожелавам ти много здраве ,щастие, само усмивки и много късмет,бъди винаги така лъчезарна и по-често пиши  Laughing  :bouquet  извинявай че пиша чак сега ,но когато имам време   Embarassed:
евелинка честито кръщене  bishop ,наистина прилича на теб Маги  Peace  и наздраве ,предполагам не сме само ние тук ,които обичаме биричка понякога  cheers
джой -внимавай на кой лекар какво говориш  doctor
БЕНИ Ф -няма ли снимчици да ви видим  photo smile3509
пухка,добре че сте си в къщи вече   Rage иначе не знам как ще издържиш  noear
МЕРИ-УСПЕХ УТРЕ НА ОПЕРАЦИЯТА и ти ни прости ако с нещо сме те обидили    friendship newsm17 smile3525

# 97
Добро утро момичета!
Ние снощи се прибрахме и се опитах да ви изчета, за да вляза в час с темите, но не успях...
Честит рожден ден на всички, които са празнували! newsm51
Евелинка - честито ви християнче!  bouquet
Марти - честито и на теб, миличка, желая ти леко и безпроблемно бременеене! preggo
Ние си изкарахме страхотно....почти цяла седмица стояхме на вилата на леля ми- чист въздух, спокойствие, по цял ден на двора на сянка.....само дето снощи като се прибрахме Габи беше много крива Sad и има разстройство, но не мога да разбера от зъбчетата ли е или е понастинала...
Мери - много ти се струпа, мила, то колкото и да е силен човек, все пак си има някаква граница...дано всичко да се се оправи....
Дес - не можах да изчета докрай всичко, което сте изписали, но прочетох за твоето детенце...не се притеснявай, диабета не е толкова страшна диагноза...с времето се научаваш да спазваш нужните диети. Peace

Засега толкова, като ви изчета ще се включа пак.
Много ми липсвахте всички Hug

# 98
Готи - ЧъРъДъ на патерица мила!!! Много здраве, обич и щастие в живота.   bouquet
Евелинка - Честито ви християнче. Живо и здраво, и Господ да го пази. Снимките са чудесни, а малката ти кукла е страхотна.
  Ние ще правим кръщенето на 3-ти, другата седмица.  Simple Smile
Мери - стискам палци душицо за операцията на Ива, бъди сигурна че ще мине бързо и ще забравите за нея. А за другото - който не е живял истински, той няма нужда да моли за прошка...  Hug
Роси - намирай време да отдъхваш мила, за да не се струпат повече проблеми после.  Sunglasses Бързо прибиране на колежката.
При нас е един порой от сутринта... не можах да заведа детето до градината, тъй че сме пълен състав у дома. На киселица Алекс и беше доста топло нощес и съм ставала през 1.5-2ч да й давам да цока, и сега съм парцал.
Ето малко снимки и от нас:
Цък
Цък
Цък и Цък

А сега Ви черпя с нещо ръкотворно, ей така - без повод:

Приятен ден на всички и целувки от нас.  Hug

# 99
  • София
Честит имен ден на нашите Магдалени Grinning Да са живи и здрави, красиви и чаровни като името им Grinning

Евелинка
, честито християнче! Личи си, че сте изкарали добре Grinning

Стискам палци на Ива операцията да бъде лека и успешна!

Драгонче, много красиво! А беше ли вкусно Blush В чест на твоя ник ли е картинката Grinning

Аз не съм разглеждала снимки, откакто са преместени албумите, сега ще ги прегледам  Grinning

# 100
Чара - беше, да. И на другия въпрос - също да, картинката е в "чест" на моя ник, беше упражнение за една техника... че Вики иска за рождения си ден торта с Флора от Уинкс, и мама трябва да се постарае.
Ето разрез на тортата:

// Пандишпанови блатове, карамелен сироп и пудингово-маслен крем (с аромат карамел) + 2 банана между тях.

# 101
Поздравления за Марти за смелото решение  Hug

Мери дръж се душо, знам че си силна и те подкрепям виртуално  Hug

Драгонче поздравления за тортата, много е добра за първи трасфер. Момичета да издам нашата Thedragonbg , прави страхотни торти даже сега се е захванала и със сватбена, но се надявам следващия месец и тук на нас да я покаже  Wink

Честити на всички рожденници които съм пропуснала, преди всичко крепко здраве желая   bouquet  bouquet  bouquet

Явно доста съм пропуснала, но ще си наваксам при първа възможност. Ще прехвърля темите назад и ще пиша пак.

# 102
Здравейте момичета!
Ние се завърнахме от дългата ваканция при баба и дядо в Котел, но за кратко. В петък тръгваме към Банско, но за 6 дни само.
Моята малка пътешественичка е навсякъде с нас, опознава Родината, за да я обикне. Simple Smile
Сега се връщам да изчета темата, че мноого съм изпуснала.
До скоро!

# 103
Ето почерпка по случай именния ден на моята принцеса Магдалена!

Честито и на другите Магдаленки! Да са здрави и щастливи деца!
Драгонче, страшна торта!   bouquet
Ще пиша по-късно пак, сега чакам изследванията на Благун и ми е малко нервно.

# 104
Мили мами здравейте!
Мери - стискам палци и се моля всичко да мине добре и безболезнено!!! Praynig Praynig Praynig
Бубенце - не съм си взела четеца и като се прибера тогава ще ви пусна снимки, обещавам. Heart Eyes
Евелинка - много са сладки Маги и Блажко!Честит имен Ден на Маги!  bouquet Дано изследванията на Блажко са добри!!! Praynig
Честито на всички Магдалени!
Драгонче - браво за хубавата торта!  chef
Роси - почивай си повече! Hug
Много целувки на всички !!!!! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт