Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой метод на раждане е по-често срещан сред майките?
Какво е мнението за цезаровото сечение?
Какво е мнението за епидуралната анестезия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой метод на раждане е по-често срещан сред майките?
Проучване, проведено в онлайн форум, показва, че повечето майки предпочитат вагинално раждане, но са готови да се подложат на цезарово сечение, ако лекарите препоръчат това като по-безопасен вариант за тях и бебето. Индивидуалните предпочитания трябва да бъдат взети предвид, но доверието в медицинските специалисти е от решаващо значение.
-
Какво е мнението за цезаровото сечение?
-
Какво е мнението за епидуралната анестезия?
-
Какво мислите за измерването на бебето по време на бременност?
-
Как хората възприемат възстановяването след цезарово сечение?
а с мастичката сигурно и зелена салатка?
.
. Досега
и сега мисля да
. 
При мен ще е секцио, заради висок диоптър. Още не съм ходила на консултация с офталмолог, но и с 2-те ми лекарки го обсъждахме и няма друг вариант. Все пак при раждането съм чувала, че напъните са големи, което от своя страна е вредно за очите, може да се отлепи ретината, а аз, живот и здраве, смятам да си гледам детето с очите, затова няма да рискувам
. Другият вариант е да се уговоря да й платя на ръка определена сума, но още не сме стигнали до този момент. Живи и здрави
/ съм в час 
но в крайна сметка - всеки си решава и аз уважавам всеки обмислен и информиран избор. Това, което ме вбесява, е недобросъвестните доктори, които подвеждат бременните да изберат секцио, само защото на тях им е по-удобно и изгодно 
но Дай Боже всеки му такова раждане!
да да - ама не!