Едно ФЕВРУАРСКО майче очаква второто си зайче !

• 16 761
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Бубенце, макар и със закъснение, Честита годишнина! Обичайте се дълги години и бъдете щастливи Hug Hug Hug
Миркам, Честит рожден ден на патерици
Здраве и късмет ти желая от сърце!
Мери, за батерията - важно да я заредиш първия път до край. Това е Peace В този ред на мисли преди 3-4-5 теми Виви беше питала за вредността на екраните. Вредни са старите монитори (големите кютуци) и телевизори, т.е тези които имат електронно лъчева тръба. Всъщност електромагнитните лъчения които идват от тях са вредни. Peace
Евил, благородно ти завидях  Hug - догодина смятам и аз да се правя на агрономка, ще видим резултата Peace
Голдънче, как пръстчето днес?
Дез, честито зъбче tooth Браво на Емо Peace
Нашият татко заедно с Боби са се изнесли тази сутрин тихо към къщата и ние с Алекс като се събудихме бяхме изненадани от тишината... А то какво било... hahaha
Отиваме двамата на разходка  Peace

# 226
  • Варна
Айде и аз да се разпиша.
Детенце с баба и дядо в морската и на нас с тати ние толкова странно. Аз използвах да си пооправя къщата, а той прави сгъваема кошара за игра за детето, мека, че в дървената много се блъска. Да видим дали ще я хареса бръмбъра  Laughing
Сега на патерици:
Честит рожден ден на Миркам Да е жива и здрава, много щастлива и усмихната.
Бубе честита годишнина, много много години  още да се обичате, пазите, грижите един  за един друг и да се радвате на трите прекрасни дъщери.
Ефросинка приятна сватба!
Естрелка радвам се, че се разписахте и че сте добре!
Голдънче пожелавам по бързо да забравиш случилото се!
Ох и аз  да ви се оплача на тема СВЕКИ. Бяхме вчера на гости и за десерт сладолед шоколадов. Понеже виждам че бъркат от всичко да му дават, специално предупреждавам да не му дават от него. Ако беше бял, давал съм леко да близне, но съвсем съвсем леко, знам че и такъв е рано още и точно след като казвам тя бърка с пръст и му дава  #Crazy добре,  че и спрях ръката. Представям си като го гледа като ходя на работа какво прави, сигурно всичко което съм забранила  #2gunfire Сто хиляди пъти съжалих че почнах, работа ама вече е късно, обица на ухото ми.Още две седмици ми останаха и се прибирам да оправям кашата. Добре че после след деветия месец ще прехвърля майчинските на майка ми !!! И за сега да забравят като по порасне да им го оставям, за сега само с мое присъствие и ако видя че почват да се съобразяват какво искам за детето си, може да им го оставям. Почна да ми обяснява моля ви се, че сме гледали децата си по книги и лекари, ами като искам така ще си го гледам, тя как си е гледал нейните както си иска. Абе АМАН. Оплаках се и аз  Simple Smile
Отивам да помагам на тати за кошарата.

# 227
Бубенце, извини ме за закъснението.
Честита годишнина, желая ви много любов и цялото щастие на земята!!!

Момичета, една от нашите мами не участваше ли в заснемането на клипчето, мисля че Алекс беше, но все пак...
http://www.youtube.com/watch?v=ttAvhsckqe4

Последна редакция: нд, 27 юли 2008, 14:40 от Сенди

# 228
  • София
Здравейте, мами!

Първо ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА  БУБЕ! Желая ти вечно да се обичате и уважавате, и да сте много щастливи с трите ви съкровища!

Ние днес се връщаме от морето (бяхме при другата баба и дядо). Отпочинахме си добре. На Викито всички й се радваха, та едвам се докопвах до нея, добре че я кърмя, та да мога да си гушна детенцето Simple Smile Вики топна крачета в морето, но не я къпахме. Вчера отпразнувахме с торта половин годинка! Хайде да отивам да пера, пък утре ще ви изчета и ще кача снимков материал.

