НОЕМВРИ идва, наближава, коремчето на мама расте, а тя все повече надебелява!

• 13 821
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте и от мен!
Като гледам много сте писали.
Прегледах новата ни тема...и ще има ли среща в Западните квартали в петък???Какво решихте? и къде???Бройте и мен, след 18.30 , е съм на работа  Confused

За крем-четата мога да споделя, че от началото на бременността се мажа с МУСТЕЛА, по препоръка на моята кума и съм много доволна.Днес обаче си влез на Чико"Мама Донна", защото на МУСТЕЛА нямало в складовете  Sad

Що се касае за раждането,съм за нормално, но все още не сме го коментирали с доки.Смятам да раждам в Тина Киркова,но не съм си избрала доктор още.

Моето бебе беше особено активно вчера.Почти цял ден не миряса...то беше въртене , то беше ритане smile3521 smile3521 Най-странното е , че когато аз се кротна, то се активизира Simple Smile.

Днес беше невероятна жега, едвам се прибрах, та ще ходя да си взема освежаващ душ...

А да ви питам: някой има ли схващане на гърба сутрин след ставане???Аз едвам станах, чак ми се ревеше тази сутрин.Как спите???

# 76
  • някъде там......
И аз да се разпиша за днес  Simple Smile
DeeDee76, честито   bouquet
Чакаме резултатите на Лия от амниото, които ще бъдат прекрасни, естествено.
Аз още нямам стрии /ползвам бебешко олио и балсам за тяло - нищо специално/, но откъм целулит.............. просто нямам думи. Ужасът е пълен. Вече нямам крака, а направо си имам трупчета Sad С подуванено на глезените положението не е толкова страшно, но не мога да кажа, че съвсем ми няма нищо.
Коластра никаква нямам, а и почти не ме болят гърдите - по-скоро зърната са ми много болезнени, та това малко ме притеснява. Вие забелязвате ми промяна в болката на гърдите?
Gilian, аз започвам да се успокоявам със съня. От самото начало на бременността се будя във всякакви часове на нощта - най-често към 3 и няма заспиване. Последния месец обаче това се случва доста рядко. И преди по-често ставах нощно време до тоалетната, сега скоро не съм се будила.
Мамита, само аз ли ще раждам в Токуда? Хайде някоя да се включи.

# 77
Охххххх направо нямам думи newsm45,отивам със записан час и се оказва,че не съм записана полудяхххх  smile3515 smile3511 smile3511,и се гласим с милото ми да видим бебето и квоооо не са ме записали,а така исках да си видя съкровището  Weary.Но утре ме записаха за 10.45 да видим кво ще излезе.Много ви благодаря,че ми стискате палци,направо добре че ви има,много ви обичам и успехи само ви желая.Утре ще пиша кво е станало,лека вечер мацки! newsm51

# 78
  • София
и ще има ли среща в Западните квартали в петък???Какво решихте? и къде???Бройте и мен, след 18.30 , е съм на работа  Confused

Айде, мамита, да си казва който иска срещичка в петък, надвечер, някъде из Красна поляна. Предложих пицария "Джиков", близо до тунела "Люлин", сега се сещам, че наблизо има и Дон Вито, а може и във "Виктория" в Арената. Какво ще кажете? Предпочитания? newsm78

# 79
  • София
Как ме е яд, че не е в четвъртък срещата  Confused

# 80
Така.И аз се включвам с отчет.
Бебчо е добре просто е застанал напречно и затова не го усещам.Мама и тя е добре.Малко е напред с килограмите, но казахме, че няма да говорим за тях.Купих си абсорбиращи подплънки за кърмачки- 20 бр. за 2,30лв.единично опаковани и с лепки да не изпаднат от сутиена  Joy
За коластрата доки каза че е нормално.
Каза ми, че някъде чела, че Ранитидина бил позволен по време на бременност и не увреждал плода.Ама аз знам, че е доста силен препарат и го пият хора с язва.Талцид не мога да хрускам, защото драйфам.Какво да пия за киселините по дяволите. #Cussing outНаправо ме подлудяват, постоянно е.

# 81
  • Бургас
Eли сигурно е много гадно, но нямам идея с какво да тушираш киселините, но при всички положения по мои разсъждения, трябва да е нещо с основен характер, би трябвало някакво чайче да свърши работа (нещо за успокояване на стомаха, лайка, копър)  питай в билкова аптека най-добре! Не би трябвало да ти навреди по какъвто и да е начин!

# 82
Добро утро мамчета.
Ей най-сетне заваля и при нас да разхлади .
Лек и успешен ден ви желая.

# 83
Добро утро!

# 84
  • София
Добро утро в това прекрасно дъждовно утро! Да си призная 7:30 вече бях на крак от този дъжд. Така барабанеше по покрива, че беше немислимо да се спи. Но продължава да ми е горещичко  newsm78
Ха, бебка и тя ви каза "добро утро" - размърда се доволно Wink

Ама сте зараждали всичките - вече и планове имате. Аз нямам  Crossing Arms Само знам, че е най-голяма вероятността събитието да се случи в Токуда (galisis - не си сама  Peace), но още нямам идея нито как, нито при кой доктор. Ще ми се естествено, ама то си е Божа работа. А тази, при която ходя на ЖК май не изражда - не знам   33uu не сме го коментирали още. Може би на следващата консултация ще трябва да повдигна въпроса, но хич не ми се мисли за това.  Whistling

galisis твоите планове какви са?

Отивам да си направя закуска, че сме глади  Wink

# 85
Добро утро и от мен!

За стриите - и аз мисля, че е до кожа. Понякога се мажа, понякога забравям...  Embarassed При предишната бременност имах огромен корем и нито една стрия (въпреки, че не мажех редовно), но пък за сметка на това гърдите и бедрата ми се начепиха, но пък там стриите по-лесно изчезват. Сега да ви кажа не знам дали има стрии, че не съм се заглеждала, ама довечера ще проверя (и да има поне не са очевадни явно  Mr. Green)

Ели, това което знам за киселините е да се хапва по малко и начесто, да се избягват люти, кисели и дразнещи храни и вечер може да лягаш на по-висока възглавница, за да не се връща храната.

Успех на всички дето са на преглед дето са днес  Hug Praynig

За срещичката - нямам претенции за мястото, а ако искате да я направим и в четвъртък  Heart Eyes

# 86
Добро утро сладуранки след час съм на лекар да видя бебчо,като се прибера ще ви пиша!Лек,успешен и прохладен ден!   bouquet

# 87
Ели, щом не можеш да пиеш Талцид, купи си Алмагел - против киселини е и гинеколожката ми каза, че може да се ползва по време на бременност. Той е сироп, има сравнително приятен вкус и е възможно да го понесеш Simple Smile
Аз съм много щастлива, че се разхлади, но пък това при мен е нож с две остриета - сега колежките ми са затворили плътно всички прозорци и вътре в работата ми е около 140 градуса Crazy

# 88
  • София
Добро утро! Днес ще се живее, няма да е топло, задушно и горещо, а се очертава да е прохладен ден Flutter
На мен напоследък толкова ми се пие кафенце, че сутринта си направих малко заедно с мноооого мляко. Иначе кафето ми действа много  smile3550, та след него обикновено пия и Дуфалак Embarassed

Ели, за киселините защо не опиташ с ментов чай или на мен лично ми помага или газирана вода, или спрайт (с лимончето вътре ми действа добре). Но може би е най-добре док да каже. А това за килцата...не ща изобщо да го мисля. Аз вече пълнея от въздуха и само като погледна някаква храна ooooh!
Хубав и спокоен ден на всички ви желая! Hug Heart Eyes

# 89
Добро утро момичета,
Ели, браво за прегледа, бях сигурна че бебо се е укротил и за това не го усещаш, а за киселините пий газирана вода също ми помага поне на мен.
Тинка, честито за резултатите.
Руми, fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за прегледа.
DeeDee76 честито за постоянния трудов договор, това е много добра новина ще си вземаш пълно майчинство.
didipidi [/b не се ядосвай за вчера нали днес пак ще ходиш и ще видиш бебчо, успех.
Мен ме боцнаха взеха ми кръв и урина и ще са готови другата седмица.
Приятен ден на всички ви желая.

Вече съм в шестото квадратче

Общи условия

Активация на акаунт