Слагате ли си крем под очите

• 5 607
  • 61
  •   1
Отговори
# 45
Започнах от скоро след като навърших 30  Rolling Eyes
Слагам съвсем лек крем на Еucerin - подходящ за хора носещи лещи, т.е офталмологично тестван! Преди не смятах, че има нужда.
Много съм доволна!

# 46
Слагам на Билка, ама колко е ефикасно незнам.

# 47
  • някъде под слънцето...
Да слагам
не знам какво се разбира под до4ите, но спред професионалисти консултанти козметици и гримьори кремът се нанася с леко потупва6ти движения по околоо4ната кост, и  под дъгата на веждата има специални кремове които работят за горнияя клепа4,
слагам
първо серум и после крем имам  при по4истване на грима завър6вам процедурата със специален тоник за о4и
ве4ер наблаягам на подхранва6ти  противобръ4кови крем4ета, сутрин на гел4ета с по лека консистенция
два пъти годо6но правя едномесе4ен курс  курс  с пар4ета за контура
използвам и маски
запо4нах с крем за околоо4ния контур на 26 години

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 18:10 от sl

# 48
Започнах да слагам крем против бръчки преди месец като навърших 25. Преди това ползвах само хидратиращ.

# 49
  • Варна
От около година и половина си слагам околоочен крем само сутрин. На 23 години съм  Peace

# 50
Слагам само сутрин.
Знам, че е добре вечер след почистване, нежната кожа около очите да се остави да "диша" Peace

Няколко пъти съм слагала вечер, и ставам сутрин с подпухнали очи, така, че си продължавам само сутрин с околоочния крем .

# 51
На 33г. съм.Слагах само вечер, ама като се зачетох, май Thinking сутрин трябва!!!

# 52
Някъде на 25 бях когато започнах,в началото несериозно но сега го правя всяка сутрин и вечер задължително.

Peace

# 53
  • София
Слагам крем на лицето вкл. около очите сутрин, вечер оставам кожата да ми почива, щото и без друго кожата ми е мазна  Peace
Започнах да слагам крем около 27-28 г.

# 54
  • here, there, everywhere
Аз съм на 37, скоро на 38 години. Крем за очи си слагам от 22та си година. Има ефект. Първоначално си слагах по-обикновени кремчета, но с възрастта се налага да купувам по- скъпи.

# 55
Сутрин и вечер!

# 56
Слагам само вечер, но не против бръчки, а само хидратиращ. На 23 год съм и започнах преди няколко месеца. Но май като чета, сутрин е по-добре  newsm78

# 57
Започнах да ползвам околоочен крем на 18 г., слагам и сутрин, и вечер. До скоро нанасях само под очите и в зоната, където се образува пачи крак, от известно време слагам ( стига да е упоменато в листовката, защото не всеки околоочен може Peace ) и върху клепача ( но само сутрин ) и дъгата на веждата. Позлвам околоочна маска веднъж седмично. След 25 преминах и към анти ейдж околоочна грижа и серуми Wink

# 58
  • там от където съм
Слагам само сутрин

# 59
  • София
аз не ползвам, но май трябва да се замисля вече!

Общи условия

Активация на акаунт