Приятен ден!

# 229
Момичета ,благодаря отново и отново ... Hug Hug Hug да ви се връща и на вас всичкото щастие ,което съм преживяла и аз   Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Клипчето е страхотно ,браво .....супер ,само ми кажете кой кой е  ooooh! newsm78
Ефросина ще чакаме снимки от сватбата .. Party
До после .... Laughing Wink

# 230
Здравейте момичета!
Последните дни се поизгубих, че имах бая неща покрай децата...
Бубенце, честита годишнина, желая ви с всяка година любовта в семейството да става по-силна и да живеете в хармония и разбирателство.  bouquet  bouquet  bouquet
Честит рожден ден и на Мирка! Желая й здраве и много радости!  bouquet  bouquet  bouquet

В петък водих Блажко на консултация и му сложих последния Пентаксим. Бях се ошашкала, че другите октомврийчета имаха реакции от ваксината, при него се размина само с малко температура, дори не стана и кисел. Само дето ни наби вкупом докато го боцнат - мен, майка ми, докторката и сестрата... Абе голямо сражение беше да се проведе тази консултация, на следващата мисля да го пратя с баща му, че той все е по теориите на възпитанието, та като много знае - той да се оправя с диването. Иначе вече е 90см и 13 и кусур килограма. Качил е има-няма 200гр за 3 месеца, аз съм много доволна, че по едно време приличаше на хипопотамче, не на дете.
Иначе бях на концерта на Металика с Митко и наши приятели, излишно е да казвам, че изкарах страхотно, даже още съм леко прегракнала. Казаха, че догодина пак ще дойдат и няма да го пропусна (още ме е яд за Мanowar тази година). Само дето Магдаленка скъсала нервите на баба си докато сме били на концерт. Не пожелала ни кърма, ни вода, ни сок, хапнала само няколко лъжици пюре и после див рееев. Майка ми беше скапана като си я прибрах след концерта. Това дете не знае да пие от биберон, дайте идея как да я науча. Пробвала съм с Авент и Чико, успехът е нулев  Twisted Evil. Лошото е, че при това положение няма как да я оставям на бабите, а все повече ще ми се налага  Confused.
А как ме е яд за цялата доза кърма, която се унищожи, да не ви казвам... Имам само още една резерва във фризера  Sad.
Голдънче, радвам се, че се е оправил пръста!  Hug
Естрела, включвай се по-често с инфо за близнаците!
Ефросина, весело изкарване на сватбата!
Варвара, добре дошла!   bouquet
Толкова ми беше царството, Благун се събуди и сега ще го извеждам на разходка... Tired

# 231
  • София
Здравейте!
Днес направихме голяма разходка с Яна, от съдебната палата до НДК и оттам обратно до къщи. Grinning Купих си разни помади, които ми бяха свършили, на Лили едно зимно яке, дълго под колената (от колко време искам да й купя Heart Eyes, но не намирам).
Евелинка, Роси, Мери, Лейди и всички, кито питат, крачето ме понаболва, особено нощем, но ще се оправи! Wink Благодаря! Hug
Хубава неделя от нас! Hug

