"Огън служба" не остана! През СЕПТЕМВРИ ще съм мама!

• 13 558
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Привет!!!
Аз докато ви прочета стана вторник Mr. Green...ама си знаех, че така ще се получи Hug
Този уйикенд бях на приказно място със страхотни хора...настроението беше супер! Никога не бях ходила към оня край на България - Батак, Доспат и околията...и сега се чудя как съм живяла без да я видя цялата тази красота! Ето ви линк към снимките, но мен ме има на малко от тях...просто аз снимах през повечето време Mr. Green Е, има ме качена на мотор- да се види, че съм рокер Mr. Green...и във войната с водни пистолети взех дейно участие Laughing...Абе голям смях Grinning

http://picasaweb.google.com/shmatki/iJJLoJ

Много красиви снимки-приходими се на Батак и на мене направо се захлазнахкато гледам.

# 196
.Друго да не забравя да ви кажа- разбрах че за да има една жена достатъчно кърма е добре да се хапват фъстъци, кашу и да се пийва 1 чаша бира. Една приятелка ми го каза под сурдинка..Какво мислите по всички въпроси?
Айде сега да помоля за нещо - за кърмене и количества на кърмата и всякакви захранвания и т.н. да се обръщате към мен, а Wink
Първо количеството на кърмата се регулира от бебето. Второ, кодовата дума е ТЕЧНОСТИ - вода и чай (без мента и салвия). Трето - балансирано хранене, за да остават все пак някакви полезни неща и за майката - защото в кърмата има всичко (витамини, минерали, соли,..)... въпросът е, че все пак след този бесен синтез е добре да остава нещичко и за вас Peace
Трето - да, ядките са добър източник на мазнини и минерали по време на кърмене, но в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ФЪСТЪЦИ! Фъстъците не са ядки. те са от семейство бобови и са силен алерген Peace
Бирата - ОК. Тя си е лактогонна (все пак съдържа всичко, което съдържа и бозата Mr. Green)

Та, днес много хубаво спах Crazy Да не вярваш. Дори още ми се спи Sunglasses Хладинката си каза думата при мен. Обаче ме дращи гърлото, та си направих мед със сода и хапвам по мъничко Grinning
Муце, ми то хората нямаше да му казват бременност, ако беше много леко Wink Всъщност състоянието си е прекрасно, ама вече е време да понатежава. В този ред на мисли аз също тази бременност я карам по-тежко. Обаче напоследък... колкото повече наближава времето на срещата с бебо, толкова повече ми олеква и гледам да не попъшква и да се вземам в ръце, че като знам после какво ме чакааа ooooh!
Мъж ми снощи ме гласи да ходим на бар в събота Rolling Eyes Искал да иде да се позабавлява, ама искал с мен. Брех - викам му - ама аз не мога на много шумни места, щото беб ще се умопобърка в корема... Та сега се чудим къде да идем Thinking Стигнахме до извода, че на някакъв пиано пар ще трябва да е - хем аудиторията да е на средна възраст опне 20-22, а не 15 години Mr. Green Та ще видим Wink

# 197
  • София
Асе, и мен ме дразни гърлото от онази вечер, а от снощи се обзаведох и с хрема  Cry
Не бях боледувала от началото на бременността въобще и кофти и несправедливо така на финала.  Sad
Дано да минем лекичко!  Praynig

# 198
  • София
Добро утро и от мен.
Зор видях докато Ви изчета.
Ето представителите в София на Дизайн бейби:
София:
магазин “Палавници"
тел: 0897 818 866
магазин "Пигис хаус"
тел: 0895 795 115
стокова борса "Илиянци" база1
тел: 0887 802 233
ж.к. "Люлин", Силвър център,м-н № 14
тел: 0878 65 14 61

# 199
Днес май и аз съм от ранобудните и наспаните Simple Smile Но пък в тая хладинка, няма начин  Wink
Шейле, мерси за подробното обяснение за чая  Hug Ще питам в някоя аптека, пък да видим как ще ме изгледат  Joy
Асенце, добре сте го замислили за бара  Hug Пиано бар Jack е добър (до театъра на армията). Ние там си правим коледните  партита.
И на милото му предстоят няколко партита за свършване на снимките  след десетина дни, но аз май няма да ходя, че голям зор видя нашето бебоче като го заведохме на кино  Confused А в един бар е къде-къде по-шумно  Crazy
Моите неволи с изваждането на нови документи на самоличност продължават и днес  ooooh! Почти съм сигурна, че ще ме върнат, че нямам актуала снимка - моята е от преди 1 година. Но пък така съм се надъхала, че ако се опънат и ще видят какво е разярена бременна жена  Mr. Green 

