Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой метод на раждане е по-често срещан сред майките?
Какво е мнението за цезаровото сечение?
Какво е мнението за епидуралната анестезия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой метод на раждане е по-често срещан сред майките?
Проучване, проведено в онлайн форум, показва, че повечето майки предпочитат вагинално раждане, но са готови да се подложат на цезарово сечение, ако лекарите препоръчат това като по-безопасен вариант за тях и бебето. Индивидуалните предпочитания трябва да бъдат взети предвид, но доверието в медицинските специалисти е от решаващо значение.
-
Какво е мнението за цезаровото сечение?
-
Какво е мнението за епидуралната анестезия?
-
Какво мислите за измерването на бебето по време на бременност?
-
Как хората възприемат възстановяването след цезарово сечение?

Гогата и той се скъсваше да хълца в корема ми, но от споделеното с други мами знам, че имам бечета, които хълцат и такива, които не. Ама си е много забавно да си го представиш как се е набълбукало с водичка и си хълца, хълца 
Една седмица преди да родя гинеколога ми беше казал, че бебето: "има-няма 3 кила", т.е. че не е голямо и лесно ще го родя. Гогата се роди 3,600кг и 54см, а доктора и всички присъстващи лекари и акушерката се опулиха, онемяха и казаха, че такова чудо скоро не са виждали, защото аз имах едно малко коремче като за 7-ми месец, бях качила само 8 кг и всички си мислеха, че пазя диета и че бебето ще е някакво миниатюрно маймунче
Затова сега като чуя някоя приятелка в 9-тия месец да ми казва, че според нейния лекар бебето ще е малко или голямо винаги и казвам да си има едно наум
Аз съм пуснала две перални, докато проснах прането от първата станах вир-водичка, сега съм вътре на сянка и хлад и ближа рани
И днес се очертава да е супер топъл ден
Аз последните дни си запълвам времето с филмчета- свалям си " От местропрестъплението- Маями", но до такава степен ме е обзело, че онзи ден на двора си пусках кучето като излизах, все си мислех, че някой отнякъде ме дебне да ми пукне някой куршум 
ще връзвате, а
А пък 

и в тая жега е ужасно да си болен.
.
........с док, видеозона и буболечката
С мойто любопитство го изчетох преди да съм си изпила кафето дори и
.Така ми беше хубаво да се радвам на племенниците.По цял ден с тях на плажа.
и си стоя на +4 от доста време насам, но си ям нормално.