# 232
  • Бургас
И от нас със Стефан честита годишнина на Бубето. Много обич и разбирателство в семейството им!
ЧРД  на Миркам! Да е здрава и обичана!
При нас нищо ново, затова и само надничам, но гледам  уикенда сте повече навън и темичката ни вяло върви Simple Smile
evelinar, и Стефко не ги уважава изобщо биберони, залъгалки... Само си чеше венците с тях. Давам му Ентерола и Дентокинда или с лъжичка, или направо си пие от чашката, дори пипетата на Панадола предпочита пред биберона. Виждала съм, че има едни гумени накрайници, които явно са прехода между биберона и чашата. Защо не опиташ.
GoldenEyeful , по-кротко го дай, то голяма разходка за опериран човек!
Lady V, гледай просто по-надалеч от дразнителите. Или се въоръжи с много търпение и силни аргументи и обяснявай защо настояваш на принципите си, но честно не вярвам точно свеки да те чуе, разбере и послуша. За тях ние не може да сме по-млади и повече да ги разбираме тия неща. Какви небивалици съм чувала само като поседна някой път с баба ми на градината! Едната бабка си беше захранила детето с намачкан боб, изваден от общата манджа
Клипчето за кърменето е много приятно и нежно.
Валерия липсва, крещящо липсва Laughing
Мери, това което знам за батериите е, че първия път се зарежда до дупка и после се разрежда пак до края. Но и вече знам, че всички батерии ги прави братския китайски народ и не трябва да се очаква много голям живот. Добре, че има евтини ,10-15 лв, и с доста добро качество резервни батерии за смяна.

Последна редакция: нд, 27 юли 2008, 22:12 от vivi.vivi

# 233
Сенди, аз и Естрелка участвахме, но в друго клипче, него май още не са го пуснали.  Sad
Отивам да ви изчета, че митлосвахме два дена и не съм влиза във форума, направихме една среща с Алинка и Ивето, беше страхотно.  Heart Eyes

# 234
Добър вечер и от мен Simple Smile
Честити месечинки на Стефан на Виви,Калоян на Пухка и Симона на Уоман С!!! Tada newsm18  bouquet
Много е хубаво това клипче за кърменето Heart Eyes и много нежно Simple SmileТъкмо преди малко докато си кърмех принцесата си мислех колко ми е хубаво като се гушне в мене и ме драска с малките си ръчички докато суче Two Hearts
Евелинка,ако някой знае как да ги научим да сучат от биберон да казва,че и аз не мога да я науча Laughing
Лейди,твоята свеки направо ooooh!,моята е същата.Аз й приказвам,ама кой ли ме чува,прави си каквото си знае.Затова деца на нея да гледа не оставям Crossing ArmsА пък така като започнат да бъркат с пръсти в храната и да дават на децата направо откачам #Cussing out
Голдънче,радвам се че си добре вече PeaceЧестити покупки Simple Smile
Чара,много са сладки Камен и Георги  на снимката ,където спинкат двамата Hug HugС принцеса Анна също Hug
Сега да ви питам вие свалихте ли вече горното ниво на кошарата?защото Мони вече от няколко дни се хваща отгоре и се опитва да става Shocked,не знам кога ще ме изненада и май ще я свалям на долния етаж Mr. Green
А какво мислите за проходилките(паяците)?Аз съм в чуденка дали да купувам,така че събирам мнения.
Още неща мислех да питам,обаче забравих Blushако се сетя пак ще пиша.Лека вечер на всички smile3524

# 235
Mamо avi, благодаря, много си миличка  love001!
Калоян още спи в кошчето-люлка, но като го гледам как го е изпълнил, май в най-скоро време ще се наложи да го прехвърлим в кошарката. Много си е свикнал с кошчето и си го обича, дано да преодолее промяната по-лесно. Ще го слагаме направо на долния етаж на кошарката. Тия дни трябва да се разходим по магазините за матрак.
Послучай петата месечинка купих на бебо дигитален термометър-биберон. Не мога да схвана каква е нормалната температура при тях. Четох упътването, но нищо не пише. Според мен дигиталните термометри отчитат по-ниска температура. Някоя мама има ли такъв?
Имам още едно питане. Купих една торба с пюрета, макар че смятам да задържа още малко захранването. Още съм на подготвителен етап - чета наред всичко по темата и колекционирам рецепти. Взех зеленчукови пюрета на Semper, HIPP и Gerber (фино картофено пюре, ранни моркови, тиква, пащърнак, картофи и моркови, тиква и картофи, картофи и броколи). От всичкото четене в момента ми е каша в главата. Първата седмица ми е ясна - лъжичка, две, четири, шест и т. н. Два дни почивка и после следващ зеленчук (в нашия случай ще почнем с картофи и минаваме на морковче). Добре де, морковът пак ли се дава по същата схема - лъжичка, две, четири...С това темпо имам чувството, че към Коледа може и да сме опитали основните зеленчуци ooooh! И като съм набрала скорост, моля да ми кажете кога може да се пробват и плодовите пюрета в такъв случай - след като сме опитали всички възможни зеленчукови комбинации ли?
Чара, страхотни са снимките с динята. Камен и Анна на Ефросина вече си ходят сериозно, а? Доти, голяма чаровница е Кари. Има прекрасни очи.