# 200
  • Бургас
Ася, ще предам на момичето за фъстъците, да си знае. Че си я обичам много. А по същия повод ви предадох нейните думи, да ви е от полза. Но ето, че за фъстъците не било вярно. Не знаех, че си веща в занаята с кърмата. Вече знам. Благодаря.  Sunglasses

# 201
Муцо, ти спиш ли, бе душа толкоз време до сега? В момента ме дават по БТВ в Часът на мама - който иска да гледа - повторение е.
Аз това работя, бе муцка Hug

# 202
Здравейте!
Муцо, повредата си е в твоя телевизор, душа, аз сайт с озвучение не съм давала Laughing Ама си представям къ си дигнала Враца на Ура рано-рано ooooh! Laughing
За кашуто - бе аз без да искам съм уцелила кво да ям...няма няма и прихапна кашу, че ми се дояжда. Mr. Green
Сонче, това с документите голяма тъпня, ама няма начин. Няма да я забравя оная дето ме предреди на опашката...хем с корема напред бях ooooh!
Асееее...ми на работа как да те гледам Sad яд мъ йе!

# 203
Здравейте, момичета! Много сте раннобудни! Аз от час и половина съм в офиса, но още не съм се разсънила и така се прозявам, че всеки момент може да захъркам на стола Simple Smile За съжаление нямам как да гледам Асето по телевизора, а много ми се искаше... А и на пиано бар ми се е доходило, но едва ли ще ме огрее  Rolling Eyes Иначе бебинка обича нощния живот и досега не е недоволствала. Като бяхме на морето преди 2 седмици всяка вечер излизахме и акустирахме в някой бар. За съжаление аз нищо алкохолно не можех да консумирам и само се любувах на милото как се налива. Ама айде още малко остана... Поздрави на всички и лек ден от мен!

# 204
Айде добро да е.Аz от 7 и нещо съм будна май,ма съм упорита,все си викам,ще zаспя пак..Да,ама не..Нали и аz това ви кzвах по напред,тая бременност ми е много по тегава.Добре съм де,да чукам на дърво,но все едно тежи двойно.Което е странно,току що се zамислих,zащото тогава бях дори повече килца  newsm78 .И с това спане  ooooh!
Муцее,не е само Иринчето и аz се бях притеснила  Naughty  Wink .И питах,ама не си прочела сигурно,кога ти насрочиха секциото?Че ще си от първите май..
Нинка,весело иzкарване на морето,дано времето там е хубаво.
Мариам,внимавай бе,като не ти е добре,не може ли да си почиваш,не да иzлиzаш днес?
За бирата,тука има една малцова бира,беzалкохолна,препоръчват я,когато се кърми.А и е вкусна,харесва ми и мисля да пия и аz.А и беz това бира обичам,ама не мога да се лигавя с по една чашка.Та като е беzалкохолна поне можеш цяла  Wink

# 205
Асе, много добре изглеждаш на телевизора  Hug И много добре обясняваш. Жалко че не съм в София да дойда на някоя лекция за кърмене.

# 206
и аз те гледах Асе Laughing

# 207
Еее,иzпуснах го "Часът.." ,само края иzгледах.Жалко.Не раzбрах,какво прави това бебче,дето беше в студиото,та майката не се справя добре с кърменето.Ето,има и други като мен,на които им е трудно.Уж естествен процес,пък...сложнотии всякакви.Ох,дано тука покрай вас(и Асето)такива като мен също да се справят по успешно.

# 208
Муцо, 6 часа е нищо, като имаш в предвид че средно първото раждане отнема 16 часа Wink
Повечето от това не е прекарано в болки. Първите няколко часа прекарах във ваната и гледах телевизия, взех си душ и се обезкосмих, направих си сандвич и хапнах... Общо взето болките когато нищо друго не можех да правя и трябваше да се отпусна отнеха не повече от един час.

Хей, айде си казвайте датите за секциото, та да ги сложим на първата страница.

Днес избягах от фитнеса...Две нощи дребната е с висока температура и не спи добре, което означава че и ние не спим, та ми беше едно уморено и заспало, избягах.

# 209
Добро утро, куклета Grinning
stefina, видях че си писала  за Дизайн бейби, техните креватчета найстина са много хубави, Но тъй като офиса ми се намира в същата сграда ( бизнес силвър център), ходих и ги видях... имат само едно ниво, което определено ме притеснява. Асето беше писала за ДИБО, те имат  много ергономични легълца а и са на добри цени, аз лично сее замислям и за тях Peace. Харесах легълцата на МАЛЕЧКО, ама  ми стана лошо от цената им Whistling

Общи условия

Активация на акаунт