Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви съвети се споделят във форума?
Във форума се споделят съвети за различни ситуации, като справяне с проблеми, облекчаване на болката по време на бременност, справяне със загубата на телефон, справяне с ремонти в дома, справяне с въшки, справяне с тревожност и притеснения , справяне с мъжете и избор на детски стоки. Във форума се споделяха съвети за бременност, грижи за бебето, избор на детски стоки, справяне със семейни проблеми и опит и преживявания във връзка с различни ситуации като общуване с таксиметрови шофьори и ремонт в дома.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват бременност, родителство, лични преживявания, загуба на телефон, планиране на сватба, проблеми с ремонт в дома и пазаруване на детски стоки. Освен това се дискутират физически натоварвания по време на бременност и именни дни. Други теми са свързани с лични проблеми. Във форума се обсъждат различни теми като бременност, подготовка за пристигането на бебето, избор на детски стоки, преживявания след раждането, семейни отношения и дори ежедневни случки като срещи с таксиметрови шофьори и домашни ремонти.
-
Какви са темите, които се обсъждат във форумите за бременност?
-
Кога трябва да запишем детето при педиатър и какви са стъпките?
.....ох толкова се надявах да е хладно, но уви във Варна си 30 градуса. 
На мен ми предстоят още изследвания, може би затова не са ми дали тази карта. 

И лекарите им си им правят като фетална морфология всеки път!!МЕн сега на 4ти август даже няма д аме гледат на ехограф че доки го няма!Дали мога да си поискам някой да ме види???За да съм спокойна!!!Според моя лекар не е толкова важно ама ако има проблем или беба изостава или нещо не е наред няма как да разберем!!Аз съм на абонамент и ми се полага при всяко посещение не съм по здравната каса
.

, която имаше вече няколко зъба и вместо да суче ми се смееше с тях
Защо е толкова страшно на кърмените бебета да се дава вода?Само zащото не може да се следи колко са мокрите памперси ли?Или има нещо друго?Защото аz лично не мога да си представя водата да вреди на някое живо същество..А и моя син пиеше много вода,не е кърмен,zнам,че е раzлично,въпроса ми е zащо?А ако предложиш,пък на бебето му хареса и пие с удоволствие?Така не е ли по добре?Ако не иска ,хубаво,но...
.Докторката ми каzва същото, "иzследванията са добри" и това е..
. Желяzото ти е в графа Hb, До него са реzултатите от иzследванията на урината (zадраскано кръгче оzначава, че няма белтъчини и т.н.)