Последна редакция: нд, 27 юли 2008, 23:13 от Puhka

# 236
  • София
Мамо Ави, благодаря ти! Наистина имах нужда от нов крем, че стария го свърших още мзиналата седмица на Доспат. Embarassed И Яна е от незнаещите да пият от биберон, и аз хвърлих два пъти изцедена кърма. Sad Леглото е на високо, все още. Wink
Виви, от дванайсет до четири съм вървяла пеша. Crazy Ама няма как, стискам зъби и действам смело! Peace Hug
Алекс, поздрави на Алинка! Hug Hug Hug
Мери, за батерията, първо изхабяваш батерията докрай, т.е. да загасне апарата от самосебе си. След което зареждаш 12-15 часа и пак същата процедура. После по стечение на обстоятелствата. Дано ме разбра! Hug Ивето по-добре ли е вече? Praynig
Пух, Честита бебешорска придобивка! Hug
Лека от мен! Hug

# 237
Здравейте, до колкото разбирам във вторник ще се видя с Ефросинка, Чара и Голдъна! Ако искате срещата пак да бъде в Борисовата? Чара вече е разучила маршрута, Ефпосинка и Голдънче също го знаят? На мен ми е все едно, нали съм с "шафьор"!
Честити месечинки на всички!
Честито на миркам!
Честито на бубето!
Мери, Миро каза, че всяка нова батерия се зарежда три поредни пъти от 12 до 16 часа, за да достигне пълния си капацитет!
Спирам да не тракам, че Дон Тино спи!
Утре повече!
Целувки!

# 238
Наистина имах нужда от нов крем, че стария го свърших още мзиналата седмица на Доспат. Embarassed

Лелее, съвсем съм се смахнала - крема го прочетох като корем и се опулих Crazy Добре че се върнах да го прочета отново, че каквато съм луда, ще заврънкам мъжа ми да ме води в Доспат да се свърши веднъж завинаги и с моя корем.

# 239
Puhka,за захранването  Simple Smile аз започнах с картофче на Семпер ,давах първите дни по няколко лъжички между кърменията,докато стигна до половин бурканче.След това започнах с морковче на Хип,половин бурканче.После Тиква на Хип-половин бурканче и така по няколко дни.След това морков с картоф,тиква с картоф(само да не бъркам),тиквичка с картоф и т.н.Вече сме опитали всички зеленчукови пюренца на Хип Grinning Две седмици след започването на зелечуците дадох оризова каша ,разтворена с вода ,няколко лъжички и след това кърмя.Сега на обяд госпожицата хапва едно пюренце на Хип(125г),Гербер и Семпер(също и пащърнак на Сънвал) и после суче колкото си иска LaughingС кашата процедирам по същия начин,около 120 г каша и после суче,т.е. нямаме заместено хранене.Тези дни мисля да започвам с месните пюренца -ще давам няколко лъжички месно и после дохранвам със зеленчуково.Плодовите ще ги въвеждам постепенно,мисля да слагам в кашата по малко в началото.Това е моята схема,засега работи безотказно :mrgreen :Дано съм ти била полезна Peace Само че малката маймунка мнооооого се цапа,лапа пюренце ,смуче пръстче след това и маже навсякъде CrazyДругите ,които смучат пръсчета постоянно така ли правят докато се хранят newsm78
Лека вечер Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт